0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Активними темпами триває розвиток заставного кредитування від ТМ «Благо» в Закарпатському регіоні: днями до роботи приступило перше відділення мережі в Хусті. Мешканці та гості цього міста тепер зможуть не лише гідно оцінити всі переваги лідера ринку (єдині стандарти обслуговування, максимальна оцінка застав, широкий вибір тарифних планів), але й скористатися спеціальною пропозицією компанії - безпроцентними кредитами за програмою «Щедрий сусід».

Кожному клієнту хустського офісу надається можливість протягом чотирьох місяців з моменту відкриття оформити перший займ зі ставкою всього 0,001% на день.

Маркетинг-директор мережі «Благо» Віталій Соловйов зазначив, що компанія «дебютувала» у Закарпатті менше року тому, і за такий короткий період зарекомендувала себе дійсно надійним фінансовим помічником для населення області. «На підтвердження цьому - відкриття вже п'ятого відділення« Благо »в регіоні», - додав В. Соловйов.

У ломбардних відділеннях мережі клієнти можуть оформити кредити як під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, так і беззаставні позики до 3 тисяч гривень від компанії-партнера Cash Point, а також придбати різні моделі техніки і ювелірних виробів за прийнятними цінами.

На сьогоднішній день мережа «Благо» (на ринку - з 1999 року) налічує 267 відділень в 93 містах в усіх регіонах країни. У Закарпатській області відтепер працює 5 представництв компанії: 2 - в Ужгороді та по одному - в Мукачеві, Тячеві та Хусті.

Адреса та графік роботи нового офісу:

Закарпатська область, м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 43, пн-Сб .: 8: 00-19: 00, Нд .: 8: 00-18: 00