0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Нові відділення «Благо» в Керчі та Херсоні.

Мережа ломбардів «Благо» продовжує розширювати свою географію.

8 і 9 липня 2013 відкрито нові відділення на півдні України: у Херсоні та Керчі. Філії створені з урахуванням сучасних вимог до рівня безпеки і комфорту, а також відповідно до стандартів обслуговування клієнтів.


Оцінка золота в українських ломбардах може вирости

За оцінками аналітиків «Благо», курс золота на світовому ринку на поточному тижні може продовжити зростання. Досягнення позначки $ 1300 за унцію стало можливим завдяки поєднанню ряду факторів: нові історичні максимуми американських фондових індексів, падіння курсу долара і зростання інфляції.

Швейцарські ювеліри створили перше діамантове виріб з цілісного дорогоцінного каменю.

Ювелірна компанія Shawish Jewellery в Швейцарії випустила унікальне дорогоцінну прикрасу - перше в світі обручка в 150 карат, створене з цілісного алмазу.

Для того щоб отримати патент на створення виробу, фірмі знадобився рік, ще стільки ж пішло на виготовлення діамантового витвору мистецтва.

Оцінку золотих виробів збільшено

Оперативно реагуючи на підвищення ціни золота на світових ринках, мережа ломбардів «Благо» збільшила вартість оцінки золотих виробів за кредитними продуктами до 210-215 грн. / Грам за стандартними умовами, а беручи участь в акції «Золотий шанс» можна і зовсім отримати 221 грн. / грам.

Ціна золота підвищилася - НБУ

Офіційні курси банківських металів за 10 тройських унцій, встановлені Національним банком України з 25.07.2013, складають:

Золото - 107106.20 UAH (+)

Срібло - 1630.17 UAH (+)

Платина - 115498.85 UAH (+)


Українці почали активніше викуповувати у ломбардів закладені вироби: показник зріс з 80-85% до 90%

Директор з маркетингу мережі ломбардів «Благо» Віталій Соловйов прокоментував Maanimo.com ситуацію на кредитному ринку:

На Луганщині австралійці збираються видобувати 70000 унцій золота на рік

Австралійська компанія планує видобувати до 70 000 унцій золота на рік на родовищі в Луганській області

Донбас відомий не тільки вугіллям. Багатий на жовтий метал Нагольний кряж, що тягнеться через Луганську область і частково через схід Донецького регіону. Правда, знають про це в основному геологи і фахівці золотодобувних компаній. Вони надра в околицях скромного селища Бобрикове давно охрестили "українським Клондайком". Тепер же з'ясувалося, що все набагато масштабніше.


Нові відділення в Черкасах і Хмельницькому.

29 липня 2013 відвідувачам відкриють свої двері нові відділення в Черкасах і Хмельницькому. Філії створені відповідно до стандартів обслуговування клієнтів і надають традиційний набір послуг ломбардів «Благо»: надання кредитів фізичним особам під заставу дорогоцінних металів (золота, срібла) і дорогоцінних каменів, оцінку виробів.

Золото на біржі COMEX закріпилося вище цінової позначки 1320 дол. / унція

Золото на Товарній біржі Нью-Йорка COMEX стабілізувався вище цінової позначки 1320 дол. / Унція. Активний ф'ючерс на золото (серпень) сьогодні торгується в діапазоні 1323,3-1334,7 дол. / унція.

Закриття відділення в м. Керч

Звертаємо вашу увагу, що 30 липня 2013 тимчасово закривається відділення Благо в м.Керч, розташоване за адресою: Маршала Єременко 30-Д.

Ринок золота завмер в очікуванні рішень ФРС і ЄЦБ

Золото на світовому ринку на поточному тижні може торгуватися в широкому діапазоні - 1275,0-1396,0 доларів за тройську унцію, на тлі очікувань рішень ФРС і ЄЦБ з процентних ставок.

Золотий пил: які очікуємо ціни на золото в майбутньому

Після того як ціни на золото впали з 1700 дол за тройську унцію до майже 1200 дол в кінці липня поточного року, думки щодо майбутнього золота і взагалі доцільності інвестування грошей в золото радикально розділилися. 

Нове ломбардне відділення «Благо» в Сумах

Мережа ломбардів «Благо» продовжує активну регіональний розвиток. 1 серпня почало свою роботу нове відділення в Сумах, яке стало 3-м в цьому місті і 2-м відкрилися в 2013 р.

Золото не думає здаватися

Падіння котирувань золота нижче психологічно важливої ​​позначки $ 1300 за унцію є скоріше нелогічним з урахуванням слабких цифр по американській зайнятості. При цьому основні драйвери зниження у вигляді скорочення лонгів інституційними інвесторами на терміновому ринку, продовження відтоку з ETF-фондів, зниження попиту на монети і висловлювань представників ФРС про швидке скорочення QE на перевірку виглядають вразливими.


Експерти:ціна на золото буде підвищуватися

На цьому тижні золото буде торгуватися в діапазоні $ 1272,0 - 1347,0 за тройську унцію. Про це "Оглядачу" розповіли експерти інформаційно-аналітичного центру Forex club в Україні.

Телевізор в сім'ї - це відпочинок. Інтерв'ю з київським переможцем акції

Як ми і обіцяли, публікуємо інтерв'ю з другим переможцем акції, яка завершилася в червні.

Нагадаємо, що акція проходила в нових відділеннях мережі ломбардів «Благо» у м. Київ та м. Чернівці, призом стали два сучасних телевізора.


Монетарна влада США готують девальвацію долара щодо золота?

Експерти з дорогоцінних металів в останній місяць дійшли консенсусу, що Сполучені Штати та інші країни Заходу вже не в змозі підтримувати ціну золота на штучно заниженому рівні.

Піднебесна тягне золото з трясовини

Ціни на золото, ведені сильними даними по Китаю і поліпшенням стану інвестиційного та спекулятивного попиту, спробували протестувати важливий рівень опору на $ 1350 за унцію, однак, позбавлені підтримки з боку слабкого долара, американських фондових індексів і облігацій, змушені були відступити, на час перевівши дух .

Акція «Золотий Шанс» продовжено!

Хороша новина для фізичних осіб та підприємців, що мають потребу в готівкових і оборотних грошах, напередодні підготовки до навчального року і сезону ділової активності.

Нова комбінація золота і срібла

Досягнувши максимальної позначки після червневої пріснопам'ятної промови Бернанке про швидке згортання QE, котирування срібла потрапили під тиск процесу зміцнення долара на тлі сильних даних щодо роздрібних продажів і ослаблення золота у зв'язку з інформацією про підвищення імпортних мит в Індії з 8% до 10%. Тим не менш вражаючий ріст у серпні цілком здатний продовжитися, при цьому перспективи срібла виглядають, ніж позиції золота.

Закриття відділення в м. Київ

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що 9 серпня 2013 тимчасово закривається відділення Благо в м.Київ, розташоване за адресою: пр-т Академіка Глушкова, 25


Відділення в Харкові переїхало

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що 17 серпня 2013 відділення Благо в м.Харків (пр-т 50-річчя ВЛКСМ, 64) переїхало!


Золоте ралі дало по гальмах

При досягненні котируваннями золота відміток $ 1380-1400 варто фіксувати велику частину позицій по ф'ючерсах

Що варто очікувати від цін на золото

Золоту більше нікуди падати? Аналітики, незважаючи на негативні очікування, упевнені в зростанні ціни в середньостроковій перспективі

Ломбард «Благо» поліпшив умови кредитування пiд заставу срiбла

Вчора, 19 серпня, в мережі ломбардів «Благо» набули чинності нові умови кредитування під заставу срібла. Вартість грама 925-ї проби цього металу підвищилася на 15%.

Єгипет і ФРС штовхають золото вгору

Вартість дорогоцінних металів за підсумками торгів 22 серпня в Нью-Йорку змінилася різноспрямовано. Офіційні спотові ціни склали: на золото - 1377,1 дол. / Унція (+0,68%), срібло - 23,29 дол. / Унція (+1,29%), платину - 1545 дол. / Унція (+1 , 72%), паладій - 759 дол. / унція (+1,48%).

Вартість золота перевищила рівень 1400 доларів за тройську унцію

Вартість золота вчора після тримісячної перерви перевищила рівень $ 1400 за тройську унцію - інвестори з меншим оптимізмом дивляться на перспективи відновлення економіки США. В результаті найбільший в світі біржовий золотий фонд SPDR Gold Trust збільшив активи за два тижні на 11 тонн, пише Комерсант-Україна у статті "США стимулювали золото"

На Курилах знайшли більше 50 тонн золота

У центральній частині острова Кунашир - найпівденнішій точці у Великій гряді Курильських островів - геологи виявили більше 50 тонн природного золота.

Нове ломбардне відділення «Благо» в Києві

Мережа ломбардів «Благо» продовжує активну регіональний розвиток. 28 серпня почало свою роботу нове відділення в Києві, яке стало 24-м у столиці.

Оновлені розділи Програма лояльності і Запитання та відповіді

Продовжуємо оновлювати найбільш популярні розділи сайту Благо.

Оцінка золота тепер 228 грн. за грам

Зростання вартості золота на 10% протягом серпня дозволив збільшити оцінку золотих виробів , яка вперше за останні 3 місяці досягла позначки 228 грн. за 1 грам 585 проби

Золото дорожчає на тлі наближення ударів США по Сирії

Золото дорожчає на тлі рішення комітету сенату США стосовно Сирії. Вартість золота росте в четвер на тлі рішення профільного комітету сенату США схвалити проект резолюції на підтримку операції проти Сирії, свідчать дані бірж.


Найбільший у світі діамант виставлено на аукціон Sotheby's

Аукціонний дім Sotheby's презентував минулої середи в Нью-Йорку найбільший в світі діамант, який коли-небудь виставлявся на торги: овальний безбарвний камінь бездоганної чистоти, який важить 118,28 карата, пише 

Золото дешевшає більш ніж на 1,7 % чекаючи мирного рішення щодо Сирії

Грудневий ф'ючерс на золото на нью - йоркській біржі Comex подешевшав на 24,3 долара, або на 1,75 % - до 1362,4 долара за тройську унцію.


Закінчення страйку в ПАР відправило паладій в нокдаун

Вартість металів за підсумками торгів у понеділок, 9 вересня, у Нью - Йорку знизилася. Офіційні спотові ціни склали : ... На золото - 1387,5 дол / унція ( -0,17 %) , срібло - 23,82 дол / унція ( -0,52 %) , платину - 1489 дол / унція (-0 , 67%) , паладій - 690 дол / унція ( -1,86 %)

Ціна на золото впала на 6%

Ціна на золото за тиждень - з 9 по 15 вересня - обвалилася на 6%. Це викликано невизначеністю вибору наступного глави Федеральної резервної системи США і можливих подальших заходів фінансового регулятора в рамках QEIII.

Нове ломбардне відділення «Благо» в Керчі

Мережа ломбардів «Благо» продовжує активну регіональний розвиток. 16 вересня почало свою роботу нове відділення в Керчі.

В Арабських Еміратах продають найдорожчий у світі автомобіль, зроблений із золота і діамантів

За унікальний Lamborghini планують отримати $ 7,3 млн.В Об'єднаних Арабських Еміратах виставили на продаж найдорожчий в світі автомобіль - Lamborghini Aventador LP 700-4 . Машина виготовлена ​​з чистого золота , платини і діамантів.

Ціна на золото впала нижче 1300 доларів за унцію

МОСКВА , 18 вересня. / ІТАР - ТАСС / . Ф'ючерс на золото на Нью - Йоркській товарній біржі подолав позначку 1300 доларів за тройську унцію і станом на 10:00 мск варто 1298,10 долара , що на 0,81 % нижче за рівень відкриття торгів середи .

Як правильно вкладати гроші в золото

" Металеві" депозити в Україні стають популярнішими. Банкіри відзначають низький попит населення на депозити в золоті. Проте останнім часом інтерес українців до « дорогоцінним » вкладами почав рости , розповів заступник начальника управління по роботі з дорогоцінними металами банку "Хрещатик" Олексій Глаголюк , пише " Капітал".


Ціна на золото сильно зросла після рішення ФРС

Ф'ючерси на золото виросли в середу зросли майже на 60 доларів за тройську унцію після того , як ФРС прийняла рішення не скорочувати щомісячний викуп облігацій . Зростання , таким чином , був вище 4 %.

Відкрито 25-е Київське відділення "Благо"

У вересні поточного року , один з лідерів мікрокредитування для населення України , мережа ломбардів « Благо» відкрила нове відділення в місті Києві. Відділення стало 25 -м за рахунком у Києві і 4- м , яке було відкрито в столиці в 2013 р.

Золото втрачає роль захисної гавані - аналітика

Після 12 -річного підйому золото в 2013 році почало дешевшати . І далі , в міру одужання світової економіки , воно ризикує втратити захисну функцію , зберігшись в якості альтернативного інвестиційного активу і залишившись затребуваним " фізичними " покупцями.

Попит на золото помітно скоротиться в II півріччі

У другій половині поточного року попит на золото помітно скоротиться порівняно з першим півріччям , йдеться в звіті компанії Thomson Reuters GFMS .

Золото подорожчало на побоюваннях навколо бюджетних проблем США

30 вер - Прайм. Вартість золота виросла в п'ятницю на зберігаються побоюваннях учасників ринку з приводу підвищення ліміту держборгу США, а також по бюджету країни, свідчать дані бірж.

Командна гра

 Щодня ми прагнемо обслуговувати клієнтів краще, швидше і комфортніше. У цю роботу залучені багато підрозділу компанії: фахівці відділень, менеджери з розвитку та навчання персоналу, спеціалісти з маркетинг, співробітники відділу продажів, служба безпеки і звичайно керуючий персонал. Є ще одні учасники процесу, від яких залежить репутація Благо в очах клієнтів.

Ціна золота обвалилася

Ціна золота різко обвалилися у вівторок, 1 жовтня, через зниження попиту на надійні активи у зв'язку з бюджетними проблемами в США і на тлі надій на швидке подолання політичних розбіжностей в країні. 

Вартість золота на світовому ринку за підсумками минулого тижня , як відзначають аналітики , знизилася на 1,92 %.

Золото на світовому ринку на поточному тижні , за прогнозами аналітиків FOREX CLUB в Україні , може торгуватися в неширокому діапазоні 1270,0 - 1350,0 доларів за тройську унцію.

Відділення у Києві переїхало

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що 10 жовтня 2013 відділення Благо в м.Київ (пл. Дружби Народів 1) переїхало!

Обслуговування клієнтів буде здійснюватися за адресою: пр. Оболонський 20А


Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам, що з 15.10.2013 для діючих клієнтів - учасників ПЛ «Десерт», які мають статус «VIP», змінилися умови пониження статусу в разі невиконання зобов'язань за договором фінансового кредиту та застави.

"Благо " дарує позичальникам 1000 гривень

10 жовтня о національної мережі ломбардів « Благо» стартувала акція - « Виграти або заощадити ». Кожен , хто оформить кредит у будь-якому відділенні мережі , зможе моментально виграти грошовий приз або отримати гарантовану знижку на наступні кредити.

Мережа ломбардів "Благо " охопила всю Україну

У першій половині жовтня мережа ломбардів «Благо» відкрила відразу 3 нових відділення, одночасно в західному, східному і північному регіонах України.

Золото подорожчало на негативних даних з ринку нерухомості в США

Вартість золота збільшилася до кінця торгів понеділка на тлі статистики за обсягом продажів вторинної нерухомості в США за вересень , яка не виправдала очікувань ринку , свідчать дані бірж.

«Благо» починає кредитувати під заставу техніки

Мережа ломбардів « Благо» розширила свій портфель послуг. Так , з 21 жовтня відділення в м.Києві почали видавати кредити під заставу мелкогабаритной техніки. Раніше , в мережі «Благо » українців кредитували тільки під заставу цінних металів : золота , срібла і платини.

Благо розширює географію відділень що видають кредити під заставу техніки

З 31 листопада техніку в якості застави починають приймати в Маріуполі , а також на ще одному відділенні в Києві.

Благо расшірет мережа у Львові та Києві

1 листопада 2013 Всеукраїнська мережа ломбардів « Благо» відкриває два нових відділення в Західній столиці України і одне в Києві.

У жовтні поточного року « Благо» вперше відкрив перше відділення у Львові , де жителі Західного регіону можуть отримувати кредити під заставу дорогоцінних металів.


"Благо" видав майже 2 мільйони гривень по акції

10 жовтня 2013 в мережі ломбардів « Благо» стартувала акція «Виграй або заощадь ». Скориставшись послугами ломбарду , позичальник може або отримати купон на 10% знижку при оформленні наступного кредиту , або шанс виграти 1 000 грн.

У Чернівцях відкрили 274-е відділення "Благо"

У листопаді поточного року провідна мережа ломбардів « Благо» відкрила нове відділення на Буковині , у Чернівцях , яке стало 3 - м за рахунком в цьому регіоні України . Всього в мережі сьогодні налічується 274 відділення.

Золото подешевшало до місячного мінімуму на ймовірності скорочення QEIII в США

Вартість золота знизилася до кінця торгів вівторка до мінімуму за місяць на тлі можливості скорочення програми зі стимулювання економіки США Федрезервом в поточному році , свідчать дані бірж.

Індекс лояльності клієнтів Благо 82 %

В результаті телефонного опитування клієнтів мережі ломбардів Благо , був визначений показник NPS (індекс лояльності) , який склав 82 %.

Про міфи і реаліі ломбардного кредитування розповів маркетинг директор Благо у програмі " Приватний Інтерес " на телеканалі БТБ .

Програма носить споживчий та освітній характер , її мета - сформувати у населення правильне ставлення до сучасних ломбардам

Видобувати золото в Росії дозволять у водоохоронних зонах

У перелік об'єктів , будівництво та експлуатацію яких допускається в лісах водоохоронних річкових зон , повинні бути включені підприємства з видобутку дорогоцінних металів. Про це йдеться в законопроекті , внесеному напередодні в Держдуму .

Мінімальна ціна золота за 5 місяців

Золото на Товарній біржі Нью -Йорка COMEX напередодні оновило свій майже п'ятимісячний мінімум , опустившись нижче цінової позначки 1215 дол. / Унція. 

Ставати учасником програми лояльності Десерт стало ще вигідніше !

З початку грудня 2013 всеукраїнська мережа ломбардів БЛАГО пропонує ще більш привабливі умови за програмою лояльності ДЕСЕРТ !

Виграти або заощадити - що обирають клієнти БЛАГО ?

Всеукраїнська мережа ломбардів БЛАГО підводить підсумки безпрецедентної акції « Виграти або заощадити » , за умовами якої позичальник міг отримати 10 % знижку при оформленні наступного кредиту або шанс виграти 1 000 грн у лотереї.

Перше відділення Благо в Тернополі вже відкрито !

Всеукраїнська мережа ломбардів БЛАГО розширює географію своєї присутності і запрошує у своє перше відділення в м. Тернопіль .

Контакт - центр " Благо" підкаже все!

Контакт- центр всеукраїнської мережі ломбардів БЛАГО розширив арсенал наданих послуг і робить взаємодію для клієнтів ще більш зручним , а інформацію доступною.

Графік роботи відділень у святкові дні

Шановні клієнти !

У період з 31 грудня 2013 року з 8 січня 2014 ломбардні відділення « Благо » працюватимуть згідно з наступним графіком


Нове ломбардне відділення «Благо» в Коростені

Мережа ломбардів «Благо » продовжує активну регіональний розвиток. 17 грудня розпочало свою роботу нове відділення в м. Коростень Житомирської області.

«Благо» порадує клієнтів акціями та подарунками до Нового року

Національна мережа ломбардів « Благо» проводить ряд спеціальних новорічних акцій для своїх клієнтів , дарує п'ять путівок до сонячного Єгипту та інші цінні призи.


Тепер кредит під заставу техніки можна отримати у всіх відділеннях «Благо»

З 17 грудня 2013 національна мережа ломбардів « Благо» розширює можливості надання кредитів своїм клієнтам.

«Благо» розширює присутність в Україні

Для національної мережі ломбардів « Благо» кінець 2013 року відзначився відкриттям трьох нових відділень у Східному регіоні. У грудні свої двері відчинили нові ломбарди в Донецьку , Дзержинську та Макіївці.


Конкурс «БЛАГОдарю«БЛАГО»продовжено !

На численні прохання клієнтів , ми продовжуємо до кінця січня конкурс на краще оповідання про те , як кредит від « Благо» допоміг владнати ті чи інші фінансові питання.

Зворотна тяга: золото подорожчало до максимуму за 6 тижнів

Золото досягло максимального рівня майже за шість тижнів на тлі ознак підвищення попиту , так як обсяг позиції в найбільшому золотом біржовому фонді ріс найвищими темпами з 2011 р.

Визначено переможців новорічної акції «Благо»

Національна мережа ломбардів «Благо » підвела підсумки новорічної акції « Чекаєте літа ? Виграйте подорож до Єгипту ». За період проведення - з 15 грудня 2013 по 15 січня 2014 року - в акції взяло участь 7300 клієнтів мережі.

Нове відділення "Благо" на Луганщині

Мережа ломбардів «Благо » продовжує активну регіональний розвиток. В останній день січня почало свою роботу нове відділення в Молодогвардійську .

Відділення у Луганську та Харкові переїхали

Шановні клієнти! 

Звертаємо вашу увагу, що з третього лютого 2014 відділення Благо в 

м.Луганськ (вул. Оборонна 2З) та м. Харків (пл. Повстання 7/8) переїхали!

Експерт радить купувати золоті інвестиційні монети НБУ замість долара

Ціна золота визначається на міжнародному ринку , тому даний актив більш стабільний і передбачуваний для зберігання заощаджень на відміну від долара , курс якого схильний до впливу політичних або економічних шоків

Ряд відділень Благо працює за скороченим графіком

З 19 лютого 2014 р., у зв'язку з обстановкою, що склалася в країні, відділення ломбарду Благо в Києві, Львові, Хмельницькому, Чернівцях, Луцьку, Рівному та ряді інших міст тимчасово працюють за скороченим графіком. 

Призи новорічної акції вручені переможцям

У головному офісі національної мережі «Благо » відбулося урочисте нагородження переможців новорічної акції «Чекаєте літа? Виграйте подорож до Єгипту».

Конкурс історій : планшет на подяку

Холодним лютневим днем в офісі мережі « Благо» було тепло і душевно : чудовий приз - планшет Asus Google Nexus липня 2013 16GB - був переданий до рук переможниці конкурсу історій «Благодарю« БЛАГО ».

Розширення мережі «Благо»: нові відділення в Києві та Луганській області

У лютому національна мережа заставного кредитування фізичних осіб « Благо» поповнилася двома новими відділеннями : у столиці і в Стаханові (Луганська область).

Як не помилитися з ломбардом?

Директор з маркетингу мережі ломбардів "Благо" Віталій Соловйов у рубриці "Життєві поради" на телеканалі "Інтер" про ситуації, коли терміново потрібна готівка, але позичити її ніде. 

Ровеньки став 92 - м містом присутності Благо

Мережа ломбардів «Благо » продовжує активну регіональний розвиток. Початок свою роботу нове відділення в Ровеньках , Луганської області , яке стало 282 відділенням мережі .

Відсотки по кредиту - через термінал

Мережа заставного кредитування фізичних осіб « Благо » пропонує новий зручний і актуальний сервіс для своїх клієнтів - можливість оплати відсотків по кредиту через платіжні термінали.

Платежі по кредитах тепер доступні онлайн

Хороші новини для клієнтів тривають! Тепер відсотки за кредитами Благо можна оплатити не тільки на відділеннях та у платіжних терміналах , а також на нашому сайті в режимі онлайн!

Експерти «Фаворитів Успіху» обирають «Благо»

Національна мережа ломбардів « Благо» стала лідером голосування серед експертів щорічного конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху - 2013»

«Погашай і вигравай» : перші 500 гривень розіграні

Визначено першого щасливчик , який отримає 500 гривень від національної мережі ломбардів « Благо» в рамках акції «Погашай і вигравай» . Ним стала клієнтка Наталія Петрівна , що сплатила відсотки по кредиту 19 березня через термінал мережі «Національний Кредит».

Відкрито перші відділення « Благо» в Івано- Франківську

В останній день березня , мережа ломбардів Благо поповнилася новими точками в Західній Україні : відразу два відділення розпочали роботу в Івано -Франківську. Столиця Прикарпаття стала 93 містом української мережі.

Чи вигідно користуватися послугами ломбардів?

У зв'язку з непростою економічною ситуацією, українці стали частіше звертатися до ломбардів. "Сніданок з 1+1" дізнався, чи є ломбарди гарним виходом з ситуації, коли терміново потрібні гроші, і яка процедура закладання речей.

Оцінка виробів з дорогоцінних металів досягла історичного максимуму : від 263 грн/грам

Зростання вартості долара США щодо гривні в 1 -му кварталі 2014 зумовив підвищення оцінки золотих виробів, яка вперше за всю історію досягла позначки 263 грн. за 1 грам 585 проби .

Визначений 2-й призер акції «Погашай і вигравай» .

2 квітня 2014 , в офісі Благо, за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції «Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Особливості українських ломбардів в програмі "Фінансова Україна" на телеканалі БТБ.

Особливості українських ломбардів в програмі "Фінансова Україна" на телеканалі БТБ. 

Гість студії - маркетинг-директор Благо Віталій Соловйов

Визначений 3-й призер акції «Погашай і вигравай» .

9 квітня 2014 , в офісі Благо, за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції «Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Нове ломбардне відділення «Благо» в Чернівцях

Мережа ломбардів «Благо » продовжує активну регіональний розвиток. 9 -го квітня розпочало свою роботу нове відділення в м. Чернівці.

Рекордна оцінка золота в Благо

15 квітня 2014 вперше в історії мережі ломбарду Благо оцінка виробів з золота досягла позначки 320 грн. за 1 грам 585 проби . Зростання вартості застав обумовлений значною девальвацією національної валюти в 1 -му кварталі 2014

Пенсіонерам - 30 % знижки на кредити

З квітня 2014 у всіх відділеннях мережі ломбардів Благо діють спеціальні умови кредитування для пенсіонерів , згідно з якими можна отримати знижку 30 % від діючих базових тарифів.

Визначено 4 -го призера акції « Погашай і вигравай» .

16 квітня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».


Графік роботи відділень на Великодні свята

Шановні клієнти! 

У період з 19 квітня 2014 року по 21 квітня 2014 ломбардні відділення «Благо» працюватимуть згідно з наступним графіком

Визначено 5 -й призер акції « Погашай і вигравай».

23 квітня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

На карті присутності « Благо» з'явилася Коломия

Напередодні травневих свят мережа «Благо» поповнилася новим відділенням у Західному регіоні : 94 - м містом присутності стала Коломия Івано -Франківської області.

Графік роботи відділень на Травневі свята

Шановні клієнти !

У період з 1 травня 2014 року по 9 травня 2014 ломбардні відділення « Благо » працюватимуть згідно наступного графіку :

Визначено 6-го призера акції « Погашай і вигравай» .

30 квітня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Нові відкриття «Благо» : Львів і Новоград -Волинський

Останні дні квітня ознаменувалися черговим поповненням в сім'ї ломбардів « Благо» . Відтепер у жителів Львова є додаткова можливість оцінити широкий спектр послуг « Благо» - у місті відкрилося вже четверте відділення мережі . Початок роботу також друге відділення у Новограді - Волинському Житомирської області.

Визначено 7-го призера акції « Погашай і вигравай» .

7 травня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org булы розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн»

Увага! Hобота відділень Благо в Луганській і Донецькій областях.

У зв'язку з ситуацією на Південному Сході країни та з метою забезпечення безпеки клієнтів і співробітників мережі «Благо» , а також гарантії збереження заставного майна було прийнято рішення про тимчасове призупинення роботи ряду відділень ( Донецька область) , а також про повне переміщенні заставного майна відділень благо в Луганській і Донецькій областях в безпечне центральне сховище .

Визначено 8 -го призера акції « Погашай і вигравай» .

14 травня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Графік роботи відділень Благо в південно-східному регіоні на травневі свята.

У період 9-12 травня 2014 г.ломбардние відділення Благо Луганської та Донецької областей , а також у містах Мелітополь і Бердянськ працюватимуть згідно наступного графіку :

Відкрито відділення Благо у Дрогобичі

Мережа ломбардів « Благо» поповнилася новим відділенням у Західному регіоні : 95 - м містом присутності став Дрогобич , Львівської області.

Визначено 9 -й призер акції « Погашай і вигравай» .

21 травня 2014 , в офісі Благо , за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Графік роботи відділень Благо 25 -го травня

Шановні клієнти !

25 травня 2014 на всіх відділеннях мережі Благо буден скорочений робочий день.

Нова вершина: 6 грн. за грам срібла

З 19 травня національна мережа заставного кредитування « Благо» підвищила оцінку виробів зі срібла до рекордного рівня в 6 гривень за 1 грам .

Відкрито відділення Благо на Оболоні в Києві

26 -го травня 2014 почало свою роботу нове відділення в Києві , розташоване на площі Дружби Народів , біля станції метро Оболонь. Це 30-е представництво Благо в столиці, і 293 -е в українській мережі Благо .

Визначено 10 -й призер акції « Погашай і вигравай» .

28 травня 2014 в офісі Благо за допомогою технологій сайта random.org був розіграні чергові 500 грн. в рамках акції « Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн».

Дізнатися вартість техніки стало простіше!

Мережа « Благо» продовжує розширювати перелік онлайн послуг. Тепер оціночну вартість заставної техніки можна дізнатися на сайті « Благо» , скориставшись спеціальним калькулятором.

Проведено заключний розіграш в рамках акції «Погашай і вигравай».

4 червня 2014 в офісі Благо за допомогою технологій сайта random.org були розіграні чергові 500 грн. в рамках акції «Погашай відсотки дистанційно - вигравай 500 грн». 

«Благо» розширює мережу у Львові, Хмельницькому та Білій Церкві

Напередодні літа мережа заставного кредитування фізичних осіб «Благо» поповнилася трьома новими відділеннями. Ще більше можливостей скористатися якісними і доступними фінансовими послугами з'явилося у жителів Львова, Хмельницького та Білої Церкви.

Увага клієнтів! Дистанційні способи оплати тимчасово недоступні.

Інформуємо Вас, що з 6:00 13 червня до 6:00 17 червня компанією «Благо» проводитимуться планові технічні профілактичні роботи на серверному обладнанні, у зв'язку з чим будуть недоступні опції оплат за кредитами через термінальну мережу і онлайн.

Перше літнє відкриття «Благо» - Калуш

На початку літа національна мережа заставного кредитування фізичних осіб «Благо» продовжила розвиток в Західній Україні: відкрилося нове відділення в місті Калуш Івано-Франківської області.

У Донецьку та Житомирі додалося по одному «Благо»

18 червня 2014 відразу в двох обласних центрах - Донецьку та Житомирі - стало на одне відділення «Благо» більше.

Нас 300! Ювілейне відділення відкрилося в Одесі

Мережа одеських представництв ломбардів «Благо» поповнилася новим відділенням у центральній частині міста - по вулиці Садовій, 2. Це вже дванадцята точка на карті «Благо» в Південній Пальмірі.

«Благо» в будь-якому куточку України!

Тепер відділення мережі «Благо» розташовані по всій Україні - перший літній місяць компанія завершила відкриттям ще двох відділень в обласних центрах на Заході країни: нові представництва мережі з'явилися в Ужгороді та Рівному.

Новосибірські вчені навчилися видобувати золото з ​​відходів

Новосибірські вчені-фізики розробили унікальну машину, яка вловлює золотий пил, з її допомогою втрати золотошукачів скоротяться вдвічі. 

«Благо» виконує три бажання і дає 150 шансів виграти приз

З нагоди свого 15-річного ювілею ТМ «Ломбард Благо» приготувала масу приємних сюрпризів для клієнтів. Крім традиційної допомоги у вирішенні поточних фінансових питань, «Благо» дарує грошові призи в рамках акції «Три бажання». 

До уваги клієнтів! Змінено графік роботи відділень в Донецьку та Луганську

Шановні клієнти! У зв'язку із загостреною військової ситуацією в Донецьку і Луганську мережа «Благо» тимчасово скорочує режим роботи своїх відділень. З 9 липня всі представництва в цих городахработаютпо єдиним графіком: з 10:00 до 15:00, субота та неділя - вихідні. 

ДЖИМ СІНКЛЕР: 30 ПРИЧИН, ЧЕРЕЗ ЯКІ ВЕДМЕЖА ФАЗА ЗОЛОТА ЗАКІНЧИТЬСЯ ЦЬОГО ЛІТА

Ось 30 причин, - 23 нових і 7 старих, за якими ведмежа фаза (фаза падіння ціни) бичачого (зростаючого) ринку золота закінчиться цього літа без нових мінімумів. 

Виконані бажання перших 15 щасливчиків

У вівторок, 15 липня, визначено переможців першого тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 


Увага! Перенесення відділення в Краматорську

Шановні клієнти, відділення «Благо» в Краматорську по ул.Днепропетровская, 4 закрито у зв'язку з руйнуванням будівлі, в якому воно знаходилося. 

Золото бореться за кордон 1300 дол./унція

Вартість дорогоцінних металів за підсумками торгів у середу, 16 липня, в Нью-Йорку переважно виросла. Спотові ціни склали: на золото - 1300,8 дол. / Унція (+0,48%), срібло - 20,89 дол. / Унція (+0,36%), платину - 1485 дол. / Унція (без змін) , паладій - 878 дол. / унція (+0,93%).

Відбувся другий розіграш грошових призів

У вівторок, 22 липня, визначено переможців другого тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Китай нарощує видобуток золота

Китай в січні-червні 2014 збільшив виробництво золота на 9,47% в порівнянні з аналогічним періодом 2013 року, до 211,073 тонни, повідомила Асоціація золотопромисловців КНР (China Gold Association, CGA).

Розіграш призів за 29.07

У вівторок, 29 липня, визначено переможців третього тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Благо» - вже 100 міст України!

Кінець липня ознаменувався для мережі «Благо» не тільки відкриттям відразу трьох нових відділень у різних регіонах країни, а й подоланням серйозного кордону - тепер бренд представлений в ста містах України. 

Ще 15-ти клієнтам Благо посміхнулася удача

У вівторок, 5 серпня, визначено переможців третин тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

"Золоті" скарби Срібної Землі

Ці поклади у гірському регіоні щонайменше трьох видів. По-перше, це справжнє золото, запаси якого на Закарпаття сягають 25-30 тонн. По-друге, - це вино, й, по-третє, це біле золото - сіль, поклади якої оцінюють у 3,5 мільярди тонн.

"Благо": тепер готівка і без застави!

Мережа ломбардів «Благо» пропонує нову послугу для своїх клієнтів - беззаставний кредит від партнера компанії BLG Microfinance. 

Відбувся п'ятий розіграш грошових призів

У вівторок, 12 серпня, визначено переможців третин тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

«Швидке рішення»: підвищилася оцінка золота!

Тепер використовувати кредитний продукт «Швидке рішення» стало ще вигідніше! Адже з 9 серпня вартість оцінки 1 грама золота 585⁰ підвищилася до 260,22 грн.

Відкрилося нове відділення у столиці Закарпаття

Ведуча національна мережа ломбардів «Благо» продовжує розширювати свою географію. 8 серпня відкрило свої двері відділення в Ужгороді. Вже другий в цьому місті філію «Благо» розташувався за адресою пр. Свободи, 32 (орієнтир ТЦ «Білочка») та приймає відвідувачів щодня з 9:00 до 21:00. 

Визначено ще 15 щасливчиків!

У вівторок, 19 серпня, визначено переможців третин тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Харків і Полтава поповнилися новими «Благо»

Продовжуючи свій активний розвиток в регіонах, національна мережа ломбардів «Благо» відкрила нові представництва відразу в двох обласних центрах - Харкові та Полтаві. 

До уваги клієнтів! 20 серпня можливі перебої в роботі «гарячої лінії»

Інформуємо Вас, що у зв'язку з проведенням технічних профілактичних робіт у першій половині дня 20 серпня можливі перебої в роботі «гарячої лінії» 0 (800) 50 55 44 Служби підтримки клієнтів «Благо». 

Кількість призерів акції перевищила 100!

У вівторок, 26 серпня, визначено переможців акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

«Благо» тепер приймає ще більше техніки!

Ведуча національна мережа ломбардів «Благо» оголошує про чергове розширення лінійки прийнятих застав. Відтепер кредити можна отримати під заставу практично всіх видів техніки: у відділеннях мережі приймаються телевізори, монітори, дрібну побутову та електронну техніку, електроінструменти. 

Джефф Кларк: сім головних причин через які я зараз купую срібло

В результаті зростання цін на срібло з нинішніх рівнів буде не 10- або 20-процентним, ціни збільшаться вдвічі, втричі або більш 

Якщо інфляція набере обертів, срібло по $ 100 - це не фантастика, а реальна можливість.

«Благо»: 101 точка на карті України

Лідер ринку заставного кредитування фізосіб - компанія «Благо» - продовжує свій стрімкий розвиток, відкриваючи відділення в різних містах України.

Звідки на Землі з'явилося золото і скільки його в світі?

На відміну від заліза або, наприклад, від алюмінію, золота на Землі дуже мало. За всю свою історію людство добуло золота стільки, скільки воно видобуває заліза за один день. Але звідки ж цей метал з'явився на Землі? 

Перший розіграш осені

У вівторок, 2 вересня, визначено переможців восьмого тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Віталій Соловйов: Із зростанням долара підвищується і оцінка виробів

Неповернення за старими кредитами і звичайна нестача коштів в рази скоротили кількість фінустанов, реально продовжують видавати позики населенню. Через це позичальники все частіше йдуть від банків до ломбардів. Про це пише щоденна газета «Вести» в рубриці «Мої фінанси».

«Благо» оцінить золото дорожче

Національна мережа ломбардів «Благо» продовжує радувати своїх клієнтів приємними новинами. З 3 вересня компанія підвищує вартість оцінки виробів з золота. Тепер позичальники можуть отримати до 346 гривень за грам золота 585 проби - безпрецедентна пропозиція на ринку заставного кредитування. 

Відбувся дев'ятий розіграш грошових призів

У вівторок, 9 вересня, визначено переможців дев'ятого тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Золото впало у вівторок до 3-місячного мінімуму на прогресі в Україні

Ціни на золото впали до 3-місячного мінімуму, а ф'ючерси на інші дорогоцінні метали також подешевшали у вівторок. Зміцнення долара США і ознаки прогресу на шляху до миру на Україні скоротили потребу в активах-притулках. 

«Благо» - вже в 102-х містах України!

Початок вересня ознаменувався черговою розширенням карти мережі «Благо» - 102-м містом присутності стала Жмеринка Вінницької області. Філія «Благо» розташувався по вул. Пушкінській, 9/4. 

«Благо» приєдналося до благодійного «Пробігу під каштанами»

Цього року співробітники компанії «Благо» разом зі своїми сім'ями вперше взяли участь у щорічному «Пробігу під каштанами», який проходив 7 вересня в Києві. Традиційний 5-кілометровий маршрут забігу пролягав центральними вулицями столиці. 

Відбувся фінальний розіграш грошових призів

У вівторок, 16 вересня, визначено переможців дев'ятого тижня акції «Три бажання», приуроченої до 15-річчя мережі ломбардів «Благо». 

Ринок золота на порозі найбільших за останні 100 років змін

Всесвітня рада по золоту і керівники банків запустили обговорення реформи правил, за якими встановлюється ціна на золото. Це позбавить ринок від архаїчної процедури золотого фіксингу, відзначають учасники ринку, але попереджають, що під час переговорів збільшиться коливання ринкових цін. 

Ціни на золото знижуються через високий курс долара

Ціни на золото знижуються під впливом високого курсу долара і зростаючого фондового ринку. Так вважають аналітики корпорації "Казахмис", передає кореспондент Tengrinews.kz.

Ціни на срібло впали до чотирирічного мінімуму

Ціни на срібло впали до чотирирічного мінімуму на тлі зміцнення долара, передає Reuters. 

В 13:35 за московським часом срібло торгувалося по 17,69 дол за тройську унцію в порівнянні з 17,76 дол на закриття торгів у п'ятницю, раніше подешевшавши до 17,30 дол за унцію - мінімальної позначки з червня 2010 року.

«Благо» незмінно слідує своїй стратегії регіонального розвитку

Одночасно два міста присутності «Благо» поповнилися новими відділеннями мережі - Харків і Коростень (Житомирська область). 

Перелік техніки - тепер на сайті «Благо»

Попередньо ознайомитися з переліком техніки, представленої в відділеннях мережі, можна тепер на сайті blago.ua в розділі «Заставне майно». Тут розміщена докладна інформація про пристрої і моделях, за якими не виконані договірні зобов'язання попередніми позичальниками. 

+1 Місто: тепер «Благо» і в Мукачево!

Компанія «Благо» продовжує динамічно розвиватися в регіонах України і освоювати нові міста. Відразу два нових відділення з'явилися на Заході країни.

Китай може потіснити США з позиції найбільшого власника золота

Китай нарощує свої золоті резерви і хоче обійти США і стати володарем найбільшого запасу золота в світі. Про це пише колишній голова ФРС Алан Грінспен у статті під назвою «Золоте правило - чому Пекін купує», опублікованій журналом Foreign Affairs. 

Ніжин та Стрий приєдналися до сім'ї «Благо»

  Географія «Благо» стрімко розширюється. У жовтні загальна кількість міст присутності мережі досягло 105. Новими точками на карті «Благо» стали Ніжин (Чернігівська область) та Стрий (Львівська область). 

Друге відділення «Благо» в Слов'янську повернулося до роботи

Шановні клієнти! Поспішаємо повідомити Вам про відновлення роботи представництва «Благо» в Слов'янську за адресою: ул.Комяхова, 4. 

Ціни на золото продовжують йти вгору

В 13.40 МСК золото торгувалося по $ 1.240,85 за тройську унцію в порівнянні з $ 1.237,69 при закритті торгів у п'ятницю. Минулої середи ціна досягла місячного максимуму $ 1.249,30 за унцію і за два останні тижні піднялася майже на 4 відсотки.

Ми відкрилися у Чорткові!

На Тернопільщині з'явилося нове представництво «Благо» - поряд з обласним центром тепер послуги компанії доступні і в Чорткові. Перше відділення розташувалося в жвавому районі міста - по вул.Шевченка, 30 і працює без вихідних. 

Подобається «Благо»? Підтримайте нас в «Фаворити Успіху»!

Шановні клієнти! 

«Благо» працює, розвивається і вдосконалюється для Вас! Зростає наша географія: ми відкриваємо відділення в невеликих містах, прагнучи бути ближче до Вас. Підвищуємо ставку оцінки виробів, розширюємо перелік послуг і лінійку прийнятих застав, запускаємо нові вигідні тарифні продукти. 

Уже в трьох містах Вінницької області є «Благо»

Чергове представництво ТМ «Благо» відкрилося в новому для мережі місті - Немирові Вінницької області. Це третє місто в регіоні і сто восьмий точка на українській мапі «Благо». 

Експерти: На ринку дорогоцінних металів - рекордний обвал

Світові ціни на золото і срібло впали до мінімуму з 2010 року.

Через волатильність (тенденції мінливості ціни - ред.) На ринках, зміцнення долара і дій ФРС і ЄЦБ падає як інвестиційний, так і фізичний попит на дорогоцінний метал.

Нові касові вікна в Маріуполі та Рівному

Для підвищення зручності обслуговування клієнтів, а також розширення можливостей видачі кредитів і прийому заставного майна «Благо» відкриває додаткові касові вікна одразу в двох відділеннях мережі.

З понеділка по п'ятницю в маріупольському офісі по проспекту Ілліча, 141 та рівненському - по вулиці Київська, 40 працюватимуть по два фахівця. При цьому графік та порядок роботи в суботу і неділю в цих представництвах не зміниться.

15% кредитів видається під заставу техніки

За останні два роки кількість видаваних під заставу техніки кредитів в Україні подвоїлася - до 15% від загального обсягу заставного кредитування. Такі дані в ході круглого столу з представниками ЗМІ озвучив Віталій Соловйов, директор з маркетингу найбільшої національної мережі ломбардів «Благо».

«Благо» розширюється в двох обласних центрах

Низку осінніх відкриттів «Благо» підхопили Рівне і Запоріжжя - в містах одночасно приступили до роботи нові відділення мережі. Примітно, що в обох обласних центрах тепер налічується по п'ять офісів ТМ «Благо».

«Благо»: рекордна оцінка золота

Компанія «Благо» продовжує ставити високі планки на ринку заставного кредитування, пропонуючи клієнтам безпрецедентні ставки оцінки виробів. Так, з 14 листопада у відділеннях мережі за грам золота 585 проби можна отримати до 368 гривень.

Відновлено оплата через термінали мережі «Національний кредит»

З 18 листопада компанія «Благо» відновлює можливість оплати відсотків за договорами через платіжні термінали мережі «Національний кредит» на території Києва та Київської області.

Віталій Соловйов: Ми слідуємо рекомендаціям Нацкомфінпослуг

На Сході України зростає потреба населення в кредитах під заставу - на тлі заморожування зарплат та інших виплат в регіоні. Тому, незважаючи на всі ризики, більшість ломбардів продовжують свою роботу в Донецькій і Луганській областях. Про це у вівторок, 18 листопада, в розділі «Фінанси» пише газета «Капітал».

«Благо» зміцнює позиції в містах присутності

Найбільша мережа ломбардів «Благо» оголошує про відкриття 21 листопада відразу двох відділень - у Чернігові та Бердичеві Житомирської області. Нові офіси дозволять компанії закріпити лідерські позиції в сегменті заставного кредитування в цих містах.

НБУ продав третину резервних запасів золота за найнижчою ціною

Україна в жовтні реалізувала більше третини запасів золота з держрезерву і зробила це за найнижчою за останні чотири роки ціною, повідомляє Bloomberg, спираючись на статистику Міжнародного валютного фонду.

Чи варто інвестувати в золото?

Про тенденції на ринку дорогоцінних металів, тонкощах формування цін на золото і вплив на них курсу американської валюти в коментарі програмі «Події дня» (канал «Україна») розповів Віталій Соловйов, директор з маркетингу «Благо».

«Благо» досягло молдовського кордону

У Могилеві-Подільському Вінницької області тепер також доступний широкий перелік послуг заставного кредитування від лідера ринку - компанії «Благо». Районний центр на українсько-молдовському кордоні став 109-ю точкою на карті мережі.

Надій на зростання золота все менше

Стали відомі результати референдуму, що проходив 30 листопада у Швейцарії. Підсумком стала відмова від збільшення золотих резервів. В результаті на азіатській сесії котирування золота обрушилися на 2%, а срібла на 6,5%.

+3 Відділення в скарбничку «Благо»

Старт серії зимових відкриттів «Благо» дали одночасно три міста - Запоріжжя, Фастів Київської області та Броди Львівської області.

В. Соловйов: Дорогоцінні метали - хороша альтернатива валюті

Представники різних галузей економіки розповіли «Вести. Бізнес»про вплив знецінення гривні на свою діяльність, рецептах виживання в епоху девальвації і способах мінімізації валютних ризиків.

Перше «Благо» на кордоні з Румунією

Старовинний закарпатський місто на українсько-румунському кордоні - Тячів - став черговим новим пунктом на карті національної мережі ломбардів «Благо». Перше представництво компанії розташувалося в центрі міста - по вул.Незалежності, 37.

Оцінка золота виросла в два рази!

Відмінна передноворічна новина для клієнтів «Благо»! З 11 грудня у всіх відділеннях мережі діє підвищена вартість оцінки виробів: за грам золота 585 проби можна отримати до 395 гривень.

Ціни на золото ростуть

Ціни на золото ростуть за підтримки слабкого долара після значного зниження в понеділок.

О 13.45 МСК золото торгувалося по $ 1.199,20 за тройську унцію в порівнянні з $ 1.192,21 при закритті торгів у понеділок, коли ціна знизилася на 2,5 відсотка. Ф'ючерси в США з поставкою в лютому подешевшали на $ 7,90 до $ 1.199,80 за унцію.

Час, коли ноутбуки на вагу золота

Напередодні новорічних свят компанія «Благо» запустила спеціальний тарифний продукт «Ноутбук 20.15», в рамках якого кожного клієнта мережі гарантовані більш вигідні умови кредитування під заставу лептопів.

Чернігів: п'ятірка від «Благо»

У самому північному обласному центрі України - Чернігові - приступило до роботи п'ятого представництво компанії «Благо». Мешканці та гості міста добре знайомі з традиційно високою якістю сервісу і широким переліком послуг ТМ «Благо» - тепер все це доступно також за адресою: пр.Миру, 53.

Знайди 5 «Благо» - виграй 25 тисяч гривень!

До Нового року компанія «Благо» дає шанс всім своїм клієнтам виграти 25 000 гривень і масу інших, не менш приємних і корисних подарунків (ноутбуки, LED-телевізори, мультиварки, мобільні телефони, набори інструментів) в інтернет-грі «П'ятнашки».

«Благо» стрімко розвивається у Львові

Почавши писати свою львівську історію трохи більше року тому, компанія «Благо» за такий короткий період зуміла стати для мешканців та гостей міста дійсно незамінним фінансовим помічником.

Тепер 491 грн за грам золота в "Благо"

Компанія «Благо» не припиняє підносити клієнтам приємні новорічні сюрпризи і оголошує про чергове підвищення вартості оцінки виробів із золота. Відтепер за грам дорогоцінного металу 585 проби у відділеннях мережі клієнтові запропонують до 491 гривні.

У Новограді-Волинському та Красноармійську - уже по три «Благо»

Під завісу року родина «Благо» поповнилася ще двома новими представництвами - в Новограді-Волинському Житомирської області та Красноармійську Донецької. В обох містах з урахуванням нових офісів тепер налічується по три «Благо».

Графік роботи відділень у святкові дні

Шановні клієнти!

У період з 31 грудня 2014 року по 8 січня 2015 ломбардні відділення «Благо» працюватимуть згідно з наступним графіком:

До 10 грн за грам срібла - тепер це реальність!

Новий рекордний рівень оцінки виробів зі срібла встановила мережа ломбардів «Благо» - відтепер за грам цього дорогоцінного металу 925 проби при оформленні кредиту клієнтам запропонують 7 гривень. При цьому, вироби в ідеальному стані будуть оцінені ще дорожче - по безпрецедентною ставкою в 10 гривень за грам.

Червоноград - п'яте місто Львівської області в сім'ї «Благо»

Настання нового року ознаменувався для компанії «Благо» розширенням географії в західному напрямку: на карті присутності з'явився Червоноград - шахтарський центр Львівської області. Перше представництво ТМ «Благо» в місті розташувалося по вул.Шептицького, 18, пом.3 і працює без вихідних з 8:00 до 20:00.

Оцінка золота в «Благо»: подолана планка в 500 грн за грам

У новому році компанія «Благо» в черговий раз підтверджує звання лідера ринку. З 21 січня у всіх відділеннях мережі встановлена рекордна вартість оцінки золота - до 529 гривень за грам 585 проби.

Третій офіс «Благо» у Луцьку

Львівська область передала естафету зимових відкриттів «Благо» сусідньої Волинської: у перших числах лютого у Луцьку приступило до роботи вже третє відділення мережі в місті.

«П'ятнашки»: більше 18 тис. Учасників, понад сто переможців

Компанія «Благо» підводить підсумки новорічної акції з інтернет-грою «П'ятнашки», що завершилася 31 січня. Загальна кількість учасників «пятнашек» перевищила 18 тисяч, що в шість разів вище прогнозних очікувань компанії. При цьому щасливими володарями цінних призів стали більше ста осіб з різних регіонів України.

Новий максимум оцінки від «Благо» - до 589 грн за грам золота

Мережа ломбардів «Благо» знову оголошує про підвищення вартості оцінки виробів із золота. З 7 лютого фахівці відділень запропонують клієнтам до 589 гривень за грам цього дорогоцінного металу 585 проби.

Оцінка майна прагне вгору: тепер до 661 грн за грам золота

Новий приємний сюрприз від «Благо»: з 19 лютого компанія в черговий раз підвищила вартість оцінки виробів із золота. Відтепер у відділеннях «Благо» 

Кредити від «Благо» - тепер і в Молдові!

Мережа ломбардів «Благо» оголошує про відкриття першого офісу в Республіці Молдова - вже сьогодні кредити під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки доступні жителям і гостям прикордонного міста Сороки (ул.Віеру, 9).

Кредити без застави - нова привілей для постійних клієнтів Благо.

З 24 лютого учасникам програми лояльності «Десерт» зі статусом Classic і Premium / VIP автоматично затверджуються беззаставні кредити до 2000 і 3000 гривень відповідно від партнера «Благо» - компанії Cash Point.

Нове комфортне відділення «Благо» в Дніпродзержинську

На карті Дніпродзержинська (Дніпропетровська область) з'явилося нове представництво «Благо» - вже третє в місті. «Прописався» черговий офіс компанії на бул.Будівельників, 5, навпроти магазину «Єва».

«Благо» оцінить техніку на 15% дорожче

Чудова новина для клієнтів «Благо», що віддають перевагу кредити під заставу техніки! Відтепер у відділеннях мережі за найбільш популярні види застав - ноутбуки, телефони, планшети, телевізори та фотоапарати - запропонують до 85% від їх ринкової вартості.

Перше відділення «Благо» у Старокостянтинові

Мережа ломбардів «Благо» продовжує нарощувати темпи регіонального розвитку, відкриваючи відділення в нових населених пунктах. Так, перше представництво компанії приступило до роботи у Старокостянтинові - четвертому місті Хмельницькій області на карті «Благо».

Оцінка золота виросла в 3 рази: подолана планка в 700 грн за грам!

У всіх відділеннях мережі ломбардів «Благо» діє нова рекордна вартість оцінки виробів із золота: за грам 585 проби клієнтам запропонують до 737 гривень.

У жителів Дубно з'явився надійний фінансовий помічник!

Компанія «Благо» продовжує розширювати можливості заставного кредитування в різних куточках України. Так, якісні фінансові послуги від лідера ринку тепер доступні і в Дубно Рівненської області. Перше відділення «Благо» розташувалося в центральній частині міста - по вул.Данила Галицького, 7 (орієнтир - готель «Дубно»).

90-й місто на карті «Благо» - Ромни

Закінчення зими ознаменувався для компанії «Благо» важливою подією - досягненням позначки в 90 міст присутності. Ювілейними стали Ромни Сумської області: відділення «Благо» розташувалося в районі центрального ринку - по вул. Руденко, 12-А.

Оплата кредитів картками українських банків – без комісії!

Чудова новина для клієнтів «Благо»! Відтепер всі онлайн-платежі за кредитами на сайті blago.ua, що будуть зроблені за допомогою карток систем Visa або MasterCard, емітованих українськими банками, здійснюються без комісії.

Нововолинськ: перший кредит від «Благо» - без відсотків для всіх

У жителів Нововолинська (Волинська область) з'явився унікальний шанс отримати безвідсотковий кредит під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки. У відкритому відділенні мережі «Благо» кожен клієнт може оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день - все це доступно в рамках програми «Щедрий сусід» протягом чотирьох місяців з початку роботи офісу.

Компанія «Благо» визнана кращим ломбардом України

Компанія «Благо» визнана кращою торговою маркою у номінації «Ломбард» у щорічному конкурсі «Фаворити Успіху - 2014». Мережа «Благо» отримала найвищий загальний бал серед 13 учасників ринку, ставши «Абсолютним Фаворитом Успіху».

Кредити під заставу золота - знову на піку популярності

В останні два місяці в Україні фіксується зростання обсягів кредитування під заставу золота - на противагу тенденції другої половини 2014 року, коли техніка стрімко нарощувала свою частку в структурі виданих кредитів.

Ломбарди замість банків

Що робити, коли терміново потрібні гроші, але взяти кредит у банку неможливо, та й до знайомих звертатися не хочеться? Журналісти програми «Ранок з« Інтером »впевнилися: вихід є, і це - ломбарди.

У Дніпропетровську вже 10 «Благо»!

Новий офіс мережі ломбардів «Благо» приступив до роботи в Дніпропетровську. Відкрилося на Донецькому шосе, 2Б представництво дозволить розширити можливості надання якісних фінансових послуг жителям лівобережної частини міста.

Безвідсоткові кредити для жителів Оболоні!

«Благо» приготувало прекрасний сюрприз для жителів і гостей столиці! У новому відділенні в Оболонському районі Києва - по вул.Героїв Дніпра, 41 - всім клієнтам доступні безвідсоткові кредити: в рамках програми «Щедрий сусід», яка діє протягом чотирьох місяців з початку роботи офісу, можливе оформлення першої позики зі ставкою всього 0,001% .

Кредит під 0,001%? Тепер у Львові, Рівному та Конотопі

Компанія «Благо» повідомляє про відкриття одразу трьох нових ломбардних відділень - у Львові, Рівному та Конотопі (Сумська область). Протягом чотирьох місяців з моменту відкриття офісів жителі цих міст можуть взяти участь у програмі «Щедрий сусід» і оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день.


Графік роботи офісів «Благо» у великодні свята

Шановні клієнти! У період з 11 по 13 квітня 2015 в представництвах мережі ломбардів «Благо» встановлено наступний графік роботи

Черкаси: у жителів Південно-Західного району з'явився «Щедрий сусід»

Мережа ломбардів «Благо» розширює можливості заставного кредитування в Черкасах! До роботи приступило вже четверте представництво компанії в місті - по вул. Сумгаїтська, 24.

В. Соловйов: При заставі золота видається до 100% його вартості

Заставне кредитування часто є єдино можливим рішенням у разі виникнення у людини потреби в швидкому отриманні готівкових коштів. Про це пише газета «Сегодня» у матеріалі «Зайняти до получки».

Імпорт золота до Індії зріс майже вдвічі

Імпорт золота до Індії в березні 2015 року склав $ 4984 млн, говориться в матеріалах міністерства торгівлі і промисловості країни.

Функції Нацкомфінпослуг поділять між НБУ і НКЦБФР - джерело

Національну комісію з регулювання ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг) до кінця року ліквідують, поділивши її функції між НБУ і Нацкомісією з цінних паперів та фондового ринку. Про це порталу «Капітал» повідомили джерела в Національному банку України та комісії.

Графік роботи офісів «Благо» в травневі свята

Шановні клієнти! При плануванні відвідувань мережі ломбардів «Благо» в період травневих свят просимо враховувати встановлений графік роботи представництв

"Благо" пропонує харків'янам заощадити на кредитах

Жителям Харкова надається унікальна можливість кредитування без відсотків - в рамках програми «Щедрий сусід» від мережі ломбардів «Благо».

Кредити під заставу годин - в київських "Благо"!

Національна мережа ломбардів «Благо» відтепер видає кредити під заставу наручних годинників - приймаються як недорогі марки, так і моделі виробництва провідних світових брендів. Першими дану опцію запропонували відділення в Києві, в найближчому майбутньому планується запустити кредитування під заставу годинника по всій Україні.

Кредити без відсотків - тепер для жителів Золотоноші!

30 квітня в Золотоноші Черкаської області відкрилося перше представництво мережі ломбардів «Благо». З початку роботи відділення і протягом чотирьох місяців населенню доступна унікальна можливість отримати перший кредит під 0,001% в рамках акції «Щедрий сусід».

На карті безвідсоткових позик від «Благо» з'явився Хуст

Активними темпами триває розвиток заставного кредитування від ТМ «Благо» в Закарпатському регіоні: днями до роботи приступило перше відділення мережі в Хусті.

«Морський бій» від «Благо»: вигравайте 40 000 гривень!

Компанія «Благо» продовжує дивувати своїх клієнтів і випускає новуюувлекательную онлайн-вікторину «Морський бій», завдяки якій можна виграти грошові призи на загальну суму 40 000 гривень, а також взяти участь у розіграші мультиварки.

Нове «Благо» на Дарниці: ще більше вигідних кредитів

З 19 травня в Дніпровському районі Києва приступило до роботи нове відділення провідної української мережі ломбардів «Благо». 

У Хмельницькому «прописався» «Щедрий сусід»

Програма безпроцентного кредитування «Щедрий сусід» від мережі ломбардів «Благо» успішно стартувала у Хмельницькому - з 22 травня позики під 0,001% на день доступні жителям і гостям міста в новому відділенні по вул.Проскурівського підпілля, 16.

Команда «Благо»: 5 км за здоров'я дитячих сердець!

У День захисту дітей - 1 червня - дружна команда «Благо» взяла участь у 23-му благодійному «Пробігу під каштанами». Понад двадцять найактивніших і спортивних співробітників компанії поряд з мером столиці Віталієм Кличком і ще шістьма тисячами учасників подолали 5-кілометровий маршрут заради допомоги діткам з вродженою вадою серця.

«Благо» запускає безвідсоткові кредити на Воскресенці

Ще один київський мікрорайон приєднався до програми безвідсоткового кредитування від мережі ломбардів «Благо». З 4 червня перший позику зі ставкою всього 0,001% на день можуть оформити клієнти нового представництва компанії на Воскресенці - по ул.Николая Кибальчича, 11А.

Знайти «Благо» стало легше!

Ви звикли ходити в «Благо» недалеко від будинку, але зовсім не знаєте, де найближче до Вашій роботі відділення? Або строковий фінансовий питання виникло під час перебування в чужому місті? З новим інтерактивним сервісом від «Благо» з прокладання маршруту Ви завжди швидко і точно зможете підібрати підходяще по розташуванню представництво.

Вважаєте «Благо» кращим? Підтримайте нас в «Фаворити Успіху»!

Вже протягом 16 років «Благо» допомагає Вам оперативно залагоджувати фінансові питання. За цей час клієнтами мережі стали 2,8 млн людей. 

Ще більше безвідсоткових кредитів в Києві!

Унікальна пропозиція для жителів Харківського масиву! У новому ломбардному відділенні мережі «Благо» на ст.м. «Харківська» клієнти можуть оформити кредит з безпрецедентною ставкою 0,001% на день. Така можливість надається киянам в рамках програми «Щедрий сусід» і діє при отриманні першого кредиту протягом чотирьох місяців з моменту відкриття представництва.

До уваги клієнтів «Благо»!

Інформуємо Вас, що 1-2 липня 2015 можливі деякі технічні складності при обслуговуванні у відділеннях «Благо» у зв'язку з необхідністю установки, настройки та перевірки функціонування касових апаратів.

Старт безвідсоткового кредитування в Кіровограді

Компанія «Благо» розширює карту безвідсоткових кредитів у Центральному регіоні - до роботи приступило третє відділення мережі в Кіровограді. Протягом чотирьох місяців з першого дня роботи клієнтам нового кіровоградського офісу пропонується взяти участь в акції «Щедрий сусід» і оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Продовжена можливість зіграти в «Морський бій»

Компанія «Благо» йде назустріч клієнтам і продовжує можливість зіграти в онлайн-вікторину «Морський бій» до 9:00 2 липня 2015. Таким чином, спробувати свої сили зможуть усі клієнти, які оформили кредити за спеціальним акційним тарифним планом до 30 червня, але з яких-небудь причин не встигли використати свої спроби.

7-8 липня буде недоступна дистанційна оплата

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що 7-8 липня 2015 року з технічних причин будуть тимчасово недоступні опції оплати кредитів онлайн на сайті «Благо» і в терміналах мережі «24 Нон-Стоп». Прохання враховувати це при плануванні погашень відсотків!

«Благо» в новому форматі - на Холодній горі в Харкові

Вже практично сім років працює в районі станції харківського метро «Холодна гора» представництв «Благо» відкрилося в оновленому форматі. Відділення «переїхало» у більш просторе приміщення на Расторгуевском провулку, 2, що дозволяє підвищити комфортність та швидкість обслуговування клієнтів, доповнити перелік надаваних послуг, а також значно розширити можливості прийому заставного майна.

Відтепер і тернополяни можуть заощадити на кредитах!

Початок липня ознаменувалося для мережі ломбардів «Благо» відкриттям другого відділення у Тернополі. У ньому протягом чотирьох місяців діє програма «Щедрий сусід», в рамках якої кожен клієнт може оформити перший кредит під заставу золота, срібла або техніки зі ставкою всього 0,001% на день.

У «Морському бою» - понад 150 переможців!

За півтора місяці проведення онлайн-вікторини «Морський бій» в ній взяли участь понад 4350 клієнтів «Благо». При цьому удача посміхнулася в цілому більше ніж 150 щасливчикам з різних регіонів України, між якими буде поділений призовий фонд акції - 40 000 гривень.

Перший кредит під 0,001% тепер доступний всім!

Компанія «Благо» постійно прагне гарантувати клієнтам не тільки оперативне та якісне вирішення їх фінансових питань, а й пропонує зробити це з максимальною вигодою для них. Так, з 15 липня по 30 вересня 2015 у всіх відділеннях мережі кожен новий клієнт може оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день в рамках акції «Тест-драйв».

20 липня серед учасників «Морського бою» буде розіграна мультиварка

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що 20 липня 2015 року зі допомогою сайту random.org буде проведено розіграш мультиварки в рамках акції «Морський бій». Ім'я переможця, а також відеозапис процедури його визначення будуть опубліковані на сайті «Благо» в розділі «Результати вікторини» після 14:00 20 липня.

Мультиварка REDMOND знайшла свого власника!

У понеділок, 20 липня, в офісі компанії «Благо» за допомогою ресурсу random.org було проведено розіграш мультиварки серед клієнтів мережі, які брали участь в онлайн-вікторині «Морський бій», але не виграли призи першої або другої категорії.

Уже в п'яти містах Закарпаття видаються безвідсоткові кредити!

Карта безвідсоткового кредитування в Закарпатті знову розширена: компанія «Благо» відкрила своє представництво вже в п'ятому місті регіону - центрі угорської культури Берегово.

+1 Офіс «Благо» у столиці: кредити під 0,001%!

Приступив днями до роботи офіс «Благо» в районі Індустріального моста став 33-м на київській карті безвідсоткового кредитування. Протягом чотирьох місяців з моменту відкриття клієнти нового представництва можуть оформити кредит зі ставкою всього 0,001% на день за програмою «Щедрий сусід».

Щедрість по-сусідськи: нове «Благо» в районі Південного вокзалу Києва

Мережа ломбардів «Благо» продовжує динамічно розвивати програму безвідсоткового кредитування населення. З кінця липня кредити під 0,001% на день доступні в новому відділенні компанії в районі столичного ТРЦ «Ультрамарин». Настільки привабливі умови пропонуються клієнтам протягом чотирьох місяців з моменту старту роботи представництва в рамках акції «Щедрий сусід».

Відразу 3 нових відділення в Києві!

Початок серпня ознаменувався відкриттям одразу 3-х відділень мережі Благо в Києві, кожне з яких розташовано в зручних місцях перетину транспортних і пішохідних потоків: на «Даринку», «Караваєвих дачах» і Нивках (район «Експоплаза»)

10-11 серпня буде недоступна дистанційна оплата

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що 10-11 серпня 2015 року з технічних причин будуть тимчасово недоступні опції оплати кредитів онлайн на сайті «Благо» і в терміналах мережі «24 Нон-Стоп». Прохання враховувати це при плануванні погашень відсотків!

Не уповільнюючи темпів: ще 4 нових «Благо»!

Слідом за значним розширенням столичної карти безвідсоткового заставного кредитування (з початку літа відкрито 7 нових відділень), мережа ломбардів «Благо» продовжує нарощувати темпи розвитку і в різних куточках країни. Так, у серпні до роботи приступило вже 4 представництва компанії в Західній і Центральній Україні.

Оцінка золота від А до Я.

Журналісти Prostobank.ua за допомогою експертів «Благо» навчилися відрізняти справжнє золото від підробки, дізналися, як безпомилково визначити пробу дорогоцінного металу і як в цьому може допомогти звичайний пластиковий стакан з водою!

«Благо»: вдвічі більше безвідсоткових кредитів в Борисполі

У боріспольчан з'явилося ще більше можливостей заощадити на кредитах. Щоб отримати безпрецедентно вигідні умови кредитування, досить звернутися в нове представництво мережі ломбардів «Благо» в Борисполі. У перші чотири місяці роботи нового офісу, який став другим у місті, клієнтам пропонується оформити перший кредит всього під 0,001% на день.

Вигідні кредити від «Благо» - тепер в Ізмаїлі і Коростишеві

Карта безвідсоткового кредитування від «Благо» поповнилася двома новими містами в Одеській та Житомирській областях. Відтепер перші кредити під 0,001% доступні жителям великого порту на Дунаї - Ізмаїла - і центру гранітодобивающей промисловості - Коростишева.

У Харкові відкрився вже 24-й офіс «Благо»

Під завісу літа мережа ломбардів «Благо» розширила можливості безвідсоткового заставного кредитування в Харкові. Відтепер кредити під 0,001% на день (під гарантії золота, срібла і техніки) доступні за адресою: вул. Пушкінська, 50/52 А-5. Пропозиція діє протягом чотирьох місяців з моменту відкриття нового офісу в рамках програми «Щедрий сусід».

Оформлюйте кредити в Черкасах та Фастові ще швидше і зручніше!

Для забезпечення максимального комфорту і підвищення швидкості обслуговування клієнтів мережа ломбардів «Благо» продовжує відкривати додаткові касові вікна в своїх найбільш відвідуваних офісах. Так, відтепер можливості видачі кредитів і прийому заставного майна розширені в черкаському (ул.Смелянская, 42/3) і фастівському відділеннях (вул.Соборна, 45).

Кредити - під всі види техніки!

Відтепер «Благо» приймає ще більше техніки! Тепер у всіх відділеннях мережі кредит готівкою можна оформити під заставу різної великогабаритної техніки, електроінструментів, спортивного і туристичного інвентарю, дитячих колясок, акустичних і аудіосистем

Сьогодні - день народження ломбардів!

Вже практично 400 років ломбарди допомагають населенню різних країн оперативно і легко вирішувати свої фінансові питання. У Європі, наприклад, кредити під заставу майна вперше з'явилися ще в середні століття.

3 в 1: у Дніпропетровську відкрилося «Благо» в новому форматі

Величезний вибір вишуканих ювелірних прикрас і сучасної техніки за дуже привабливими цінами - тепер це все доступно в новому «Благо», що приступив до роботи в дніпропетровському ТЦ «Варус».

Вже 40 «Благо» в Києві!

У перші дні жовтня столична карта «Благо» поповнилась одразу 3 новими відділеннями! Всі вони відрізняються високим рівнем сервісу, привабливими умовами кредитування і зручним розташуванням в різних районах Києва (станцій метро «Дорогожичі», «Тараса Шевченка», біля центрального ж / д вокзалу).

Ще більше безвідсоткових кредитів у Рівному та Запоріжжі!

У жовтні можливості безвідсоткового заставного кредитування були суттєво розширені в Рівному та Запоріжжі. В обох обласних центрах приступили до роботи нові представництва всеукраїнської мережі ломбардів «Благо», і в найближчі чотири місяці в них діє акція «Щедрий сусід».

Техніка у відмінному стані? До 60% знижка за кредитом!

Мережа ломбардів «Благо» зробила кредити під заставу техніки ще більш доступними! Відтепер, якщо Ваша техніка у відмінному стані, а її оцінна вартість становить 4000 гривень і вище, кредит буде оформлений зі ставкою всього 0,5% на день.

Н. Янковий: нові вимоги Нацкомфінпослуг виконують не всі

Ломбарди повинні збільшити свої статутні фонди з 0,2 до 1 млн і відмовитися від розміщення відділень у МАФах. Такі вимоги значаться у Положенні про порядок надання фінансових послуг ломбардами, зміни до якого Нацкомфінпослуг ухвалила у вівторок. Відповідне розпорядження з'явиться на сайті комісії найближчим часом, пише у своєму матеріалі портал «Капітал».

З 29 жовтня 2015 буде тимчасово недоступна дистанційна оплата

Шановні клієнти!

У зв'язку з технічними проблемами у провайдера послуг з 29 жовтня 2015 будуть тимчасово недоступні дистанційні способи оплати по кредитах (через Інтернет, платіжні термінали).


Одеса та Кривий Ріг: кредити від «Благо» з більшою швидкістю і комфортом!


Мережа ломбардів «Благо» не тільки гарантує клієнтам широкий вибір кредитних продуктів, але також прагне зробити процес оформлення позик максимально швидким і комфортним. 


Екзотичні види золота

Сьогодні, мабуть, нікого не здивуєш жовтим, червоним і білим золотом, але ювелірна справа розвивається і на сучасному ринку можна зустріти більш екзотичні види цього дорогоцінного металу.

Кредити під 0,001% - тепер на Шулявці та Севастопольській площі

Мережа ломбардів «Благо» пропонує киянам ще більше можливостей вигідного і доступного рішення їх фінансових питань за допомогою безвідсоткових кредитів.

Володарем телевізора Samsung став клієнт Благо з Ужгорода

У п'ятницю, 6 листопада, в офісі компанії «Благо» за допомогою ресурсу random.org було проведено розіграш телевізора в рамках акції «Тест-драйв».

Запоріжжя: вигідні кредити і шопінг від «Благо»

Прекрасні подарунки для найближчих людей або просто необхідні новинки для себе за дуже доступними цінами - відтепер все це запорожці можуть придбати в новому «Благо», що відкрився днями в ТЦ «Варус».

Відновлено можливість дистанційної оплати!

З 16 листопада 2015 провайдером відновлена можливість дистанційної оплати по кредитах. 

Кредити без відсотків в Сєвєродонецьку

У жителів Сєвєродонецька з'явилося ще більше можливостей заощадити на кредитах. У новому представництві мережі ломбардів «Благо» в ТРЦ «Астрон» 

Кредит в ломбарді - ефективне рішення для підприємців

Заставне кредитування стає все більш популярним серед представників малого бізнесу як спосіб термінового отримання необхідних обігових коштів.

Переможець акції «Тест-драйв»: для мене важливі ціна і якість!

В ужгородському представництві мережі «Благо» по пр.Свободи, 32 переможцю акції «Тест-драйв» Олександру Олександровичу був вручений головний приз - 32-дюймовий LED-телевізор Samsung.

Знову працює оплата через термінальну мережу BNK24!

З 23 листопада 2015 відновлена можливість дистанційної оплати за кредитами через термінальну мережу BNK24. Оплата приймається без комісії в будь-якому терміналі мережі в Києві та Київській області цілодобово.

Ціна золота досягла мінімуму з лютого 2010 року

Ціни на золото в понеділок активно знижувалися, "пробивши" мінімум з 2010 року через очікування інвесторів підвищення ставки Федеральної резервної системи США на грудневому засіданні регулятора.

Подолано рубіж в 300 відділень!

Початок зими-2015 ознаменувався для мережі ломбардів «Благо» дуже важливим і значущим подією - відкриттям 300-го відділення в Україні!

Акція! Грошові сертифікати до кожної покупки золота і техніки!

Мережа «Благо» оголошує про старт акції «В« Благо »- дешевше», що дозволяє клієнтам, які купують ювелірні вироби або техніку, партнерів мережі ломбардів заощадити до 300 гривень на подальших покупках.

«Благо» дарує 20 тис. Грн та інші цінні призи в «Морському бою 2»!

Напередодні Нового року компанія «Благо» приготувала нову захоплюючу онлайн-акцію - продовження улюбленого клієнтам «Морського бою». Тепер зіграти і поборотися за призи ще простіше: взяти участь «Морському бою 2. 

За ноутбук - майже 100% ринкової вартості!

У всіх відділеннях мережі ломбардів «Благо» підвищена оцінка техніки - залежно від її виду сума кредиту може зрости на 10%.

Графік роботи відділень і контакт-центру у святкові дні  

Шановні клієнти!

Звертаємо Вашу увагу, що 1 і 7 січня 2016 ломбардні відділення та контакт-центр мережі «Благо» працювати не будуть. При цьому, в інші дні в період з 31 грудня 2015 по 8 січня 2016 року запланований наступний графік роботи


Дистанційна оплата тепер по всій Україні!

Тепер «Благо» економить час своїх клієнтів у всіх куточках України

Відразу 4 нових відділення в різних містах країни!

Мережа ломбардів «Благо» продовжує нарощувати темпи свого розвитку і активно розширювати географію присутності.

Ще більше безвідсоткових кредитів: Вишгород і Бердянськ

У новий рік - з новими містами та відділеннями! З початку року на карті мережі «Благо» з'явилося ще одне місто-супутник Києва - Вишгород. 

Інформація для клієнтів з Лисичанська!

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що Лисичанське відділення «Благо», раніше розташовувалося по ул.Красногвардейская, 31, відтепер працює за новою адресою: вул.Свердлова, 247А 

Кредит на 1 день: приймаємо золото дорожче!

Приємні сюрпризи для клієнтів «Благо» не закінчуються ніколи! Слідом за зростанням вартості оцінки виробів зі срібла, підвищена оцінка застав із золота, які оформляються на спеціальних умовах "Швидке рішення".

Оцінка срібла виросла майже на 60%!

Мережа ломбардів «Благо» істотно підвищує вартість оцінки виробів зі срібла! Відтепер у будь-якому з 306 відділень «Благо» по всій Україні при оформленні кредиту під заставу срібла позичальник отримає від 11 гривень за грам металу 925 проби.

Сплачуйте відсотки дистанційно і вигравайте гроші!

Мережа ломбардів «Благо» оголошує про старт акції «Погашай і вигравай». У період з 25 січня по 15 березня 2016 всі клієнти, які погасили кредити дистанційно, автоматично стають учасниками розіграшу грошових призів на загальну суму 40 000 гривень.

Тарифи по кредитах знизилися в 2 рази!

З 26 січня 2016 у всіх відділеннях мережі «Благо» діють нові, знижені, ставки по кредитах під заставу золота: за базовим умовам займ можна оформити всього під 0,66% в день і навіть дешевше (залежно від суми кредиту).

До 90% ломбардів не мають своїх сайтів

Питання отримання якісних фінансових послуг як і раніше залишається актуальним для українців. І одна з його складових - відсутність доступу до інформації про фінансові послуги та про тих, хто їх надає, пише «Економічна правда».

Кредитуйся у лютому - вигравай 500 грн!

З 1 по 28 лютого 2016 року в усіх відділеннях мережі ломбардів «Благо» діє акція «В лютому займай - 500 грн отримуй».

Експерти «Благо» - про переваги кредиту під заставу техніки

В Україні все більшої популярності набирають кредити під заставу техніки. За даними Нацкомфінпослуг, темпи приросту таких видів позик перевищують 60% на рік. У чому секрет зростаючого інтересу населення до таких кредитів - з'ясовували журналісти «Простобанк ТВ».

З 10 лютого буде недоступна дистанційна оплата

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що c 10 лютого 2016 року за технічних причин будуть тимчасово недоступні опції оплати кредитів онлайн на сайті «Благо».

Нас 100! Ювілейним містом став Ірпінь!

Відтепер якісні фінансові послуги від ТМ «Ломбард Благо» доступні в ста різних містах України! Сотим став Ірпінь - місто-супутник української столиці. У новому відділенні, що розташувався в центральній частині Ірпеня - по вулиці Тараса Шевченка, 16 - клієнти можуть оформити перший кредит за все під 0,11% в день в рамках спеціальної акції, приуроченої до відкриття. Пропозиція дійсна протягом 3 місяців з моменту запуску офісу.

«Морський бій 2»: фортуна посміхнулася 22 учасникам!

За час проведення інтернет-вікторини «Морський бій 2. Льодовиковий період» клієнти мережі «Благо» взяли в ній участь понад 9000 разів. Знайома з дитинства гра стала виграшною в цілому для 22 учасників.

Оцінка золота виросла на 15% - до 643 грн за грам!

У будь-якому з 307 відділень мережі ломбардів «Благо» відтепер діє підвищена вартість оцінки виробів з золота - до 643 гривень за грам 585 проби. При цьому, постійним клієнтам гарантовані ще більш привабливі умови: виріб може бути оцінений до 739 гривень в залежності від статусу в програмі лояльності «Десерт».

Вигідніших кредитів від «Благо» в районі «Даринку»

Мережа ломбардів «Благо» пропонує жителям Лівого берега столиці додаткові можливості вигідного і оперативного вирішення їх фінансових питань - за допомогою заставних кредитів в новому відділенні мережі в районі столичного ТЦ «Даринок».

ЗМІ рекомендують: звертатися краще в мережеві ломбарди!

Ситуація, коли до зарплати ще тиждень, а фінанси - вже на нулі, сьогодні на жаль, добре знайома середньостатистичним українцям.

Беззаставні кредити від нашого партнера - тепер онлайн!

Відтепер вигідні кредити без застави від надійного партнера "Благо" - ТМ Cash Point - можна отримати не виходячи з дому.

«Благо» - лідер ринку ломбардів!

Мережа заставного кредитування «Благо» в черговий раз підтвердила свій статус лідера, ставши переможцем щорічного конкурсу «Фаворити Успіху --2015» в номінації «Ломбард».

До уваги клієнтів! Графік роботи «Благо» в святкові дні

Інформуємо Вас, що 8 березня 2016 року відділення мережі ломбардів «Благо» працюватимуть до 17:00. Виняток становлять представництва в ТЦ VARUS в Дніпропетровську і Запоріжжі, а також в Києві в ТЦ АШАН на Петрівці. Їх графіки роботи не зміняться.

Ломбарди все частіше виручають українців!

Золото, срібло і техніка - все це українці зараз несуть в ломбарди, щоб швидко отримати готівку. Журналісти програми «Події» на каналі «Україна» з'ясовували, як змінилася кількість ломбардів останнім часом, в яких ситуаціях вони найчастіше виручають українців і що в основному беруть в заставу.

Кредити за все під 0,11% в Красноармійську

У жителів Красноармійська з'явилося ще більше можливостей економити на кредитах з мережею «Благо». У новому ломбардному відділенні, що розташувався в мікрорайоні Шахтарський, їм буде запропоновано взяти участь в спеціальній акції до відкриття. За її умовами, перший кредит можна оформити зі ставкою всього 0,11% в день.

У трьох великих містах відкрилися нові «Благо»

Відразу в двох обласних центрах України розширені можливості заставного кредитування від мережі ломбардів «Благо»: нові відділення приступили до роботи в Одесі, Києві та Дніпропетровську. Таким чином, в столиці відтепер налічується 45 офісів «Благо», а в Одесі та Дніпропетровську працює по 13 представництв мережі.

На сайті «Благо» відновлено онлайн-оплату!

Клієнти «Благо» знову можуть оплачувати відсотки за кредитах безпосередньо на сайті компанії. Послуга дистанційних платежів доступна через сервіс PayMaster.


Переможцям «Морського бою 2» вручені призи!

Минулого тижня в Києві керівництво мережі ломбардів «Благо» вручило грошові призи переможцям інтернет-вікторини «Морський бій 2. Льодовиковий період». 

Ломбарди нарощуватимуть асортимент техніки, що приймається в заставу

На сьогодні не більше 20% користувачів, які потребують позикових коштів, звертаються до послуг ломбардів. 

Миколаїв: кредити і практичний шопінг - вигідно в «Благо»!

Мережа ломбардів «Благо» розширює мапу вигідних кредитів у Південному регіоні - роботу розпочало шосте відділення в Миколаєві.

Рада не підтримала законопроект про ліквідацію Нацкомфінпослуг

Верховна Рада не проголосувала в першому читанні за законопроект, що передбачає ліквідацію Нацкомісії, яка здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), та передання її функцій НБУ і Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР).

Кредитування під заставу техніки - один із драйверів ринку

На сьогодні кредитування під заставу побутової техніки - один із драйверів ринку заставного кредитування в цілому.

Новий формат «Благо» у Кривому Розі!

Терміновий фінансове питання? Потрібно оновити техніку? Придбати подарунок близьким? У всіх цих ситуаціях допоможе знайти рішення нове представництво «Благо», що відкрилося днями у Покровському районі Кривого Рогу.

Питання обігових коштів - одне з ключових у ломбардному бізнесі

У переважній більшості учасники ринку ломбардного кредитування провадять свою діяльність за рахунок власного капіталу.

Мережі «Благо» вручено диплом конкурсу «Фаворити Успіху»!

Минулого тижня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». Мережа ломбардів «Благо» отримала заслужений диплом «Абсолютного Фаворита Успіху» в своїй категорії за підсумками голосування 2015 року!

Відділення «Благо» на Троєщині змінило «прописку»

Відділення мережі ломбардів «Благо», що близько трьох років працює в 9 мікрорайоні Троєщини, відкрилося в оновленому форматі. Представництво «переїхало» до більш просторого приміщення на пр.Маяковського, 75б.

Команда «Благо»: пробіг заради здоров'я українських дітей

Третій рік поспіль дружна команда «Благо» бере участь у благодійному «Пробігу під каштанами», зібрані кошти від якого йдуть на закупівлю необхідного медичного обладнання для Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Вболіваємо за партнера «Благо» на AKVILON SUN CUP 2016!

Команда давнього і надійного партнера ломбардів «Благо» - мережі заставного кредитування Cash Point - бере участь у корпоративній лізі кубка AKVILON SUN CUP 2016.

Харків: у 10 разів більше економії для клієнтів супермаркетів «Класс»!

У період із 15 червня до 31 липня 2016 року в харківських відділеннях мережі ломбардів «Благо» діють спеціальні умови нарахування бонусів за спільною програмою лояльності з мережею супермаркетів «Класс».

З 15 червня банки можуть змінювати валютні курси протягом дня

Українські банки можуть змінювати курси купівлі/продажу іноземної валюти, а також встановлювати різні курси у своїх підрозділах за різними адресами відсьогодні, 15 червня.

Оголошені кращі відділення «Благо» у першому кварталі 2016 року!

Мережа ломбардів «Благо» визначила кращі ломбардні відділення за підсумками роботи за перший квартал поточного року. У червні відбулося нагородження дипломами представництв, що продемонстрували найвищі результати.

Мережі ломбардів "Благо" виповнилося 17!

30 червня мережа ломбардів «Благо» відзначила свій 17-й день народження! Історія компанії - це шлях розвитку від одного відділення до мережі з більш ніж 300 представництв у всіх регіонах України. За цей час кількість клієнтів мережі перевищила три мільйони.


Столичне «Благо» біля «Фестивального» відновило роботу!

Відділення мережі ломбардів «Благо» біля ТЦ «Фестивальний» у київському мікрорайоні Троєщина відкрилося в оновленому форматі.

Рекордна оцінка срібла в «Благо» - до 20 грн за грам!

Відмінна новина для клієнтів мережі ломбардів «Благо»: кредити під заставу срібла стали ще вигіднішими!

У Кіровограді стало на одне «Благо» більше

У жителів і гостей Кіровограда з'явилося ще більше можливостей вигідного і доступного заставного кредитування від ТМ «Ломбард Благо» - в місті почало працювати вже четверте представництво мережі.

На мапі «Благо» - 100 міст!

На початку липня перше відділення «Благо» відкрилося у Лозовій Харківської області, що стала сотим містом на мапі заставного кредитування мережі.

До 990 гривень за грам золота? У «Благо» це реально!

Мережа ломбардів «Благо» пропонує позичальникам із позитивною кредитною історією безпрецедентні умови кредитування під заставу золота. Відтепер за грам виробів із цього дорогоцінного металу в усіх відділеннях мережі клієнтам запропонують до 990 гривень.


Наявність дозвільних документів не уберігає від демонтажу?

Директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов прокоментував журналістам ситуацію щодо демонтажу одного з ломбардних відділень мережі. 

Віталій Соловйов: персонал повинен дотримуватися стандартів

Журналісти програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV разом з експертами ринку з’ясували, як правильно вибирати ломбард.

Оцінюємо золото все вище: від 620 грн за грам для всіх!

Серпень приніс чергове підвищення вартості оцінки виробів із золота в мережі ломбардів «Благо»! Відтепер в будь-якому з більш ніж 310 відділень по всій країні при оформленні кредиту під заставу різних виробів із золота (від ювелірних прикрас до банківських злитків) позичальник отримає від 620 гривень за грам цього дорогоцінного металу 585 проби.

Оцінка золота знову зросла!

Новий приємний сюрприз від «Благо»: з 20 серпня компанія в черговий раз підвищила вартість оцінки виробів із золота. Відтепер у відділеннях «Благо» клієнти можуть отримати до 643 гривні за грам 585 проби.

Графік роботи в День Незалежності

Шановні клієнти! Вітаємо Вас з Днем Незалежності України!

Поспішаємо повідомити, що в це свято всі наші відділення працюють в звичайному режимі. Ми доступні для наших клієнтів і завжди раді допомогти.


Ломбарди стають більш технологічними

Ломбарди - одні з найстабільніших і звичних фінансових установ, адже гроші в них можна отримати майже миттєво - потрібні лише паспорт, індивідуальний податковий номер і предмет застави. Про це пише портал Segodnya.ua в матеріалі «Як взяти кредит, не вдаючись до послуг банку».

+1 «Благо» у Кропивницькому!

Мережа ломбардів «Благо» у Кропивницькому зустріла осінь розширеним складом: на днях в обласному центрі приступило до роботи вже четверте відділення мережі. Таким чином, у жителів і гостей міста з'явилося ще більше можливостей швидкого і вигідного вирішення термінових фінансових питань.

Оплата через термінали City24 - знову до ваших послуг!

Інформуємо вас про відновлення опції дистанційних оплат за кредитами через термінальну мережу City24. Оплата приймається цілодобово і без комісії в будь-якому з більш як 7000 терміналів по всій Україні.

В українських ломбардах стало вигідніше кредитуватися

Українці, котрі влітку витратитися на відпустки, з настанням осені стали частіше позичати кошти, щоб дотягнути до зарплати. Наприклад, до ломбардів почали звертатися більше клієнтів, які цікавляться кредитуванням під заставу мобільних телефонів, побутової техніки й електроніки. Про це пише портал UBR.ua.

Прилуки та Сарни: вдвічі більше вигідних кредитів

Мережа ломбардів «Благо» розширила можливості заставного кредитування в Прилуках (Чернігівська область) та Сарнах (Рівненська область) - у кожному з міст відкрилося по другому представництву компанії.

До -70% на техніку й інструмент!

У мережі «Благо» стартував безпрецедентний розпродаж б/в техніки! Ви можете придбати сучасні моделі електронної та побутової техніки, а також будівельний інструмент зі знижкою до 70%!

«Благо» дарує півмільйона гривень!

З 5 жовтня в усіх відділеннях мережі «Благо» стартує акція «Півлимона - це не кисло». За її умовами, клієнти мають можливість виграти 1000 грошових призів по 500 гривень, а також 6 стильних смартфонів Lenovo.

За оплати за кредитами - подарунки від «Благо»

У всіх представництвах «Благо» з 5 жовтня стартує акція «Кредити вчасно погашай - корисні речі забирай!». За її умовами, при своєчасному погашенні відсотків за договорами клієнти можуть отримати практичні подарунки - брендовані косметички, парасольки або термоси.

Оцінюємо золото від 680 грн за грам!

Відтепер у кожному з понад 310 відділень мережі ломбардів «Благо» при оформленні кредиту під заставу золота позичальник отримає від 680 гривень за грам 585 проби.

Заставні кредити всього під 0,11% - у двох нових «Благо» у столиці!

Відразу два столичні мікрорайони поповнилися новими відділеннями мережі «Благо»: до роботи приступили представництва на Деміївці та Борщагівці.

До +10% до оцінки техніки за програмою лояльності «Десерт»!

У нас знову чудові новини! Програма лояльності «Десерт» розширила свою дію і на техніку. Відтепер у залежності від статусу клієнта за програмою лояльності він може розраховувати на підвищену оцінку своєї техніки - до +10% до стандартної оцінки!

Практичні покупки і доступні кредити - в нових «Благо» у Дніпрі та Вінниці!

Всілякі подарунки для близьких або корисні речі для себе за дуже привабливими цінами - все це жителі Дніпра і Вінниці можуть придбати в нових «Благо», що відкрилися нещодавно в цих містах. У відділеннях завжди в наявності - широкий вибір ювелірних виробів і різноманітних моделей техніки.

14 жовтня ломбарди «Благо» працюють без змін у графіку!

Шановні клієнти! Вітаємо вас з наступаючим Днем захисника України! Інформуємо, що 14 жовтня ломбардні відділення мережі «Благо» працюють за стандартним графіком.


Відбувся розіграш першого смартфона Lenovo в межах акції «Півлимона»

У середу, 12 жовтня, за допомогою сервісу random.org було визначено володаря першого з шести смартфонів Lenovo, що розігруються в межах акції «Півлимона - це не кисло».

Суми: вигідні кредити від «Благо» - всього під 0,11%

Добре знайома все сумчанам мережа ломбардів «Благо» дає можливість отримати перший кредит зі ставкою всього 0,11% - у 6 разів дешевше стандартних умов! Пропозиція діє протягом перших двох місяців роботи у новому відділенні на Набережній р.Стрілки, 10 в межах спеціальної акції до відкриття!

Харків: 25 відділень за 10 років!

10-річчя своєї присутності на ринку заставного кредитування Харкова мережа ломбардів «Благо» відзначає відкриттям у місті ювілейного 25-го представництва. Новий офіс, що розмістився в районі центрального ринку, традиційного пропонує клієнтам вигідні кредити під заставу золота, срібла і техніки.

Тимчасово закрито одне з відділень «Благо» на Деміївці

Шановні клієнти! Інформуємо Вас про припинення роботи ломбардного відділення мережі «Благо» за адресою: пр.Голосіївський, 28в (ст.м. «Деміївська»).

Другий смартфон знайшов свого власника!

У середу, 19 жовтня, відбувся розіграш другого смартфона Lenovo в рамках акції «Півлимона - це не кисло».

Більше вигідних кредитів від «Благо» у Бердичеві

На мапі заставного кредитування від «Благо» - чергове поповнення! Днями нове відділення мережі приступило до роботи у Бердичеві Житомирської області. Вже зараз жителі і гості районного центру можуть оцінити доступність кредитування у «Благо»: позики оформляються під широкий перелік застав (золота, срібла і техніки) на підставі лише паспорта й ідентифікаційного коду. При цьому, сама процедура оцінки застави і видачі коштів не перевищує 15-20 хвилин.

Ломбарди йдуть у ногу з часом

Найшвидшим способом отримати готівку в разі виникнення такої потреби є ломбарди. Про це пише «КП в Україні» в матеріалі «У кого позичити в кризу».

Розіграно вже три смартфони Lenovo!

У середу, 26 жовтня, відбувся розіграш третього смартфона Lenovo в межах акції «Півлимона - це не кисло».

Власницею нового смартфону стала клієнтка з Хмельницького!

У середу, 2 листопада, відбувся черговий розіграш смартфону Lenovo в межах акції «Півлимона – це не кисло»: вже четвертий гаджет знайшов свого володаря.

Вигідні покупки - в новому «Благо» у Вінниці!

Фахівці відділення мережі «Благо», що відкрилося днями у Вінниці, допоможуть клієнтам не тільки оперативно вирішити термінові фінансові питання, а й підібрати прекрасні подарунки близьким.

Кредити під заставу техніки у «Благо» - всього під 0,693%

Ломбарди «Благо» вводять спеціальні умови кредитування під заставу техніки для нових клієнтів мережі. Так, до 5 грудня 2016 року на такі види позик діє акційна ставка – 0,693% на день.

У криворіжців з'явився ще один фінансовий помічник!

Кривий Ріг зустрів листопад-2016 розширенням мапи заставного кредитування від ТМ «Ломбард Благо» - в місті почало працювати вже десяте відділення мережі.

П'ятий Lenovo розіграно: удача посміхнулася клієнтці з Києва!

У середу, 9 листопада, черговий, вже п'ятий, смартфон Lenovo знайшов свого володаря в межах акції «Півлимона - це не кисло».

У Києві стало на два «Благо» більше!

У листопаді відразу два нові відділення мережі «Благо» розпочали роботу в столиці - у районі станцій київського метрополітену «Святошин» і «Політехнічний інститут».

Фінальний розіграш Lenovo: смартфон «поїде» до Харкова!

У середу, 16 листопада, відбувся розіграш останнього, шостого, смартфону Lenovo в межах акції «Півлимона - це не кисло».

«Благо»: 101 місто на мапі України

Провідна українська мережа ломбардів «Благо» подолала важливий рубіж - на мапі присутності з'явилося 101-е місто України. Відмітка була поставлена в Южноукраїнську Миколаївської області.

Завітайте на відкриття нового магазину «Благо» та отримайте подарунки!

Пані та панове! Запрошуємо на відкриття нового комісійного магазину «Благо» у Дніпровському районі Києва (вул.А.Малишка, 2Д). Приходьте до нашого магазину 3-4 грудня 2016 року, придбайте золото або техніку і отримуйте гарантований подарунок.

Купуйте подарунки близьким у новому «Благо» на «Дарниці»!

Сотні киян завітали минулими вихідними на відкриття нового комісійного магазину «Благо» у Дніпровському районі столиці - на ст.м. «Дарниця». Крім традиційно широкого вибору техніки та ювелірних виробів за низькими цінами, на них очікувала захоплююча програма, сюрпризи від ведучих і гарантовані призи кожному покупцеві.

Кропивницький: кредити від «Благо» - тепер у п'яти відділеннях!

У жителів Кропивницького з'явилося ще більше можливостей вигідного і доступного заставного кредитування: днями у місті розпочало роботу вже п'яте відділення мережі ломбардів «Благо».

Даруємо планшет за історії

 З 12 грудня 2016 року до 12 січня 2017 року на сторінці «Благо» у Facebook проходить конкурс «Поділися історією - виграй приз».

У «Благо» на «Дарниці» розіграні призи!

Чудового недільного дня 18 грудня у новому комісійному магазині «Благо» на вул. А.Малишка, 2Д було затишно і тепло: чимало наших клієнтів прийшли на проведення розіграшу цінних призів. Своїх власників знайшли три обіцяні призи - фен, пилосос і мультиварка.

Графік роботи відділень «Благо» у святкові дні

Звертаємо увагу клієнтів мережі «Благо», що 1 і 7 січня 2017 року ломбардні відділення і контакт-центр не працюватимуть. При цьому, в інші дні в період з 31 грудня 2016 року до 8 січня 2017 року заплановано такий графік роботи

З Новим роком!

Шановні клієнти!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаємо, щоб ці прекрасні зимові свята принесли мир і добро до кожної оселі!

Акція «Півлимона - це не кисло»: понад 200 переможців

За час проведення акції «Півлимона - це не кисло» у ній взяли участь близько 16 000 клієнтів мережі «Благо». Володарями грошових призів по 500 гривень кожний стали 208 щасливчиків, котрі виконали всі умови акції. Крім цього, 6 клієнтів виграли сучасні смартфони Lenovo. Всі призи переможцям були вручені у грудні.

Розширено можливості заставного кредитування в Обухові і Краматорську

Мережа ломбардів «Благо» зустріла 2017 рік відкриттям нових відділень у містах присутності. Так, роботу розпочали третє представництво у Краматорську Донецької області і друге - в Обухові Київської області. Вони пропонують кредитування під заставу дорогоцінних металів, каменів, різної побутової і електронної техніки на термін до 30 днів з можливістю пролонгації.

Новомосковськ: удвічі більше вигідних кредитів від «Благо»

Ще більше можливостей економити на кредитах у «Благо» з'явилося у жителів Новомосковська Дніпропетровської області - в місті відкрилося друге ломбардне відділення мережі. Представництво, що розташувалося на вул.Гетьманська, 35, пропонує широкий вибір кредитних продуктів і послуг клієнтам.

У Сумах відкрилося п'яте відділення «Благо»

Мережа ломбардів «Благо» продовжує свій розвиток у різних регіонах України. Так, на початку лютого в Сумах розпочало роботу вже п'яте відділення мережі.

Рекомендації Віталія Соловйова: Як обрати ломбард

Про те, які чинники врахувати при оцінці надійності і компетентності ломбарду, в своїй колонці для видання «2000» пише Віталій Соловйов, директор із маркетингу мережі ломбардів «Благо».

Микола Янковий: Необхідно розширювати види діяльності фінустанов

Великі ломбардні мережі, представлені по всій країні, в основному відповідають вимогам щодо розміру капіталу, передбаченим внесеними Нацкомфінпослуг наприкінці 2016 року правками до нормативно-правових актів, що регулюють діяльність ломбардів. Про це пише сайт FinClub в матеріалі «Ломбардам ускладнили життя».

Переможниці конкурсу історій вручено планшет!

Минулими вихідними відбулося нагородження переможниці конкурсу «Поділися історією - виграй приз». Наша клієнтка Наталія Миколаєнко, чию історію компетентне журі визнало найкращою, вже щосили опановує функціонал новенького планшета Lenovo, подарованого їй «Благо».

Гроші на шару: три місяці безвідсоткових кредитів від «Благо»!

Мережа ломбардів «Благо» приготувала неймовірний весняний подарунок для всіх нових клієнтів: з 2 березня lо 2 червня 2017року вони можуть оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день в межах акції «Тест-Драйв».

Графік роботи «Благо» на 8 Березня

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що 8 березня 2017 року відділення мережі ломбардів «Благо» працюватимуть до 17:00.

Вітаємо з 8 Березня!

Нехай Вас завжди тішить весняний настрій, в душі панують гармонія й оптимізм, а серце буде зігріте теплом близьких людей.

«Благо» розширюється у Маріуполі та Дружківці

Мапа заставного кредитування від ТМ «Ломбард Благо» поповнилася двома новими відділеннями. Наприкінці лютого-початку березня роботу розпочали чергові представництва мережі в Маріуполі та Дружківці (Донецька область).

Дистанційні оплати будуть недоступні 11-12 березня

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що з 10:00 11 березня до 18:00 12 березня 2017 року будуть недоступні дистанційні способи оплати за кредитами (через термінальні мережі, на сайті «Благо»).

Оплата кредитів від «Благо» - тепер також через IBox і Easy Pay

Мережа ломбардів «Благо» розпочала співпрацю з іще двома національними операторами терміналів - тепер оплати за кредитами можливі також через мережі IBox і Easy Pay.

Фото – нам, смартфони – Вам!

З 15 березня до 15 квітня 2017 року на сторінках «Благо» у Facebook і Вконтакті проходить фотоконкурс «Ситуації – різні, план Б – один».

Одеса: ще більше заставних кредитів від «Благо»!

У жителів Одеси з'явилися додаткові можливості оперативно і вигідно вирішувати свої фінансові питання: днями у місті розпочало роботу нове відділення мережі ломбардів «Благо».

«Ломбард Благо» знову визнано «Абсолютним Фаворитом Успіху»

Мережа «Благо» вчергове підтвердила свій статус лідера, ставши переможцем конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху - 2016» в номінації «Ломбард».

Київ: 45 офісів «Благо» і безвідсоткові кредити для нових клієнтів

Кінець березня ознаменувався появою ювілейного, 45-го, відділення на київській мапі заставного кредитування від «Благо». Новий офіс розташувався в Голосіївському районі столиці – на просп.Науки, 4/2.

Кредити під 0,001% від «Благо» - вже в двох офісах у Червонограді

Днями роботу розпочало друге відділення «Благо» у шахтарському центрі Львівської області – місті Червонограді. Новий офіс розмістився в районі автовокзалу на вул. Сокальська, 2, прим.9.

Графік роботи у святкові дні

Шановні клієнти! Вітаємо Вас із прийдешнім світлим святом Великодня. Інформуємо, що у святковий період представництва та контакт-центр мережі ломбардів «Благо» працюватимуть за таким графіком.

Зі святом Великодня!

Дорогі клієнти! Напередодні Світлого Христового Воскресіння – свята Великодня – від щирого серця хочемо побажати Вам миру, добра, гармонії та здоров'я!

Дистанційні оплати будуть недоступні 17 квітня

Шановні клієнти! Інформуємо Вас, що 17 квітня 2017 року будуть недоступні дистанційні способи оплати за кредитами (через термінальні мережі, на сайті «Благо»).

Увага! Тимчасово будуть недоступні віддалені оплати

Інформуємо, що з 18:00 19 квітня до 8:00 20 квітня 2017 року недоступні дистанційні способи погашень за кредитами (через термінальні мережі, на сайті «Благо»).

Графік роботи відділень і контакт-центру «Благо» на травневі свята

Шановні клієнти! При плануванні відвідувань мережі ломбардів «Благо» в період травневих свят просимо враховувати встановлений графік роботи представництв.

Київ: кредити від «Благо» під 0,001% у новому офісі на Борщагівці

На початку травня київська мапа заставного кредитування від «Благо» поповнилася вже 46-м відділенням. Нове представництво мережі відкрилося у столичному мікрорайоні Борщагівка – на вул.Симиренка, 5.

Графік роботи відділень на Трійцю

Шановні клієнти! Вітаємо вас з прийдешнім Днем Святої Трійці! При плануванні відвідувань наших офісів у святкові дні просимо враховувати, що 5 червня відділення «Благо» працюватимуть на 1 годину менше

«Благо» знову пробігло 5 км за майбутнє українських дітей

Дружна і спортивна команда «Благо» взяла участь у 25-му ювілейному благодійному «Пробігу під каштанами». Двадцять п'ять активних співробітників компанії 28 травня вийшли на старт.

Шара в «Благо» триває: ще два місяці безвідсоткових кредитів!

Мережа ломбардів «Благо» продовжує термін дії акції «Тест-Драйв» ще на два місяці - до 4 серпня 2017 року. За умовами «Тест-Драйву», перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Суми: тимчасово закрито відділення на Засумській, 1

Шановні клієнти! Інформуємо вас про тимчасове призупинення діяльності одного з відділень «Благо» у Сумах - за адресою: вул.Засумська, 1 - у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.

Графік роботи відділень у День Конституції

Шановні клієнти! Вітаємо вас з прийдешнім Днем Конституції України! При плануванні відвідувань наших офісів просимо враховувати, що 28 червня 2017 року всі відділення «Благо» працюватимуть на 1 годину менше.

Важлива інформація для клієнтів

27 червня низка компаній, банків і фінансових установ зазнали хакерської атаки. Внаслідок цього наша компанія на виконання регламентів безпеки і захисту інформації була змушена вдатися до обмеження функціоналу наших послуг.

Ломбардні відділення працюють у штатному режимі

Шановні клієнти! Інформуємо вас, що роботу всіх відділень мережі ломбардів "Благо" відновлено.

Відновлено ​​роботу гарячої лінії

Шановні клієнти! Відсьогодні повністю відновлено роботу контакт-центру "Благо".

Дистанційні оплати доступні на 100%

Мережа "Благо" повністю відновила функціонал віддалених оплат за кредитами!

Київ: тимчасово закрито одне з відділень «Благо» на Борщагівці

Шановні клієнти! Інформуємо вас про призупинення діяльності одного з відділень «Благо» в Києві - за адресою: просп.Леся Курбаса, 20.

На київській Оболоні відкрилося нове «Благо»

Днями до роботи приступило нове «Благо» на ст.м. «Оболонь» - відділення розташоване біля супермаркету «Велика Кишеня».

У Борисполі працюють вже 4 «Благо»!

Мапа заставного кредитування Київської області поповнилася новим відділенням «Благо» - в липні розпочало роботу вже четверте представництво мережі в Борисполі.

У Чернівцях тимчасово закрито відділення на вул.Головній, 200

Шановні клієнти! Інформуємо вас про тимчасове призупинення діяльності одного з відділень «Благо» в Чернівцях - за адресою: вул.Головна, 200.

Марганець: 103-є місто на мапі «Благо»

Мережа «Благо» докладає всіх зусиль, щоб зробити вигідні кредити під заставу доступними якомога більшій кількості українців. Тепер кредити від «Благо» можуть оформити також жителі і гості Марганця.

Відтепер і назавжди: кредити під 0,001 % у «Благо» на постійній основі!

Тепер все нові клієнти мережі ломбардів «Благо» можуть оформити кредит під заставу золота зі ставкою всього 0,001% на день будь-коли - дія тарифу «Тест-Драйв» відтепер не обмежена в часі.

Рені стало 104-м містом мережі "Благо"

Заставне кредитування - надійний інструмент вирішення термінових фінансових питань для багатьох українців. Прагнучи зробити його ще більш доступним, мережа «Благо» продовжує розширювати свою географію, покриваючи своїми послугами найбільш віддалені куточки країни, невеликі районні центри. Так, наприкінці серпня роботу розпочало перше відділення мережі в Рені Одеської області. Місто стало 104-м населеним пунктом на нашій мапі присутності.

На київській мапі «Благо» - поповнення!

У серпні роботу розпочало нове відділення мережі ломбардів «Благо» в Києві - воно розташувалося у Святошинському районі на вул.Зодчих, 52а. 

Вже 105 міст: новий офіс «Благо» в Подільську

Нам не хочеться відпускати літо, тому ми активно розвиваємося в південному напрямку. Жарти жартами, а факт – у наявності: не встигли ми повідомити про відкриття в Рені, як поспішаємо поділитися черговою новиною про розширення географії в Одеській області. Днями роботу розпочало перше представництво мережі в Подільську (колишній Котовськ) - місто стало 105-м на мапі «Благо».

Ще +1! Первомайськ став 106-м містом на мапі «Благо»

Мережа ломбардів «Благо» не збавляє темпи свого розвитку. Так, менш ніж за тиждень ми відкрили представництва вже у трьох нових містах - в Рені та Подільську, про що ми вже повідомляли, і в Первомайську (Миколаївська область), про що інформуємо зараз.

До 660 грн за грам: рекордна оцінка золота в «Благо»!

Осінній подарунок усім клієнтам «Благо»: з 12 вересня в ломбардних відділеннях мережі підвищена вартість оцінки виробів із золота 585 проби - до 660 гривень за грам на стандартних умовах.

Нацбанк розкрив структуру операцій з платіжними картами

Національний банк починає регулярне оприлюднення інформації про розподіл обсягів та кількості безготівкових операцій з використанням платіжних карт.

Розширено можливості заставного кредитування у Вознесенську

Днями роботу розпочало друге відділення мережі ломбардів «Благо» у Вознесенську Миколаївської області. У ньому жителі та гості міста зможуть оформити кредит під широкий перелік застав

Закрито київське відділення на ринку «Колібріс»

Шановні клієнти! Інформуємо вас про закриття одного з відділень «Благо» в Києві - на просп.Леся Курбаса, 4Б – у зв'язку з пожежею на ринку «Колібріс», що торкнулася багатьох торгових точок.


Ломбарди відзначають день народження!

Майже 400 років тому - 28 вересня 1618 року - у Брюсселі було відкрито перший ломбард у тому вигляді, в якому ці фінустанови існують сьогодні. Заснували його вихідці з італійської провінції Ломбардії

107 міст на карті «Благо»! Нове відділення в Боярці

Ще в одному місті-супутнику Києва тепер доступні послуги заставного кредитування від «Благо». Нове відділення мережі відкрилося у Боярці Київської області.

Даруємо 25 тис. грн за віддалені оплати!

З 2 жовтня до 5 листопада 2017 року в мережі «Благо» проходить акція «Дистанційно погашай - готівку вигравай!».

Кредит під будь-яку техніку - в новому «Благо» в Ірпені

Днями роботу розпочав черговий офіс мережі «Благо» - відділення в Ірпені відкрилося в форматі техноломбарду.

Визначено перших 10 переможців акції «Дистанційно погашай - готівку вигравай!»

У середу, 11 жовтня, проведено перший розіграш грошових призів в межах акції «Дистанційно погашай – готівку вигравай!». 

Графік роботи у День захисника України

Інформуємо, що в період з 14 до 16 жовтня 2017 року ів всі ломбардні відділення і контакт-центр (0 800-50-55-44) мережі «Благо» працюють у звичайному режимі.

З Днем захисника України!

Вітаємо наших захисників із прийдешнім святом!

Бажаємо міцного здоров'я, витримки та досягнення цілей!

На Воскресенці розширені можливості заставного кредитування

Лівий берег Києва поповнився черговим представництвом мережі ломбардів «Благо» - нове відділення розпочало роботу в мікрорайоні Воскресенка за адресою: бул.Перова, 15, прим.23.

«Дистанційно погашай - гроші вигравай!»: Визначено переможців 2-го розіграшу

У середу, 18 жовтня, відбувся другий розіграш грошових призів у межах акції «Дистанційно погашай - готівку вигравай!».

Підсумки 3-го розіграшу в акції «Дистанційно погашай - гроші вигравай!»

У середу, 25 жовтня, визначені ще 10 щасливчиків, котрі отримають по 500 гривень в межах  акції «Дистанційно погашай - готівку вигравай!».

Вінниця: у місті відкрилося вже 7-е «Благо»!

У жовтні роботу розпочало нове представництво мережі ломбардів «Благо» у Вінниці - воно розмістилося за адресою: вул. Замостянська, 31, прим.40.

Десерти – нам, подарунки – вам!

З 1 до 30 листопада 2017 року на офіційній сторінці «Благо» у Facebook проходить конкурс «Призи на за десерт!», приурочений до 5-річчя нашої програми лояльності «Десерт».

Акція «Дистанційно погашай - готівку вигравай!»: визначені щасливчики 4-ого тижня

У середу, 1 листопада, відбувся передостанній, четвертий, розіграш грошових призів в межах акції «Дистанційно погашай - гроші вигравай!».

Дніпро: кредити від «Благо» - вже в 16-ти відділеннях

Мережа «Благо» продовжує збільшувати присутність у різних містах країни. Так, днями відкрилося чергове відділення «Благо» у Дніпрі, що стало вже 16-м на мапі міста.

Оцінка срібла в «Благо»: від 15 грн за грам!

Тепер кредити під заставу срібла у «Благо» стали ще вигідніші: при оформленні позики під заставу цього дорогоцінного металу в відділеннях мережі клієнт отримає від 15 гривень за грам 925 проби.

Фінал акції «Дистанційно погашай - готівку вигравай!»

У середу, 8 листопада, відбувся фінальний розіграш грошових призів у межах акції «Дистанційно погашай - готівку вигравай!».

Луцьк: ще більше вигідних кредитів від «Благо»

У листопаді роботу розпочало четверте представництво мережі ломбардів «Благо» в Луцьку - воно розмістилося за адресою: вул. Сенаторки Левчанівської, 4.

Кредити від «Благо» - тепер у 5-тьох відділеннях у Черкасах!

Днями роботу розпочало п'яте відділення мережі ломбардів «Благо» в Черкасах. Традиційно, у ньому жителі і гості міста зможуть оформити кредити під широкий перелік застав

"Формула удачі" від "Благо": до 777 грн за 1 г золота і 0,7% на день

В результаті тривалих маркетингових досліджень експерти мережі ломбардів «Благо» вивели «Формулу удачі» для клієнтів!

Все найвигідніше від «Благо» - в новому офісі у Кривому Розі

Дніпропетровська область поповнилася черговим представництвом мережі ломбардів «Благо» – відділення розпочало роботу в Кривому Розі. 

Перші переможці акції «Формула удачі»

У понеділок, 27 листопада, було проведено перший розіграш повного погашення відсотків за кредитами в межах акції «Формула удачі». 

Дніпро: закрито одне з відділень «Благо»

Шановні клієнти! Інформуємо вас про закриття з 1 грудня одного з представництв мережі ломбардів «Благо» у Дніпрі - на просп.Богдана Хмельницького, 119, прим.17.

Ще 7 щасливчикам будуть погашені відсотки!

Акція «Формула успіху» - у самому розпалі! У понеділок, 4 грудня, відбувся вже другий розіграш повного погашення відсотків за кредитами серед її учасників. 

Кривий Ріг: 12 відділень під брендом «Благо»

Днями роботу розпочало нове представництво мережі ломбардів «Благо» у Кривому Розі (Дніпропетровська область), що стало 12-м в місті. 

Третя партія переможців акції «Формула успіху»

У понеділок, 11 грудня, за допомогою сервісу random.org було проведено третій розіграш у межах акції «Формула удачі». 

«Благо» розширює присутність: новий офіс у Дніпрі

Мережа ломбардів «Благо» не збавляє темпів свого розвитку: днями роботу розпочало нове  відділення у Дніпрі. Воно розмістилося поблизу ТЦ «Новий центр» –на вул. Ширшова, 12.

«Формула удачі»: відсотки за кредитами будуть погашені ще 7 щасливчикам!

У понеділок, 18 грудня, за допомогою сервісу random.org було проведено вже четвертий розіграш повного погашення відсотків за кредитами серед учасників акції «Формула удачі».

Графік роботи відділень «Благо» на 25 грудня

Інформуємо, що 25 грудня 2017 року – у день Різдва Христового – всі ломбардні відділення і контакт-центр (0 800-50-55-44) мережі «Благо» працюють у звичному режимі.

«Благо» погасить відсотки за кредитами ще 7 щасливчикам!

У вівторок, 26 грудня, відбувся вже п'ятий розіграш повного погашення відсотків за кредитами серед учасників акції «Формула удачі».

Чергові переможці акції «Формула удачі»

У вівторок, 2 січня, було проведено черговий розіграш повного погашення відсотків за кредитами в межах акції «Формула удачі». 

Фінал акції «Формула удачі»: визначено всіх переможців

У вівторок, 9 січня, за допомогою сервісу random.org були визначені фінальні 7 щасливчиків – переможців акції «Формула удачі». Традиційно, їм будуть повністю погашені відсотки, нараховані протягом основного терміну кредитування згідно з договорами.

В центральній частині Мелітополя працює новий ломбард «Благо»

Запорізька область поповнилася ще одним відділенням мережі ломбардів «Благо» - нове представництво відкрилося в Мелітополі поряд із ТЦ «Пасаж».

В Енергодарі відкрився перший ломбард «Благо»

До родини ломбардів «Благо» приєднуються все нові населені пункти. Нещодавно запрацювало перше відділення в Енергодарі Запорізької області. Місто стало 109-м на мапі присутності мережі.

Рекордна оцінка золота у «Благо»: до 800 грн за грам!

Відтепер у кожному з понад 340 відділень мережі ломбардів «Благо» при оформленні кредиту під заставу золота позичальник отримає до 800 гривень за грам 585 проби в залежності від стану виробу.

«Благо» пропонує дізнатися вартість оцінки золота в SMS

Хочете знати, у скільки оцінять вашу золоту прикрасу? Для цього не обов'язково йти до найближчого ломбарду чи телефонувати на гарячу лінію.

«Благо» стає ближчим до жителів Дніпропетровської області: нові відділення у трьох містах

Мережа ломбардів «Благо» намагається зробити якісні фінансові послуги, постійно розширюючи мапу своєї присутності. 

«Благо» розширює присутність у великих містах України

Українські мегаполіси постійно розвиваються, і ломбарди «Благо» намагаються бути присутніми у всіх районах великих міст.

НБУ планує змінити механізм розрахунку офіційного курсу гривні

Національний банк розглядає можливість зміни підходів до розрахунку офіційного курсу гривні до долара США

Визначено переможців новорічного розіграшу призів

Днями за допомогою сервісу random.org було підведено підсумки акції «Великий новорічний розіграш подарунків»

Два нових міста на карті «Благо»: Пологи та Синельникове

Мережа ломбардів «Благо» не сповільнює темпів свого розвитку – її географія поповнилася ще двома містами.

У Дніпрорудному відкрито перше відділення «Благо»

Нові населені пункти приєднуються до мережі ломбардів «Благо». Нещодавно запрацювало перше відділення у місті Дніпрорудне.

До +10% до оцінки: кредитуватися під вироби з діамантами стало вигідніше!

В мережі ломбардів «Благо» відтепер підвищено оціночну вартість виробів із золота 585 проби з діамантовими вставками.

Розширилась мережа відділень «Благо» у Кривому Розі

На початку лютого ще одне відділення ломбардів «Благо» було відкрито у Кривому Розі.

Один з офісів «Благо» в Павлограді змінив «прописку»

Поспішаємо повідомити жителям Павлограда (Дніпропетровська область), що для забезпечення більшого комфорту обслуговування клієнтів відділення «Благо» на просп. Гагаріна «переїхало» у просторіше приміщення в окремо розташованій будівлі. 

На один ломбард «Благо» стало більше у Миколаєві

Роботу розпочав ще один офіс мережі ломбардів «Благо» в Миколаєві. Таким чином, на сьогодні в цьому обласному центрі працюють 9 ломбардів «Благо».

Даруємо круту техніку за фото з «Благо»!

З 20 лютого до 20 березня 2018 року у всіх підписників офіційної сторінки «Благо» в мережіFacebook є можливість виграти сучасну техніку для дому.

Графік роботи ломбардних відділень і гарячої лінії 8 березня

Шановні клієнти! Поспішаємо вам повідомити, що 8 березня 2018 року представництва та контакт-центр «Благо» працюватимуть до 17:00.

Привітання з 8 Березня

Наші прекрасні клієнтки!тВітаємо зі святом 8 Березня! Цього весняного дня бажаємо Вам безмежного щастя, гармонії та тепла в родинному колі.

Тимчасові обмеження в роботі сервісів віддалених оплат

Шановні клієнти! Інформуємо, що з 21:00 12 березня до 8:00 13 березня 2018 року будуть недоступні дистанційні способи погашень за кредитами (через термінальні мережі, на сайті «Благо»).

Дистанційні оплати тепер доступні через термінали «ФК «Система»

Мережа ломбардів «Благо» почала співпрацю з іще одним оператором платіжних терміналів – мережею «ФК «Система». 

Тимчасово недоступні оплати за кредитами в терміналах City24

Шановні клієнти! Повідомляємо вам про те, що тимчасово буде недоступною послуга оплати відсотків за кредитними договорами ломбардів «Благо» в терміналах City24. 

На столичній Борщагівці запрацювало нове «Благо»

Інформуємо жителів столичного мікрорайону Борщагівка про відкриття представництва «Благо» поряд із ринком «Колібріс».

Розширюється мережа ломбардів «Благо» в Києві

На одне відділення збільшилася мережа «Благо» у столиці – нове ломбардне відділення розпочало роботу в київському мікрорайоні Виноградар. У відділенні можна отримати кредит під заставу цінного майна. Перелік застав великий: вироби із дорогоцінних металів, мобільні телефони, персональні гаджети, побутова техніка, будівельні інструменти.

Графік роботи відділень «Благо» у дні травневих свят

Повідомляємо клієнтів «Благо» про зміни у графіках роботи відділень мережі та гарячої лінії. Так, 1 та 9 травня 2018 року всі представництва і контакт-центр працюватимуть на годину менше.

Припинило роботу одне з відділень «Благо» в Дніпрі

Інформуємо клієнтів про припинення роботи дніпровського представництва «Благо», що розташовувався за адресою: проспект Олександра Поля, 104А.

Вже три відділення «Благо» працюють в Фастові

На одне представництво розширилась мережа «Благо» у Фастові – тепер послуги заставного кредитування доступні у трьох офісах у цьому місті. Відвідавши нове відділення «Благо», що розмістилося навпроти ринку «Вечірній», можна оформити кредит під заставу золота та срібла, електроніки й різноманітних інших технічних пристроїв.

В Сумах відкрилося п’яте відділення «Благо»

Можливості кредитування під заставу розширилися у місті Суми. Мережа ломбардів «Благо» поповнилася ще одним представництвом, вже п’ятим, в цьому обласному центрі.

Графік роботи контакт-центру і відділень у свято Великодня

Шановні клієнти! Звертаємо вашу увагу на зміни у графіку роботи ломбардних відділень і контакт-центру «Благо» 7 та 8 квітня 2018 року.

Ломбард «Благо» - знову «Абсолютний Фаворит Успіху»

У конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху» за підсумками 2017 року в категорії «Ломбард» перше місце посіла мережа «Благо», здобувши статус «Абсолютний Фаворит».

Вітаємо зі святом Світлого Великодня!

Дорогі клієнти мережі «Благо»! Вітаємо зі святом Світлого Христового Воскресіння. Щиро бажаємо душевного тепла, гармонії, радості, благополуччя вам і вашим близьким.

Мережа «Благо» в Черкасах збільшилася на одне відділення

Розпочало роботу нове представництво мережі ломбардів «Благо» у Черкасах – воно розмістилося поблизу центрального ринку. Таким чином, на сьогодні кредити від «Благо» доступні у 6 відділеннях у місті.

Побільшало відділень «Благо» у Херсоні

У Херсоні розпочало роботу вже сьоме відділення мережі ломбардів «Благо». Таким чином, послуги доступного заставного кредитування стають все доступнішими для жителів цього міста.

Покров - нове місто на мапі «Благо»!

Продовжує розширюватися географія присутності ломбардів «Благо»: днями до мережі приєдналося ще одне місто - Покров Дніпропетровської області. Він став 111-м на мапі «Благо».

Закрилося одне з відділень «Благо» у столиці

Інформуємо наших клієнтів про закриття представництва «Благо» в Солом'янському районі Києва по вул. Митрополита Василя Липківського, 8, що було розташоване на зупинці громадського транспорту.

Відтепер отримати кредит від «Благо» можна на банківську карту

З 3 травня 2018 року в мережі «Благо» впроваджено опцію отримання коштів за кредитом безпосередньо на банківську карту позичальника. При цьому, оформлюючи кредит, клієнт сам обирає зручніший для нього спосіб отримання грошей – готівкою чи на карту.

Мережа «Благо» в Одесі поповнилася двома новими відділеннями

Відтепер в Одесі функціонує 14 представництв мережі ломбардів «Благо» - у травні роботу розпочало відразу два нові офіси (вул. Космонавтів, 11 і Люстдорфська дорога, 29).

Перший кредит під 0,001% - тепер для усіх видів застав

Відтепер у мережі «Благо» перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день можна оформити під усі види застав. Такі умови кредитування доступні для нових клієнтів ломбарду в рамках програми «Тест-Драйв», яка раніше поширювалася виключно на кредити під заставу золота.

Графік роботи у день свята Трійці

27 травня 2018 року графік роботи контакт-центру і відділень «Благо» буде змінено: цього дня вони закінчать роботу на годину раніше. Просимо враховувати цей факт при плануванні відвідувань представництв мережі.

Тимчасово припинені платежі через PayMaster

Шановні клієнти! З технічних причин тимчасово недоступні платежі за кредитами «Благо» через сервіс PayMaster. Про відновлення прийому платежів через даний сервіс буде повідомлено додатково.

Розширено можливості для покупців: у «Благо» - тепер і нова техніка!

Відтепер клієнтам «Благо» надається можливість придбати найбільш популярні види нової електроніки та дрібної побутової техніки безпосередньо у відділеннях мережі. На цьому етапі пілотний проект із продажу нової техніки запущений у 9 представництвах у великих містах країни - Києві, Дніпрі Запоріжжі, Полтаві, Сумах, Херсоні, Кривому Розі.

У Дніпрі відкрито нове «Благо»

До відділень «Благо» у Дніпрі приєдналося ще одне представництво мережі – біля торгового центру «Славутич». Таким чином, на сьогодні у місті нараховується 17 офісів «Благо».

На благо маленьких сердець

3 червня 2018 року в Києві пройде щорічний благодійний "Пробіг під каштанами". Традиційно серед учасників - команда «Благо». «Пробіг під каштанами» став однією з усталених традицій компанії: ось уже п'ятий рік поспіль «Благо» бере участь у цій найбільш масовій спортивно-благодійній акції в Україні, і з кожним роком все більше співробітників компанії бажає стати частиною цієї події.

Консультуємо тепер і в Telegram

До каналів зв’язку, за допомогою яких клієнти «Благо» можуть отримати оперативну консультацію з усіх питань оформлення кредитів і роботи компанії, тепер додався месенджер Telegram.

Тимчасово закрите одне з відділень у Кропивницькому

У зв'язку з реконструкцією будівлі, з 1 червня 2018 року тимчасово призупиняє свою роботу одне з відділень «Благо» у Кропивницькому - на ул. Преображенській, 6п. Обслуговування клієнтів цього відділення проводитиметься у найближчих представництвах за адресами: вул.В.Перспективна,50 (для заставних виробів з дорогоцінних металів), вул. Гоголя, 91/46 (для техніки).

«Благо»: чергові 5 км заради порятунку дитячих життів!

Минулої неділі у центрі Києва пройшла найбільша в Україні спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами». Команда «Благо» стала однією з 400 корпоративних команд, що взяли в ній участь і подолали 5-кілометрову дистанцію, щоб допомогти зібрати кошти для Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України.

+1 «Благо» у столиці!

У Києві відкрито ще одне представництво мережі ломбардів «Благо» - в районі Дарницької площі. Відтепер столична мережа нараховує 45 відділень у різних районах міста.

Три відділення поповнили мережу «Благо» в Одесі

Відразу три нові відділення додалося на мапі присутності мережі «Благо» в Одесі - відтепер у цьому місті працює 17 представництв.

Cплачуйте кредити за допомогою «Мобільних грошей» від «Київстар»

Абоненти передплаченого зв’язку оператора «Київстар» тепер можуть cплатити відсотки за договорами мережі ломбардів «Благо» за допомогою сервісу «Мобільні гроші».

Призупинено прийом платежів через термінали TYME

Шановні клієнти! Інформуємо вас про призупинення прийому платежів за договорами «Благо» через мережу терміналів TYME. Перепрошуємо за спричинені незручності.

«Десерт» стане «смачнішим»: встигніть використати накопичені бонуси!

Шановні учасники! Звертаємо вашу увагу, що з 1 серпня буде оновлена програма лояльності «Десерт». Бонуси за поточними умовами дійсні до 31 липня 2018 року включно - покваптеся використати їх при погашенні відсотків за кредитами мережі ломбардів «Благо».

Графік роботи представництв «Благо» в День Конституції

28 червня 2018 року в мережі «Благо» буде скороченим робочим днем: ломбардні відділення та контакт-центр закінчать роботу на годину раніше. В наступні дні всі представництва працюватимуть за стандартним графіком.

Хмельницький: відділення на Кам'янецькій - в новому офісі

Для підвищення комфорту обслуговування клієнтів одне з хмельницьких представництв «Благо» - на вул.Кам'янецькій, 82 - «переїхало» до нового приміщення.

Оріхів – нове місто на мапі «Благо»

Цього місяця розширилася географія присутності мережі «Благо»: відкрито перше відділення в Оріхові Запорізької області.

У Полтаві відкрилося шосте «Благо»

Днями роботу розпочало чергове відділення «Благо» в Полтаві, що стало вже шостим у місті.

Даруємо призи на честь дня народження «Благо»

Цього літа мережа «Благо» відзначає своє 19-річчя, і дуже хотіла б розділити цю радісну подію зі своїми друзями. Саме з цією метою ми і запускаємо новий конкурс у Facebook

В. Соловйов: Кредити під заставу техніки повертаються швидше

В середньому кредити під заставу дорогоцінних металів беруться на строк від двох до трьох тижнів, під заставу техніки – трохи менше двох тижнів.

Онлайн-оплати за кредитами «Благо» відтепер приймаються через «Мобільний платіжний сервіс» lifecell

Відтепер абоненти передплаченого зв’язку мобільного оператора lifecell зможуть сплачувати відсотки за кредитними договорами «Благо» за допомогою «Мобільного платіжного сервісу» lifecell.

Новий «Десерт» від «Благо»: простіше, вигідніше і смачніше!

З 1 серпня 2018 року мережа ломбардів «Благо» оновлює свою програму лояльності «Десерт». Нові умови дозволять клієнтам отримувати бонуси за кожну сплачену гривню - до 20% від суми сплачених відсотків у вигляді кешбеку.

«Благо»: Спрощено процедуру викупу застав

Шановні клієнти! Інформуємо вас про спрощення процесу обслуговування кредитів у мережі ломбардів «Благо». Відтепер при погашені безпосередньо у відділенні немає необхідності пред’являти екземпляр договору – достатньо лише оригіналу документа, що засвідчує особу.

Збільшилася мережа відділень «Благо» у Дніпрі

Нещодавно роботу розпочало нове «Благо» у Дніпрі: відділення відкрилося в районі ринку «Озерка». У новому представництві мережі можна оформити кредит під заставу широкого переліку товарів

Графік роботи представництв «Благо» в День Незалежності

Шановні клієнти! Інформуємо вас про те, що в День Незалежності України, 24 серпня 2018 року, всі відділення мережі «Благо» працюють у звичному режимі.

З Днем Незалежності України!

Вітаємо з Днем Незалежності України всіх клієнтів мережі «Благо». Бажаємо миру, злагоди та щасливого майбутнього кожному жителю нашої країни.

«Грошовий дощ» від «Благо»: даруємо 250 000 гривен

«Грошовий дощ» - нова акція від мережі «Благо», під час якої буде розіграно призовий фонд в 250 000 гривен.

Нове «Благо» в Києві: акцент на техніці!

З радістю повідомляємо про відкриття нового відділення «Благо» в Києві - в районі Дарницької (раніше - Ленінградської) площі.

«Грошовий дощ»: перші 25 000 грн знайшли своїх володарів

У вівторок, 4 вересня 2018 року, відбувся перший розіграш у межах акції «Грошовий дощ»

Призупинено роботу київського відділення на ст.м. «Нивки»

Шановні клієнти! Інформуємо вас про тимчасове закриття одного з представництв «Благо» у Києві - на пр.Перемоги, 84-86 (ст.м. «Нивки») - на період проведення ремонтних робіт у зв'язку з займанням у відділенні.

800 грн за грам золота – це реально!

З 7 вересня 2018 року в усіх відділеннях мережі «Благо» діє підвищена вартість оцінки золота - до 800 гривень за грам 585 проби, якщо вага виробу не перевищує 15 грам.

З Днем Незалежності України!

Вітаємо з Днем Незалежності України всіх клієнтів мережі «Благо». Бажаємо миру, злагоди та щасливого майбутнього кожному жителю нашої країни.

Сплачуйте кредити в терміналах City24

Шановні клієнти! Інформуємо вас про відновлення оплат за кредитами ломбардів «Благо» в мережі терміналів City24. Платежі приймаються цілодобово і без комісій у будь-якому з більш ніж 7000 терміналів по всій Україні.

Розіграні чергові 25 000 грн в акції «Грошовий дощ»

Традиційно у вівторок, 11 вересня 2018 року, було проведено розіграш грошових призів від «Благо» серед учасників акції «Грошовий дощ».

Надвірна - нове місто в сім'ї «Благо»

Відтепер фінансові послуги від «Благо» доступні і жителям міста Надвірна Івано-Франківської області. Тут відкрито перше відділення мережі. 

«Грошовий дощ»: знову даруємо 25 000 грн

Проведено черговий щотижневий розіграш в рамках акції «Грошовий дощ».

У Кривому Розі відкрито новий офіс «Благо»

Тепер у місті нараховується 17 відділень «Благо», в яких жителі та гості Кривого Рогу можуть скористатися послугами персонального кредитування на вигідних умовах.

Розіграно четверту партію призів на суму 25 000 грн

«Благо» продовжує розігрувати грошові призи в рамках акції «Грошовий дощ».

Закрито одне з відділень «Благо» в Маріуполі

Шановні клієнти! Інформуємо вас про тимчасове призупинення роботи відділення за адресою: м Маріуполь, проспект Будівельників, 125.

Сьогодні - День ломбардів

28 вересня 1618 року вважається офіційним днем ​​народження ломбардів. Саме в цей день в Брюсселі, рівно 400 років тому, відкрився Будинок Ломбардії. 

П'ятий призовий тиждень: екватор акції «Грошовий дощ»

Вже традиційно у вівторок, 2 жовтня 2018 року, було проведено п'ятий розіграш 25 000 гривень серед учасників акції «Грошовий дощ».

Зростає мережа «Благо» на півдні України

«Благо» посилює присутність в південних містах країни.

У Харкові відкрито три нових представництва «Благо»

Відразу три нових відділення приступило до роботи в Харкові.

Призупинило роботу одне з відділень в Києві

Шановні клієнти! Повідомляємо про тимчасове призупинення діяльності відділення за адресою: м Київ, проспект Свободи, 13.

Нова десятка переможців акції «Грошовий дощ»

9 жовтня 2018 року проведено шостий розіграш  межах акції «Грошовий дощ» і визначено десятко переможців цього тижня.

З Днем захисника України

Зі святом, дорогі наші захисники! Бажаємо вам мирного неба, злагоди, добра і процвітання.

Графік роботи відділень «Благо» в День захисника України

Шановні клієнти! Інформуємо вас, що 14 жовтня 2018 року всі представництва «Благо» працюватимуть без змін у графіку.

Сьомий розіграш акції «Грошовий дощ»

Визначено ще одну десятку переможців акції «Грошовий дощ», між якими буде розподілено призовий фонд сьомого тижня - 25 000 гривень.

У Первомайську і Луцьку - по одному новому «Благо»

У Первомайську і Луцьку збільшилася кількість представництв «Благо» - в цих містах відкрилося по одному новому офісу.

Восьма десятка переможців: розіграно чергові 25 000 гривень

У вівторок пройшов восьмий за рахунком розіграш в рамках акції «Грошовий дощ».

Зростає мережа «Благо» у великих містах

По одному новому представництву «Благо» відкрилося відразу в трьох великих містах: Києві, Херсоні та Житомирі.

Закриється одне з відділень в Києві

Інформуємо вас про те, що з 1 листопада 2018 року припинить свою роботу офіс компанії «Благо» за адресою: м Київ, вул. Декабристів, 12 А.

Житомир: зміни в роботі офісу «Благо» на Домбровського, 38

Клієнтів відділення в місті Житомир по вулиці Домбровського, 38 з 1 листопада 2018 року буде переведено на обслуговування до нового відділення за тією ж адресою.

Проведено дев'ятий розіграш акції «Грошовий дощ»

Традиційно, у вівторок визначено десятку переможців дев'ятого тижня акції «Грошовий дощ».

Харків: відділення на Грицевця відтепер працює в новому офісі

Представництво «Благо» в Індустріальному районі Харкова – по вул. Грицевця, б. 29 Б – переїхало в нове, більш просторе і комфортне, приміщення.

Проведено заключний розіграш в рамках акції «Грошовий дощ»

Розіграно призовий фонд останнього тижня акції - 25 000 гривень.

Нові відділення в Дніпрі та Одесі

Збільшилася мережа «Благо» в двох великих містах країни: одне відділення відкрито в Дніпрі і два – в Одесі.

Київське відділення на проспекті Григоренка відкрилося в новому приміщенні

Столичне представництво на проспекті Григоренка, 32Д «переїхало» в більш комфортне і просторе приміщення.

«Грошовий дощ» від «Благо»: 250 000 гривень знайшли своїх власників!

У листопаді було підбито фінальні підсумки акції «Грошовий дощ», що проходила з 27 серпня по 29 жовтня 2018 року в мережі «Благо».

Збільшилася мережа «Благо» в двох обласних центрах

По одному новому відділенню «Благо» відкрилося в містах Хмельницький та Запоріжжя.

Переможниці розіграшу в «Фейсбуці» вручено смартфон

Днями переможниця спеціального розіграшу смартфона Валентина Кидюк вже отримала свій заслужений приз

Два нових відділення на карті «Благо»

У Полтаві та Жовтих Водах (Дніпропетровська обл.) нещодавно приступило до роботи по одному новому представництву компанії.

У Києві запрацював новий офіс «Благо»

Відкрито нове представництво мережі «Благо» в столиці, на ринку «Юність». Специфіка даного відділення - беззаставне кредитування.

Мережа «Благо» в Одесі поповнилася новим представництвом

В Одесі почало працювати нове відділення «Благо». Нещодавно відкритий офіс розташовується в Приморському районі міста.

Подарунки для всіх в новому конкурсі від «Благо»

Напередодні новорічних свят мережа «Благо» організувала для підписників своєї офіційної сторінки в «Фейсбуці» новий конкурс – «Подарунок у коробці».

Графік роботи представництв «Благо» в святковий період

Шановні клієнти! Звертаємо вашу увагу, що 25 грудня 2018 року робочий день всіх відділень «Благо» буде скорочено на 2 години.

Три нових «Благо» поповнили мережу

По одному новому відділенню приступило до роботи в Мелітополі, Житомирі та Новій Каховці

У Львові та Києві відкрилися спеціалізовані «Благо»

Нещодавно у Львові і Києві запрацювало по одному новому представництву «Благо», специфіка даних відділень - беззаставне кредитування населення.

З новим роком і Різдвом!

Шановні клієнти!
Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим! 

Графік роботи відділень і контакт-центру на Новий рік і Різдво

Шановні клієнти! Звертаємо вашу увагу на зміни в графіку роботи представництв «Благо» в святкові і передсвяткові дні.

Ще три відділення «Благо» запрацювало в цьому році

По одному новому офісу запрацювало в Каховці Херсонської області, Смілі Черкаської області та Кривому Розі Дніпропетровської області.

Офіси «Благо» з'явилися в двох нових містах Сумської області

У місті Кролевець і Тростянець Сумської області запрацювало по першому офісу «Благо». 

У Краматорську мережа «Благо» поповнилася новим відділенням

Новий офіс «Благо» запрацював в Краматорську Донецької області.

Нове місто на карті «Благо» - Ковель!

У місті Ковель Волинської області відкрито перший офіс мережі «Благо», що надає послуги заставного та беззаставного кредитування.

Переможна серія ФК «Благо» в чемпіонаті В9КУ

Три перемоги поспіль вивели футбольну команду «Благо» на другу позицію в турнірній таблиці Другої ліги «В» всеукраїнського турніру В9КУ.

У Харкові стало більше на один офіс «Благо»

Мережа представництв «Благо» в Харкові збільшилася на одне відділення і тепер налічує 31 офіс.

Запрацювало третє відділення «Благо» в Умані

У місті Умань Черкаської області до роботи приступило третє представництво «Благо».

«Тепло з Благо» - зимовий конкурс з «теплими» призами

З 12 лютого по 4 березня 2019 року «Благо» проводить новий конкурс «Тепло з Благо» для всіх підписників своєї офіційної сторінки в «Фейсбук».

Конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності

ПОВНЕ ТОВАРИСТВО «ЛОМБАРД ДОНКРЕДИТ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНТЕР-РІЕЛТІ» І КОМПАНІЯ»  оголошує конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності за 2018 рік.

«Благо»: оптимізуємося, щоб стати краще!

В мережі «Благо» стартувала програма оптимізації, націлена на підвищення ефективності роботи мережі.

Тимчасово закрито одне з відділень в Харкові

З 22 лютого тимчасово призупинено роботу відділення «Благо» по просп. Гагаріна, б. 179, літера А-2, прим. 32. 

Пост гендиректора «Благо» зайняв Дмитро Косирєв

З 4 березня 2019 року на посаду генерального директора «Благо» призначено Дмитра Косирєва.

Нове відділення «Благо» в Києві

В столиці розпочало роботу нове представництво «Благо».

Зі святом весни – 8 Березня!

Дорогі клієнтки! Вітаємо вас з 8 Березня.

Графік роботи представництв «Благо» 8 березня

8 березня всі відділення «Благо», а також контакт-центр будуть працювати до 17:00.

Припинило роботу представництво «Благо» в Кривому Розі

Припинено роботу відділення «Благо» в Дніпропетровській області, місті Кривий Ріг за адресою: вул. Лермонтова, 24, прим. 2.

Програма лояльності «Десерт»: відтепер бонуси – і за покупки!

З 5 березня в мережі «Благо» діє оновлена програма лояльності «Десерт».

В Новограді-Волинському відкрито нове відділення

Нове представництво «Благо» відкрилося в місті Новоград-Волинському.

По одному представництву «Благо» закрилося в Сумах і Запоріжжі

В Запоріжжі і Сумах припинило роботу по одному відділенню «Благо», що надавали послуги беззаставного кредитування.

Відновлено роботу відділення у Харкові на проспекті Гагаріна

Днями відновило роботу одне з харківських представництв «Благо» за адресою: просп. Гагаріна, б. 179, буква А-2, прим. 32. 

В. Соловйов: Українські ломбарди прийняли західну модель

Сучасні українські ломбарди все частіше починають працювати за класичною західною моделлю пауншопу

Графік роботи представництв «Благо» у святкові дні

Звертаємо вашу увагу на графік роботи мережі «Благо» у святкові дні

Вітаємо зі святом Великодня!

Вітаємо зі Світлим Воскресінням Христовим

В Дніпрі запрацювало ще одне відділення «Благо»

До роботи приступило нове представництво «Благо» по проспекту Героїв в місті Дніпро.

Де взяти гроші?

Кожен із нас хоча б одного разу задавався питанням, де взяти грошей - терміново і значну суму. В одних проблема вирішується за рахунок власних заощаджень, великодушних друзів або улюбленої бабусі. І навпаки, в інших людей скарбнички немає, а до родичів і знайомих звернутися незручно. Як же бути, якщо часу на зволікання немає, а гроші, витрачені на владнання ситуації сьогодні, допоможуть уникнути значних матеріальних і нематеріальних втрат завтра? Позика на термін до 15 календарних днів у фінансовій компанії Благо допоможе вам вирішити тимчасові труднощі.

«Благо» вводить можливість повернення телефонів

При покупці деяких моделей телефонів в мережі «Благо» діє послуга повернення

Графік роботи відділень «Благо» 9 травня

Просимо звернути увагу на зміни у графіку роботи представництв «Благо» 9 травня 2019 року

Яку техніку можна здати в ломбард

Про те, що можна здати на деякий час телефон в ломбард, якщо потрібні гроші, знають практично усі. Але про те, що тут також приймають і блендери, і перфоратори, і навіть газонокосарки, знають не всі. І тим самим обмежують себе у виборі способу отримання грошей.

Співробітниця «Благо» виграла марафон в США

Одна із співробітниць «Благо» - бухгалтер Світлана Самаріна – перемогла в десятиденному забігу в Нью-Йорку 

Мережа «Благо» - «Абсолютний Фаворит» в категорії «Ломбард»

«Благо» посіла перше місце в рейтингу 2018 року в категорії «Ломбард» і здобула переможний статус «Абсолютний Фаворит»

«Благо» вдосконалює оцінку техніки

В мережі «Благо» відтепер діють нові чек-листи для прийому техніки під заставу

До кінця травня до -50% на другу прикрасу зі срібла

До 31 травня 2019 року в мережі «Благо» при покупці двох виробів зі срібла на виріб з меншою вартістю діє знижка до -50%

Команда «Благо» в черговий раз стала частиною «Пробігу під каштанами»

Співробітники «Благо» долучилися до спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами»

Графік роботи представництв компанії в свято Трійці

Звертаємо вашу увагу на зміну графіку роботи контакт-центру і відділень «Благо» 16 червня 2019 року

«Благо» вручений диплом «Фаворитів Успіху 2018»

12 червня 2019 року на XVI урочистій церемонії нагородження «Фаворити Успіху 2018» «Благо» вручений диплом, що засвідчує лідерство компанії в категорії «Ломбард»

Розширено спектр послуг у відділенні «Благо» в місті Стрий

Відтепер послуги заставного кредитування доступні жителям міста Стрий у відділенні «Благо» по вул. Т. Шевченка, будинок 54/15

Графік роботи представництв «Благо» у День Конституції України

28 червня 2019 року, у День Конституції України, робочий день контакт-центру і представництв «Благо» буде скорочено на 1 годину

«Благо» дарує 20 подарунків на честь 20-річного ювілею

З 26 червня по 23 липня на офіційній сторінці «Благо» у «Фейсбук» проводиться конкурс «20 подарунків до 20-річчя»

Змінилося розташування одного з відділень «Благо» у Вінниці

Одне з відділень мережі «Благо» у Вінниці, що раніше розміщувалося по вулиці Київській, 45, «переїхало» у більш комфортне приміщення

У «Благо» найвищий показник знання ТМ серед ломбардів

Згідно зі свіжим опитуванням населення, мережа «Благо» є лідером за рівнем знання торгової марки серед ломбардів України

Нові умови кредитування: ще вигідніше для клієнтів

В мережі «Благо» змінено умови кредитування під заставу золота та техніки – відтепер ви отримуєте ще більше.

Сплатити беззаставний кредит «Благо» можна через сервіси ПриватБанку

Клієнти «Благо» можуть здійснювати дистанційні оплати за беззаставними кредитами через термінали ПриватБанку або через Приват24

«Благо» підтримує ефективний зворотній зв’язок з клієнтами

За даними аналітиків «Благо», 34,5% клієнтів, що звертаються на гарячу лінію компанії, отримують відповідь протягом однієї доби.

В «Благо» підвищено оцінку золота

Знову виросла оціночна вартість золотих застав у «Благо» – відтепер можна отримати ще більше кредитних коштів за виріб, адже грам золота став дорожчим

Змінено формат київського представництва на проспекті Миру

Було здійснено трансформацію формату столичного відділення «Благо» на просп. Миру 2/3, прим. 22 

Графік роботи відділень у святкові дні

В День Незалежності України усі відділення «Благо» працюватимуть у звичайному режимі 

З Днем Незалежності України

Усіх клієнтів мережі «Благо» вітаємо з Днем Незалежності України!

Зміни на карті «Благо»

У серпні 2019 році припинять роботу по одному представництву «Благо» у Києві, Новоград-Волинському, Миколаєві і Полтаві.

Знижено ставки за беззаставними кредитами «Благо»

Кредити без застави у «Благо» стали ще більш вигідними – відтепер користування кредитними коштами обійдеться всього в 1,9% на день при дотриманні строків кредитування, вказаних у договорі.

До уваги клієнтів «Благо» в Хмельницькому і Запоріжжі!

Інформуємо клієнтів відділень «Благо» в Хмельницькому (вул. Кам’янецька, 63) і Запоріжжі (вул. Північнокільцева, 10 А) про зміну адрес для обслуговування

Вітаємо з Днем захисника України

Вітаємо всіх захисників України зі святом! В святковий день 14 жовтня усі відділення «Благо» працюють без змін у графіку. 

Змінилася адреса обслуговування в п’яти відділеннях «Благо»

Звертаємо увагу клієнтів, що у п'яти представництв змінилася адреса отримання послуг у зв’язку із закриттям вказаних відділень. 

Тимчасово недоступні оплати «Благо» в терміналах ФК Система

Через технічні причини тимчасово призупинено прийом платежів в терміналах ФК Система 

«Благо» виручає у фінансовий штиль

Перший кредит під заставу в мережі «Благо» зі ставкою 0,001% – це рятівний круг для багатьох життєвих ситуацій

Оплачуйте чи пролонгуйте свій кредит прямо на сайті

Клієнти «Благо» можуть дистанційно оплатити кредит чи пролонгувати його через сайт, скориставшись новою формою

Графік роботи відділень «Благо» 25 грудня 2019 року

25 грудня 2019 року контакт-центр та представництва «Благо» закінчать роботу на 1 годину раніше штатного графіку

Графік роботи відділень «Благо» на Новий рік та Різдво

Зміни у графіку роботи представництв «Благо» у передсвяткові та святкові дні

З Новим роком та Різдвом!

Шановні клієнти! Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом

«Благо» визнана лідером ломбардного ринку України за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»

29 січня 2020 року в Києві «Благо» було вручено спеціальну нагороду за кращу програму лояльності на ринку ломбардів.

Оформіть вигідний кредит під заставу золота у «Благо»

Спеціальні вигідні умови кредитування під заставу золота, як новим, так і вже діючим клієнтам

Купуйте у «Благо» за допомогою «Миттєвої розстрочки» від ПриватБанку

Власники кредитної картки ПриватБанку відтепер зможуть скористатися «Миттєвою розстрочкою» для покупки товарів у «Благо»

П’ятий офіс «Благо» відкрито в Івано-Франківську

25 лютого 2020 року запрацювало п’яте представництво «Благо» у місті Івано-Франківськ

Оптимізація мережі «Благо»

У рамках програми оптимізації мережі «Благо» здійснено планове припинення роботи ряду точок у різних регіонах країни

Графік роботи мережі «Благо» 8 березня

8 березня 2020 року усі представництва мережі «Благо», а також контакт-центр працюють у звичному режимі

Зі святом 8 Березня!

Вітаємо зі святом весни – 8 Березня

Розпочало роботу представництво «Благо» у Львові

Знову запрацював офіс «Благо» у Львові по вулиці Гетьмана І. Мазепи, 11-13-Б

Робота відділень «Благо» під час карантину. ІНФОРМАЦІЯ ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Усі відділення «Благо» на час карантину будуть працювати у обмеженому режимі

Компанія «Благо» змінює умови програми лояльності

Компанія «Благо» змінює умови програми лояльності

Відділення «Благо» відновлюють свою роботу

Відділення «Благо» відновлюють свою роботу

«Благо» знижує ставки

«Благо» знижує ставки

Обережно! Шахраї запустили сайт-підробку «Благо»

Сайт, який нібито продає б/в техніку, виманює у користувачів гроші

Кредит на картку

«Благо» запускає новий сервіс отримання грошей на картку по смс.

Графік роботи на Великдень

Ми не працюємо на Великдень.

Вітаємо зі святом Великодня!

Бажаємо всім добра, злагоди і щастя.

Збільшена оцінка виробів з дорогоцінних металів

Відтепер клієнти зі статусом Classiс та Premium мають можливість отримати більше

В Ізюмі відкрито нове відділення

Відвідувачі відділення можуть оформити кредит на будь-які потреби – під заставу або ж без застави.

Українці першої називають торгову марку «Благо», згадуючи ломбарди

Торгова марка «Благо» перша у списку ломбардів (Top of mind ), який спонтанно називають українці, з показником 16,6%, - нове дослідження CBR

З технічних причин не працює гаряча лінія 0 800 505 544

Прохання користуватись номером 0 800 303 032 (дзвінки безкоштовні по Україні).

Графік роботи відділень "Благо" 1 травня

Відділення в святковий день будуть працювати з 11.00 до 15.00.

Обережно, шахраї!

Множаться випадки, коли в мережі інтернет з'являються сайти, що видають себе за компанію «Благо». Сайти-підробки позиціонують себе як «комісійний магазин техніки». Вони копіюють дизайн офіційного сайту «Благо», але насправді не надають послуг з продажу б/в техніки. Необережні користувачі відправляють гроші як передоплату, але не отримують товар і стають жертвами шахраїв.
Компанія «Благо» постійно моніторить інтернет простір та передає знайдені адреси сайтів до Департаменту кіберполіції та Службу безпеки України для блокування. Ми наполегливо рекомендуємо всім постраждалим від цих та подібних схем також звернутися в кіберполіцію.

Графік роботи відділень "Благо" 9 травня

Шановні клієнти, звертаємо вашу увагу на зміни у графіку роботи представництв «Благо» 9 травня 2020 року. Відділення в святковий день будуть працювати з 11.00 до 15.00. Враховуйте це, плануючи візит до наших офісів.

Гаряча лінія 0 800 505 544 знову працює

Гаряча лінія 0800 505 544 знову працює. Усі дзвінки в межах України безкоштовні.

В Слав'янську відкрито нове відділення "Благо"

В м. Слов'янськ, за адресою вул. Г. Батюка, 31А, відкрито нове відділення «Благо».

В Білій Церкві відкрито нове відділення "Благо"

В м.Біла Церква за адресою бульвар Олександрійський, 46, відкрито нове відділення «Благо».

Графік роботи представництв компанії у свято Трійці

7 червня 2020 року усі представництва закінчать роботу на 1 годину раніше.

Кредит під заставу на великі суми став вигіднішим!

Вносите золото на суму понад 50 000 грн - маєте лише 0,25%  на день.

У Благо нові можливості дистанційних оплат за діючими договорами

Відтепер онлайн доступні опції часткового погашення кредиту - зменшення тіла кредиту та "купівля днів" - сплата % за 1,2,3 та більше днів з метою недопущення прострочки.

Тепер вдвічі більше грошей за годинники

Мережа Благо пропонує вигідні умови кредитування під заставу годинників: кварцових, механічних, електронних.

Пролонгуй кредит без застави у терміналах ПриватБанку

Відтепер в мережі терміналів ПриватБанку доступна пролонгація кредиту без застави

Змінилося розташування одного з київських офісів Благо

Відділення по вулиці Зодчих, 52-В перемістилося на 50 метрів

Компанія Благо стала членом Всеукраїнської асоціації фінансових компаній

Компанія Благо готова надати колегам по Асоціації повний спектр свого досвіду за 21 рік успішної роботи у фінансовій галузі

Клієнти Благо завжди отримують більше!

Оцінка виробів з золота для постійних клієнтів збільшилася в середньому на + 10%

Вище тільки хмари: оцінка золота в Благо знову зросла!

За золото можна отримати до 1300 грн за грам

Гроші під заставу виробів з діамантами

Наші фахівці в місті Києві швидко проведуть оцінку прикрас з каменем і запропонують максимальну вартість

Вітаємо з днем захисника України!

14 жовтня українці святкують відразу три свята: День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Кожен сам обирає, яке свято святкувати.

А ми щиросердно вітаємо усіх українських захисників зі святом! І бажаємо їм та  їх родинам щастя, радості, успіхів, удач та везіння, здоров'я й натхнення!

Нагадуємо, що «Благо» працює 14 жовтня за звичайним графіком.

Відкрито нове відділення у місті Дрогобич

В мережі Благо поповнення! Відкрито нове відділення у місті Дрогобич.
Тепер жителі міста Дрогобич можуть завітати до нового відділення мережі «Благо» та отримати широкий спектр професійних та вигідних послуг заставного і беззаставного кредитування, придбати якісні товари для побуту та ексклюзивні ювелірні прикраси за адресою: вул. Шевченка, 1.
Всі клієнти «мережі Благо» отримують приємний бонус за програмою лояльності «Десерт», яка допомагає економити та отримати ще більш вигідні умови на повторне кредитування та накопичення бонусів за покупки товарів.
Тому, якщо Вам потрібен «план Б» – «Благо» завжди поруч!

Мережа Благо підтримує ідею свідомого використання речей.

Вигідні online покупки товарів з турботою про довкілля в один клік на blago.boo.ua

Мережа Благо підтримує ідею свідомого використання речей  та приєднується до списку етичних брендів України.

Ми прагнемо зробити свідоме споживання товарів та речей стилем життя, саме тому у нас в один клік можна купити необхідний товар з вигодою для гаманця.

Чому варто купувати товари на blago.boo.ua?

Дистанційна оцінка годинників

Дистанційна оцінка годинників.
Одна з надійних ознак статусу та індивідуальності людини – це гарний годинник

відділення «Благо» працюють за звичайним графіком

Шановні клієнти!

Усі відділення «Благо» працюють за звичайним графіком із дотриманням заходів обережності та санітарно-гігієнічних норм протидії поширенню Covid-19, згідно з постановою КМУ від 11 листопада 2020 р. №1100 про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641.

Відкриття нового відділення «Благо» в Новояворівську

Мережа «Благо» розширює географію нових відділень! 
Нещодавно відбулося відкриття нового відділення «Благо» в Новояворівську

Відкриття нового відділення у місті Сміла

Мережа «Благо» поповнилась на ще одне відділення у місті Сміла за адресою: бульвар графа О. Бобринського, буд. 3/9  

Новий сервіс: Особистий кабінет клієнта

Особистий кабінет, за допомогою якого швидко та легко здійснити дистанційне проведення операцій з власними кредитами. 

Графік роботи у святкові дні

під час новорічних свят наші відділення працюватимуть за скороченим графіком:

Акція! Отримуйте ще більше коштів за золото!

Тільки з 19.12.20 по 08.01.21 оцінюємо кожен грам Вашого золота 585 проби по 2021 гривень. При цьому сума кредиту при акційній оцінці до 6500 грн.

Відкрито нові відділення

В грудні наша мережа поповнилась ще на два нових відділення.
Тепер «План Б» доступний в місті Шостка та Світловодськ.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні клієнти!
Мережа «Благо» щиро вітає Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ідеї подарунків до Дня святого Валентина

Найромантичніше свято не за горами. Мільйони людей вже зараз обмірковують ідеї подарунків для рідних та близьких до Дня святого Валентина

Нова пропозиція оцінки техніки в «Благо»

Більше техніки – більше грошей в гаманці.

В «Благо» працює 80,4% жінок

Рівні можливості для чоловіків і жінок - це передумова успіху компанії

Фінансова компанія «Благо» стала учасником всеукраїнської інформаційної кампанії НБУ

«Благо» приєдналася до всеукраїнської інформаційної кампанії «Знай свої права»

Всесвітній День Землі

«Благо» активно підтримує свідоме споживання товарів

Фінансова компанія «Благо» стала найвпізнаванішим брендом серед ломбардів України

Згідно з маркетинговими дослідженнями компанії CBR фінансова компанія «Благо» стала найвпізнаванішим брендом

Вітаємо з Днем Державного Прапора!

Рівно 30 років тому, 23 серпня 1991 року, група народних депутатів внесла жовто-синій стяг до сесійної зали Верховної Ради України.

З Днем народження, Україно!

Сьогодні тобі виповнюється 30 років!

«Благо» - краща компанія 2020 року

Відповідно до дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, мережа ломбардів «Благо» отримала відзнаку «Компанія року 2020». Почесну нагороду присудили за вагомий внесок в розвиток економіки, здобуття першості в галузі та сталий розвиток підприємства.

Міфи та хитрощі. Частина перша: маркетинг - відомі люди та продажі

Маркетинг – це одна з наук, з якою кожен стикається кожного щодня. Обираючи продукти в магазині, ідучи до закладу громадського харчування чи прямуючи у магазин господарських товарів за лампочкою ми всі, так чи інакше, підвергаємось дії того самого маркетингу.

Кредит під заставу: плюси та мінуси

Так вже повелося, що слово «Кредит» викликає у переважної більшості людей пересторогу та навіть відразу, адже асоціюється з боргами. А надто кредит під заставу, адже «ломбарди обманюють та хочуть лише обдерти нас всіх до нитки». У цьому матеріалі ми спробуємо розвіяти міфи про ломбарди та кредит під заставу майна.

Конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності

Конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності за 2021 рік.

Увага! Важлива новина!

Шановні клієнти, сподіваємося, що ви та члени ваших сімей, близькі та друзі живі, здорові та ви в безпеці.

У зв'язку із запровадженням військового стану в Україні робота відділень «Благо» тимчасово призупинена.

Офіційно заявляємо, що всі нараховані відсотки за поточними кредитними договорами з 24.02.22 будуть списані. 

Важлива інформація!

Шановні клієнти, у зв'язку з введенням на території України воєнного стану (Указ Президента України від 24 лютого 2020 року № 64/2022 "Про введення воєнного стану в Україні" та Постанови Правління Національного банку України від 24 лютого 2022 року №18), мережа ломбардів "Благо" припиняє видачу кредитів.

Робота відділень у військовий час

У цей непростий час ми намагаємось бути поряд зі своїми клієнтами.

На жаль, ми зараз не можемо відкрити всі відділення по всій Україні, бо це є небезпечним як для наших співробітників, так і для майна наших клієнтів.

Тому з метою безпеки ми відкриваємо відділення тільки там, де не ведеться бойових дій. У відділеннях можна буде оформити кредит під заставу виробів із золота, срібла, техніки; погасити попередні кредити; купити техніку.

Перелік відкритих на 1.08.22 відділень...

Антикризові умови по кредитах без застави

З 15.03.2022 ви можете перекредитуватись за своїм кредитом без застави на антикризових умовах під 0,05% на день на 30 днів...

Поновлено нарахування відсотків за кредитами застави

З 23 березня 2022 року в містах, де зараз відчинено відділення «Благо», поновлюється нарахування відсотків за кредитами застави.
Ви можете сплатити відсотки, пролонгувати дію договору застави, або викупити своє майно у відділеннях за такими адресами:

Змінено нарахування відсотків за кредитами без застави

Шановні клієнти,

Враховуючи необхідність відновлення роботи бізнесу, сплати податків, зарплатні та інших необхідних платежів, ми змушені змінити нарахування відсотків по кредитах.

З 5 травня 2022 року відновлюється нарахування відсотків за беззаставними кредитами. При лонгації, умови кредита складають 1% на день.

Сплатити або пролонгувати свій кредит можна на сайті або у відділенні.

З усіх питань щодо нарахування відсотків за вашим кредитом можна звернутись на гарячу лінію 0800303032.

Техніка в кредит

Хочу не можу. Де поставити кому?
Уявіть, що згорів чайник, а грошей на новий немає. Або старий телефон глючить та не тягне всі програми, а купити новий немає вільних грошей.
Раніше, звісно, було гарне рішення – розстрочка або кредит. Але сьогодні, здається, це не доступно.
Хто сказав, що не доступно?
В Благо доступно все. Якщо ваша техніка потребує зміни, то можна купити її в кредит.
Кредит доступний на 3 місяці, під 0,7% на день, перший внесок 40% від вартості.
Тож, якщо хочеш – то можеш!

Сплачуй кредит на пільгових умовах

Ми розуміємо, наскільки зараз непросто сплачувати кредити, які були отримані у довоєнний час, тому ми йдемо назустріч своїм клієнтам. Ми віримо, що вам не дуже комфортно жити з боргами, тому хочемо надати вам можливість сплатити кредит на пільгових умовах.
Якщо ви отримали кредит без застави до 24.02.22, то зверніться будь ласка до нашого відділу по роботі із заборгованністю...

Перший кредит під заставу лише 0,349% на день!

Якщо у вас виникли тимчасові фінансові труднощі, а банки та МФО відмовляють, або нараховують великі відсотки – завжди є план Б.

В «Благо» можна отримати перший кредит під заставу золота, срібла або техніки лише під 0,349% на день.

При цьому без довідки про працевлаштування, доходи, без поручителів. Потрібні лише паспорт та ІПН.

Завітайте до відділення «Благо» та отримайте гроші лише за 20 хвилин.

Оцініть свою заставу

Кредити без застави повертаються!

В «Благо» знову можна отримати кредит без застави!

Ми не питаємо на що вам потрібні гроші. Ми просто допомагаємо грошима тоді, коли ви цього потребуєте.

Новим клієнтам доступно до 5000 грн, а для постійних сума збільшується до 10000 грн!

Все, що треба, щоб отримати гроші –  взяти паспорт та код, прийти до відділення «Благо» та оформити заявку на кредит без застави. Отримати гроші готівкою або на картку можна буде у відділенні вже через 15 хвилин.

«Благо» завжди поруч, коли потрібна допомога!

БЛАГО - 23 роки!

Дорогі наші клієнти!

Цього року БЛАГО виповнюється 23 роки!

Незважаючи на важкі часи, ми відновили роботу більшості відділень «Благо» та продовжуємо надавати весь спектр послуг з кредитування та продажів. Також, раді повідомити, що з липня поновлюється програма лояльності для всіх клієнтів Компанії.

Ми намагаємося бути поруч із нашими клієнтами та допомагати в цей непростий час вирішувати тимчасові фінансові труднощі. Ми впевнені, що ми впораємося з цим важким випробуванням, пройдемо його гідно, триматимемося всі разом і допомагатимемо один одному.

Все буде Україна!

Море грошей за техніку та додатково до 1000 бонусів

Акція "Море грошей за техніку та додатково до 1000 бонусів"

Якщо вдома є техніка, якою не користуєшся - перетвори її на гроші! А де краще перетворюють речі на гроші? Звісно, в "Благо"! 

З 1 серпня в "Благо" додатково діє акція. Надаємо море грошей за вашу техніку, та додатково нараховуємо до 1000 грн на рахунок у програмі лояльності!

    Особистий кабінет для кредитів під заставу

    Шановні клієнти, для Вашї зручності на сайті з’явився особистий кабінет для кредитів під заставу. Вхід до кабінету розташований у верхньому правому кутку сайту під кнопкою «Увійти» або за посиланням online.blago.ua

    У кабінеті доступні:

    • Купівля днів. Якщо коштів на картці недостатньо для оплати всіх нарахувань за договором, можна сплатити частину нарахувань – "купити дні". Договір буде подовжено на ту кількість днів, яку ви сплатите. Вартість одного дня можна побачити при оплаті. Якщо ви бажаєте сплатити кілька днів, вказану суму необхідно помножити на кількість днів, які будуть оплачені.
    • Пролонгація (подовження) договору. Оплата всіх нарахувань на поточну дату та подовження договору на той самий строк, на який було оформлено попередній.
    • Часткове погашення кредиту. Ви можете погасити кредит на бажану суму аж до 1 грн., а договір буде подовжено на той самий строк, на який було оформлено попередній. Для повного закриття (погашення) кредиту та викупу виробу необхідно здійснити візит до відділення.
    • Online оплата доступна в період дії договору та можливого прострочення до моменту інкасації виробу.
    • Для викупу виробу необхідно сплатити відсотки та суму кредиту на відділенні, де знаходиться виріб.
    • В кабінеті для зручності є історія всіх ваших фінансових операцій.

    Як скористатися Особистим кабінетом?

    1. Необхідно мати чинний договір застави.
    2. На сайт blago.ua треба натиснути кнопку «Увійти» у правому верхньому кутку або зайти за прямим посиланням online.blago.ua
    3. Для авторизації треба ввести номер телефону, який зафіксований у договорі під час його оформлення у відділенні та натиснути внопку «Увійти»
    4. Ввести код із смс, що прийшла на телефон і натиснути кнопку «Підтвердити»
    5. У «Особистій інформації» необхідно додати банківську картку
    6. У меню "Мої договори" знайти потрібний договір, вибрати необхідну операцію та провести оплату.

    У випадку, якщо у Вас виникли питання – зверніться на гарячу лінію 0800303032 (в Україні всі дзвінки безкоштовні)

    Зміна графіків роботи 23 та 24 серпня 2022 року

    Шановні клієнти, у зв'язку з підвищеною небезпекою 23 та 24 серпня змінено графік роботи деяких відділень у м.Києві, Харкові, Сарнах, Ковелі, Коростені.

    Приносимо вибачення за тимчасові незручності, але безпека клієнтів та персоналу понад усе.

    Оплатити кредит можна в особистому кабінеті:

    Розстрочка на техніку 0,01%!

    На ваші численні прохання ми зробили розстрочку під 0,01% на день на техніку вартістю від 10 000 грн.

    Тепер техніку на суму від 10 000 грн можна купити в кредит під 0,01% на день. Термін кредиту – до 4 місяців. Авансовий платіж від 40% вартості товару.

    Обирайте будь-яку техніку на сайті бо ви можете собі це дозволити!

    Реальні знижки в "Благо"!

    Ці ваші знижки – просто маркетинг!

    Та ви просто підняли ціни, а потім знизили, хоба – і знижка готова.

    Ні, ми не такі. У нас реальні знижки. Ми не задирали ціни від зростаючого долара, не піднімали їх штучно. Наша техніка завжди за низькими цінами, але зараз деякі моделі техніки ще з реальними знижками до 40%!

    Всі товари зі знижками ТУТ, поспішайте, адже найкращі товари із найбільшими знижками купують першими, а кількість товарів з реальними знижками обмежена!

    Захищаємо ваш гаманець!

    Хтось руйнує мости.

    Хтось мочить орків.

    А ми захищаємо ваш гаманець!

    Наша техніка завжди за низькими цінами, але зараз деякі моделі техніки ще зі знижками до -40%!

     Всі товари зі знижками тут.

     В нас можна купити:

    • Телефони від 200 грн
    • Смартфони від 500 грн
    • Ноутбуки від 1100 грн
    • Планшети від 500 грн
    • Смарт годинники від 1200 грн
    • Телевізори від 1600 грн
    • Навушники від 330 грн
    • Велосипеди від 800 грн
    • Рибальські котушки від 300 грн
    • Рації від 1000 грн
    • Біноклі від 1300 грн
    • Болгарки від 700 грн
    • Дрилі від 350 грн
    • Перфоратори від 450 грн
    • Powerbank від 150 грн

    Поспішайте, адже найкращі товари із найбільшими знижками купують першими, а кількість товарів зі знижками обмежена!

    У всіх страшенні знижки, а в нас реальні!

    На Хеловін всі магазини пропонують страшенні знижки. В нас завжди низькі ціни, навіщо нам бути як всі, ми пропонуємо вам і низькі ціни і реальні знижки!

    Зараз на деякі моделі техніки діють знижки до -40%!

     Всі товари зі знижками ТУТ

    В нас можна купити:

    • Телефони від 200 грн
    • Смартфони від 500 грн
    • Ноутбуки від 1100 грн
    • Планшети від 500 грн
    • Смарт годинники від 1200 грн
    • Телевізори від 1600 грн
    • Навушники від 330 грн
    • Велосипеди від 800 грн
    • Рибальські котушки від 300 грн
    • Рації від 1000 грн
    • Біноклі від 1300 грн
    • Болгарки від 700 грн
    • Дрилі від 350 грн
    • Перфоратори від 450 грн
    • Powerbank від 150 грн

    Поспішайте, адже найкращі товари із найбільшими знижками купують першими, а кількість товарів зі знижками обмежена!

    Суперумови для нових клієнтів

    Зараз кожен з нас шукає в собі суперсилу. Хтось захищає країну, хтось допомагає з забезпеченням, хтось оберігає спокій сім’ї та дітей, хтось зосередився на збереженні економіки.

    Ми зосередились на своїй суперсилі – надавати своїм клієнтам найбільшу оцінку їх застави під найменьші відсотки.

    Зараз ми надаємо суперумови на кредити під заставу золота – лише 0,001% на день для нових клієнтів. Ми розуміємо, що перше звернення до ломбарду може бути стресовим, тому ми зробили суперумови, щоб вперше звернення було комфортним та економним.

    Оцініть свою заставу та дізнайтесь, скільки грошей можна отримати в "Благо" за ваше золото. 

    Завітайте до нас у відділення та отримайте гроші легко, швидно, без довідок, зайвих питань. Від вас паспорт, ІПН та застава - від нас гроші та гарний настрій.

    Мережа ломбардів «Благо» - переможець національної премії "Вибір Країни 2022"!

    Незалежна комісія експертів Аналітичного центру «Вибір Країни» відзначила якість роботи мережі «Благо» за такими критеріями, як: відгуки клієнтів, роботу менеджерів, цінову політику, впізнаваність компанії серед респондентів та інтерфейс сайту. За сумою показників мережа «Благо» офіційно отримала звання «Вибір Країни 2022» серед ломбардів України.

    Участь та перемога в премії - це підтвердження того факту, що ми є найкращими на українському ринку, це розуміють наші клієнти та незалежні експерти. Ця авторитетна нагорода дає нам та нашим клієнтам впевненість, що ми недарма докладаємо величезних зусиль, аби забезпечити їх найкращими, найнадійнішими та найзручнішими послугами з кредитування на ринку України.

    Цей рік важкий для нашої країни, тому дякуємо за високу оцінку Аналітичному центру «Вибір Країни» та нашим клієнтам, нам дуже важливо отримати визнання своїх заслуг для натхнення та майбутніх досягнень.

    Всесвітній день шопінгу, знижки до -40% на техніку

    11.11 у світі відзначається Всесвітній день шопінгу. Тому з 8 до 13 листопада в "Благо" реальний SALE та знижки на техніку до -40%.

    Обирай будь-яку вподобану техніку та отримай найкращу ціну, в яку неможливо повірити.

    Чи вистачить тобі рук, щоб донести все, що ти зможеш собі дозволити купити на цьому розпродажу?

    Добор суми кредиту в особистому кабінеті

    Якщо ви взяли не всю доступну суму кредиту під заставу у відділенні ломбарду «Благо», а через якийсь час виникла потреба у додаткових коштах – ви можете в будь-який момент добрати кредит як у відділенні, так і на банківську картку через особистий кабінет.

    Це досить зручно саме зараз, коли відділення може не працювати через вимкнену електроенергію або через повітряну тривогу. Ваша застава при цьому залишається у безпеці у відділенні, а гроші у вас на картці через кілька хвилин.

    При доборі коштів на карту, договір буде подовжено на той же термін, на який був оформлений попередній. Оплата нарахованих відсотків за договором при доборі не вимагається. Заборгованість за нарахуваннями необхідно буде сплатити при наступній операції за договором.

    Мінімальна сума добору 100 грн. Максимальна сума добору 10 000 грн на день

    Добор коштів доступний в особистому кабінеті заставного кредитування https://online.blago.ua/

    Приймаємо техніку з дефектами

    Всі знають, що в «Благо» можна принести непотрібну техніку, та отримати гроші.

    Але чи знаєте ви, що в «Благо» також можна принести техніку, яка не працює, та також отримати за неї гроші миттєво?

    Ми приймаємо:

    • Смартфони
    • Планшети
    • Ноутбуки

    з побитим екраном, не працюючими батареями, не працюючими динаміками, мікрофонами, які не бачать мережу, зі слідами потрапляння води, заблоковані, які виснуть, тормозять та не вмикаються.

    Навіщо викидати техніку з дефектами, таким чином забруднюючи навколишнє середовище, або намагаючись знайти когось, хто розуміється на техніці, щоб привести її до ладу. Просто принесіть її в «Благо», та отримайте за неї гроші.

    Оцінити вашу техніку зможе спеціаліст у відділенні «Благо».

    Онлайн сервіси компанії

    Шановні клієнти, черговий обстріл України призвів до відсутності електрики.

    Контакт-центр також може працювати з перебоями, але ми обов'язково передзвонимо, коли в нас буде можливість.

    Хочемо нагадати вам про онлайн сервіси компанії:

    Нічний розпродаж техніки

    Якщо ви схильні до нічного шопінгу - ця акція для вас!

    Розпродаж перевіреної техніки

    З 6 до 7 грудня проводимо розпродаж перевіреної техніки

    Будь заряджений!

    Зараз як ніколи важливо залишатись на зв'язку. Коли часто немає електроенергії...

    Збільшили час роботи відділень

    Шановні клієнти, у зв'язку з відключеннями світла, ми збільшили час роботи наших відділень

    Купуй більше - плати менше!

    В Благо можна купити більше подарунків, а заплатити менше.

    Відділення, що працюють незалежно від електропостачання

    У зв'язку з частим вимкненням електроенергії ми склали перелік відділень, які працюють завжди, незалежно від проблем з електрикою.

    Оновлений перелік відділень, що працюють незалежно від електропостачання

    У зв'язку з частим вимкненням електроенергії ми оновили перелік відділень, які працюють завжди, незалежно від проблем з електрикою.

    Даруємо до 1000 грн!

    «Благо» дарує своїм клієнтам гроші при продовженні кредиту!

    Графік роботи відділень в святкові дні

    У період новорічно-різдвяних свят мережа ломбардів «Благо» працюватиме за таким графіком:

    Розпродаж техніки

    З 17 до 31 січня у мережі ломбардів "Благо" проходить розпродаж техніки.

    Оновленний список відділень, котрі працюють, незалежно від електроенергії

    У зв'язку з частим вимкненням електроенергії ми оновили перелік відділень, які працюють завжди, незалежно від проблем з електрикою.

    Відкриття відділення

    Відкриття нового відділення «Благо» в Києві за адресою: Харьківське шосе, 164-А

    Відкриття відділення

    Відкриття нового відділення «Благо» в Ужгороді за адресою: вул. Федунця, 35

    Графік роботи відділень у святкові дні

    У період пасхальних свят мережа ломбардів «Благо» працюватиме за таким графіком: