0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Ведуча національна мережа ломбардів «Благо» оголошує про чергове розширення лінійки прийнятих застав. Відтепер кредити можна отримати під заставу практично всіх видів техніки: у відділеннях мережі приймаються телевізори, монітори, дрібна побутова та електронна техніка, електроінструменти. 

Також кредити оформляються під заставу риболовних снастей, а в київській філії «Благо» на ст.м. «Оболонь» (пл.Дружби Народів, 6) так само під заставу велосипедів. 

Більш того, необхідну суму готівкою можна отримати під гарантії будь-який інший техніки в новому стані, якщо дата з дня її покупки не перевищує 30 днів (визначається за чеком магазину). 

Оновлений перелік застав приймається у всіх представництвах «Благо». Також традиційно клієнтам доступні кредити під заставу дорогоцінних металів і каменів на вигідних умовах. Більш детальну інформацію можна отримати безпосередньо у відділеннях або по «гарячій лінії» 0 (800) 50 55 44.