0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Цього року співробітники компанії «Благо» разом зі своїми сім'ями вперше взяли участь у щорічному «Пробігу під каштанами», який проходив 7 вересня в Києві. Традиційний 5-кілометровий маршрут забігу пролягав центральними вулицями столиці. 

«Пробіг під каштанами» - це не лише спортивний захід, але, в першу чергу, масштабна благодійна акція, покликана допомогти дітям з вродженими вадами серця. «Благо» - соціально відповідальна компанія, про що свідчить і наш слоган «Цінуємо найдорожче», а що може бути цінніше життя дитини », - зазначив Генеральний директор мережі« Благо »Олександр Северинов, що також брав участь в марафоні. 

У 2014 році «Пробіг під каштанами» проходив в 22-й раз. Цього року до акції долучилося близько 7 тисяч осіб. Всі зібрані кошти йдуть на придбання сучасного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. За час підтримки учасники «Пробігу» зібрали більш 1 800 000 гривень (дані без урахування поточного року), на які були закуплені необхідні клініці обладнання та витратні матеріали.