0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Фінансова компанія «Благо» приєдналася до всеукраїнської інформаційної кампанії «Знай свої права», яка спрямована на підвищення знань з фінансової грамотності та захист прав споживачів фінансових послуг. Дану програму проводить Національний банк у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини.
Адже сьогодні надзвичайно важливо розуміти свої права та обов’язки користуючись фінансовими послугами.

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО МІКРОКРЕДИТ?
Отримати позику в фінансовій компанії набагато простіше та швидше ніж у банку.
Для отримання коштів в МФО потрібен мінімальний пакет документів: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код платника податків, та контактні дані.


Уважно читайте договір, зверніть увагу на нарахування відсотків, якщо не розумієте яку суму Вам потрібно платити, уточніть в кредитного експерта або в оператора служби підтримки за номером: 0 (800) 30-30-32


Виконуйте зобов'язання за договором. Варто пам’ятати, що кошти, які ви берете в борг, треба обов'язково повертати. На жаль, часто клієнти мікрофінансових компаній, які порушують свої зобов'язання, апелюють тим, що жодних документів не підписували фізично, а лише натискали на віконця на сайті установи. Але оформлений онлайн договір є рівнозначним паперовому документу.
Тому знайте свої права та пам’ятайте про свої обов’язки.

#ЗнайСвоїПрава #ЗнайСвоїОбов’язки