0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Хороші новини для клієнтів тривають! Тепер відсотки за кредитами Благо можна оплатити не тільки на відділеннях та у платіжних терміналах , а також на нашому сайті в режимі онлайн!

Оплата здійснюється через сервіс партнерів Благо , компанії Ай Ті Фінанс за адресою https://24money.com.ua/others/TM_LOMBARD_BLAGO . Пряме посилання на сторінку оплати знаходиться тут. Платежі можливі з будь-якої карти систем Visa або MasterCard. При оплаті картами ПриватБанку комісія не стягується , при оплаті картами інших банків комісія становить 0,7% від суми платежу.

«Усвідомлюючи цінність кожної хвилини в сьогоднішньому світі , ми впроваджуємо послугу , яка допоможе нашим клієнтам витрачати мінімум часу на здійснення платежів по кредитах. Тепер зробити це можна без прив'язки до наших відділеннях. Все, що необхідно для оплати , - наявність Інтернету та платіжної карти. Враховуючи , що за статистикою половина жителів України користується Інтернетом , а на кожного українця припадає 1,5 платіжні картки , ми впевнені , що нова послуга від « Благо» буде затребувана і гідно оцінена клієнтами мережі » , - зазначив Віталій Соловйов , директор з маркетингу «Благо ».

Новий сервіс також буде особливо актуальний для клієнтів мережі , у місцях проживання яких відсутні відділення.

Нагадаємо , в березні мережа « Благо» також впровадила можливість оплати відсотків через платіжні термінали.