0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Нові відділення «Благо» в Керчі та Херсоні.

Мережа ломбардів «Благо» продовжує розширювати свою географію.

8 і 9 липня 2013 відкрито нові відділення на півдні України: у Херсоні та Керчі. Філії створені з урахуванням сучасних вимог до рівня безпеки і комфорту, а також відповідно до стандартів обслуговування клієнтів.


Оцінка золота в українських ломбардах може вирости

За оцінками аналітиків «Благо», курс золота на світовому ринку на поточному тижні може продовжити зростання. Досягнення позначки $ 1300 за унцію стало можливим завдяки поєднанню ряду факторів: нові історичні максимуми американських фондових індексів, падіння курсу долара і зростання інфляції.

Під які відсотки в Україні дають кредит

За оцінками аналітиків «Благо», курс золота на світовому ринку на поточному тижні може продовжити зростання. Досягнення позначки $ 1300 за унцію стало можливим завдяки поєднанню ряду факторів: нові історичні максимуми американських фондових індексів, падіння курсу долара і зростання інфляції.

15% кредитів видається під заставу техніки

Ювелірна компанія Shawish Jewellery в Швейцарії випустила унікальне дорогоцінну прикрасу - перше в світі обручка в 150 карат, створене з цілісного алмазу.

Для того щоб отримати патент на створення виробу, фірмі знадобився рік, ще стільки ж пішло на виготовлення діамантового витвору мистецтва.

Українці стали частіше і більше позичати у ломбардів

Офіційні курси банківських металів за 10 тройських унцій, встановлені Національним банком України з 25.07.2013, складають:

Золото - 107106.20 UAH (+)

Срібло - 1630.17 UAH (+)

Платина - 115498.85 UAH (+)


Українці знову почали активно здавати коштовності в ломбарди

Директор з маркетингу мережі ломбардів «Благо» Віталій Соловйов прокоментував Maanimo.com ситуацію на кредитному ринку:

Ломбарди стають все більш популярними в Україні

Австралійська компанія планує видобувати до 70 000 унцій золота на рік на родовищі в Луганській області

Донбас відомий не тільки вугіллям. Багатий на жовтий метал Нагольний кряж, що тягнеться через Луганську область і частково через схід Донецького регіону. Правда, знають про це в основному геологи і фахівці золотодобувних компаній. Вони надра в околицях скромного селища Бобрикове давно охрестили "українським Клондайком". Тепер же з'ясувалося, що все набагато масштабніше.


Українці понесли в ломбарди техніку

29 липня 2013 відвідувачам відкриють свої двері нові відділення в Черкасах і Хмельницькому. Філії створені відповідно до стандартів обслуговування клієнтів і надають традиційний набір послуг ломбардів «Благо»: надання кредитів фізичним особам під заставу дорогоцінних металів (золота, срібла) і дорогоцінних каменів, оцінку виробів.

Ломбарди ламають стереотипи

Золото на Товарній біржі Нью-Йорка COMEX стабілізувався вище цінової позначки 1320 дол. / Унція. Активний ф'ючерс на золото (серпень) сьогодні торгується в діапазоні 1323,3-1334,7 дол. / унція.

Ломбарды: розмаїття застави

Звертаємо вашу увагу, що 30 липня 2013 тимчасово закривається відділення Благо в м.Керч, розташоване за адресою: Маршала Єременко 30-Д.

Українці стали частіше користуватися послугами ломбардів

Після того як ціни на золото впали з 1700 дол за тройську унцію до майже 1200 дол в кінці липня поточного року, думки щодо майбутнього золота і взагалі доцільності інвестування грошей в золото радикально розділилися. 

Як правильно обирати ломбард

Мережа ломбардів «Благо» продовжує активну регіональний розвиток. 1 серпня почало свою роботу нове відділення в Сумах, яке стало 3-м в цьому місті і 2-м відкрилися в 2013 р.

Кредит без банку

Падіння котирувань золота нижче психологічно важливої ​​позначки $ 1300 за унцію є скоріше нелогічним з урахуванням слабких цифр по американській зайнятості. При цьому основні драйвери зниження у вигляді скорочення лонгів інституційними інвесторами на терміновому ринку, продовження відтоку з ETF-фондів, зниження попиту на монети і висловлювань представників ФРС про швидке скорочення QE на перевірку виглядають вразливими.


У кого позичити в кризу?

На цьому тижні золото буде торгуватися в діапазоні $ 1272,0 - 1347,0 за тройську унцію. Про це "Оглядачу" розповіли експерти інформаційно-аналітичного центру Forex club в Україні.

Гроші під заставу: як працюють ломбарди в Україні

Як ми і обіцяли, публікуємо інтерв'ю з другим переможцем акції, яка завершилася в червні.

Нагадаємо, що акція проходила в нових відділеннях мережі ломбардів «Благо» у м. Київ та м. Чернівці, призом стали два сучасних телевізора.


Чим більша мережа, тим нижчий ризик

Експерти з дорогоцінних металів в останній місяць дійшли консенсусу, що Сполучені Штати та інші країни Заходу вже не в змозі підтримувати ціну золота на штучно заниженому рівні.

ЗАВЖДИ Є ПЛАН Б!

Ціни на золото, ведені сильними даними по Китаю і поліпшенням стану інвестиційного та спекулятивного попиту, спробували протестувати важливий рівень опору на $ 1350 за унцію, однак, позбавлені підтримки з боку слабкого долара, американських фондових індексів і облігацій, змушені були відступити, на час перевівши дух .

Ломбард першого вибору

Хороша новина для фізичних осіб та підприємців, що мають потребу в готівкових і оборотних грошах, напередодні підготовки до навчального року і сезону ділової активності.

Українці все частіше здають до ломбардів техніку, а не прикраси

Досягнувши максимальної позначки після червневої пріснопам'ятної промови Бернанке про швидке згортання QE, котирування срібла потрапили під тиск процесу зміцнення долара на тлі сильних даних щодо роздрібних продажів і ослаблення золота у зв'язку з інформацією про підвищення імпортних мит в Індії з 8% до 10%. Тим не менш вражаючий ріст у серпні цілком здатний продовжитися, при цьому перспективи срібла виглядають, ніж позиції золота.

Популярність ломбардних кредитів під заставу техніки зростає

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що 9 серпня 2013 тимчасово закривається відділення Благо в м.Київ, розташоване за адресою: пр-т Академіка Глушкова, 25


Ломбарди відзначають збільшення частки побутової техніки як заставного майна при кредитуванні у 2016 р.

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що 17 серпня 2013 відділення Благо в м.Харків (пр-т 50-річчя ВЛКСМ, 64) переїхало!


План Б для украинців

При досягненні котируваннями золота відміток $ 1380-1400 варто фіксувати велику частину позицій по ф'ючерсах

Чи візьмуть ломбарди у заставу корову

Золоту більше нікуди падати? Аналітики, незважаючи на негативні очікування, упевнені в зростанні ціни в середньостроковій перспективі

Де вигідніше?

Вчора, 19 серпня, в мережі ломбардів «Благо» набули чинності нові умови кредитування під заставу срібла. Вартість грама 925-ї проби цього металу підвищилася на 15%.

Розмова з Віталієм Соловйовим в ефірі «8 каналу»

Директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов - про те, що потрібно, щоб взяти кредит у ломбарді, чому заставне кредитування – найчесніше, чи приймають в якості застави домашніх тварин і про багато іншого.

Що і за скільки можна здати до ломбарду

Кияни все частіше користуються послугами ломбардів, щоб дотягнути до зарплати або поїхати у відпустку, поки не закінчилося літо. При цьому в якості застави несуть не золото та коштовності, а побутову техніку, електроніку та будівельні інструменти. Скільки грошей можна виручити - залежить від умов кредитування і самого предмета застави.

Як непотрібні речі перетворити на гроші

Практично у кожного в будинку знайдеться телефон, міксер або інша техніка (і не тільки!), Якій ніхто не користується. Розумно її продати. Відмінний вихід - звернутися в ломбард. Тут можна виручити гарні гроші за старі речі. Це швидко, вигідно і надійно.

Прості та вигідні кредити. Чи можливо це?

Що робити, якщо грошей немає, а вони потрібні саме зараз? Напевно, в таку ситуацію потрапляв кожен.

Які пункти повинен містити договір між ломбардом і клієнтом

Коментар керівника юридичного департаменту «Благо» Миколи Янкового читачам газети «Сегодня».

Ситуацію на дослідницькому ринку будуть визначати технологічність і алгоритмізація

Експертна колонка директора з маркетингу «Благо» Віталія Соловйова в журналі «Маркетингові дослідження в Україні».

Інтерв'ю Віталія Соловйова радіостанції «Голос столиці»

Директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов – про поточну ситуацію на ринку мікрокредитування, умови надання кредитів, переваги придбання гаджетів у ломбарді та про багато іншого.

Економний Валентин

Кореспондент газети "Сегодня" вивчала, наскільки вигідно в ломбарді можна купити подарунки для другої половинки до Дня Святого Валентина і що користується найбільшим попитом.

Віталій Соловйов: «Український ломбард трансформується, як і інші роздрібні бізнеси, які працюють напряму з клієнтом»

Дізнаємося про ломбарди трошки більше від гостя студії «Доброго ранку, Країно!» Віталія Соловйова – директора з маркетингу фінансової компанії «Благо»

Золотий запас нехай працює на вас!

Вирішити питання нестачі грошових коштів за рахунок кредиту - це поширений сучасний підхід. 

Рейтинг ломбардів – які ломбарди найкращі в Україні

«Вести» склали рейтинг ломбардів, вивчивши їх роботу на ринку, послуги, оцінивши їх надійність.

Що та як приймають українські ломбарди: «UA: Перший»

Що та як приймають українські ломбарди

Правила блиску

Як перевіряють оригінальність золотих виробів в ломбарді, що означає той чи інший відтінок золота, які бувають проби металу – розповідають експерти «Благо» в матеріалі газети «Сегодня»

Кредити від «Благо»: вдвічі вигідніше!

Як вигідно отримати кредит під заставу золота розповідається у матеріалі газети «Теленеделя»

Новий рік-2020: українцям дали пораду, що подарувати близьким і де знайти гроші

Як відсвяткувати Новий рік, щоб він приніс максимум приємних спогадів і не спустошив кишені.

Які подарунки обирають українці на Новий рік: ТОП-5 подарунків з ломбарду

Коли в передсвятковий час у всіх магазинах ціни «кусаються», в ломбарді можна знайти речі в два, а то і в три рази дешевше ринкової вартості.

Факт. Компанія «Благо» – лідер ломбардного ринку України за версією «ТОП-100. Рейтинги найбільших»

29 січня в Києві відбулося нагородження переможців рейтингу «Фінанси. Опора бізнесу»

«ТОП-100. Рейтинги найбільших»: компанія «Благо» – лідер ломбардного ринку

У рамках рейтингу компанія «Благо» була відзначена як лідер сфери заставного кредитування

Iphone та розумний годинник. Як придбати хороший подарунок на 8 березня за невеликі гроші

Щоб купити хороший подарунок на 8 Березня, зовсім не обов'язково витрачати захмарні суми

Завжди є план Б. Саме під таким девізом працює фінансова компанія «Благо»

Та мова не тільки про традиційний спосіб виходу зі скрутної життєвої ситуації – позикою під заставу майна, але і про інші клієнтські сервіси

З 1 липня Нацбанк бере ломбарди під своє крило: що про це думає ринок

Загалом задекларований НБУ нагляд учасники ринку оцінюють позитивно, але вказують на низку проблемних моментів

«Небанківське кредитування набуває великої популярності в Україні»

Дмитро Косирєв: «Небанківське кредитування набуває великої популярності в Україні»

В умовах нестабільності люди часто зіштовхуються з браком коштів або затримками виплат.
У такій ситуації банк — не найзручніший партнер, з огляду на бюрократію і високі вимоги до позичальників.
Зовсім інша справа — МФО та ломбарди.

Що подарувати до новорічних свят: прості правила вибору

Новорічні свята – це завжди час подарунків. У цей період всім хочеться казкової атмосфери та по-дитячому вірити в диво. І, звичайно ж, хочеться приємно порадувати рідних, близьких оригінальними та креативними подарунками, які передадуть вашу любов та турботу про них.

Але коли починаєш планувати, скільки ж подарунків потрібно купити напередодні, то розумієш, що вийде кругленька сума, яка може зіпсувати весь святковий настрій та ентузіазм.
Що ж робити, коли хочеться дарувати особливі подарунки, які б не хотілось передаровувати або зберігати на полицях з непотребом і при цьому самим не збанкрутіти на свята?
А щоб вас та ваші презенти ніколи не спіткала така доля, для цього маємо кілька основних порад:

Фільм «Мій Дідусь – Дід Мороз»

Презентуємо новорічну історію «Мій Дідусь – Дід Мороз».
В епізодах якого герой фільму долає свої фінансові негаразди разом з «Благо» та допомагає головному герою дістатися своєї мрії.

Де швидко та безпечно позичити кошти?

Журналісти UA:Першого провели власне дослідження сфери обслуговування та надання послуг ломбардами в Україні перед новорічними святами.

Актуальні подарунки сучасним жінкам у день 8-го березня 2021 року

Як не викинути гроші на вітер, подарувати бажаний подарунок з турботою про навколишнє середовище. 

«Благо» в рейтингах кращих

найпрестижнішої фінансової премії FinAwards

Блог "Благо" на Мінфін

ТОП-5 міфів про діяльність ломбардів

Фінансова компанія «Благо» стала опікуном вольєру притулку для тварин "Сіріус"

«Благо» одна з перших фінансових компаній, яка приєдналась до такого формату проектів та на власному прикладі демонструє, як сьогодні важливо підтримувати та допомагати.

Новини з блогу «Благо» на Мінфін

Як і коли вигідно купувати золото в ломбарді 

Соціально-корпоративна відповідальність фінансових компаній

Фінансова компанія «Благо» стала опікуном вольєру з тваринами у притулку для тварин «Сіріус»

Подяка «Благо»

за участь в благодійному проекті «Корпоративний вольєр» 

Чому вигідно купувати техніку в ломбарді?

Не секрет, що речі в ломбардах коштують дешевше, ніж в магазинах.

Визначено "Компанію Року 2020" серед ломбардів

Мережа працює на українському ринку вже 22 роки.

"БЛАГО" - "Компанія Року 2020"

На вітчизняному ринку заставного кредитування працює 287 установ, які пропонують українцям свої послуги. З-поміж всього цього різноманіття найяскравіше виділяється мережа ломбардів "БЛАГО".

Компанією року за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру визнано мережу ломбардів "БЛАГО"

Щороку експерти Всеукраїнського галузево-аналітично центру обирають кращу компанію у своїй галузі. У 2020 році кращою компанією серед ломбардів України визнано мережу ломбардів "БЛАГО".