0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Минулого тижня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». Мережа ломбардів «Благо» отримала заслужений диплом «Абсолютного Фаворита Успіху» в своїй категорії за підсумками голосування 2015 року!

«Благо» стає володарем переможних статусів у цьому конкурсі з моменту впровадження профільної номінації, а вже другий рік поспіль ми - «Абсолютний Фаворит Успіху», - підкреслила Інеса Мар'янська, начальник відділу корпоративних комунікацій мережі ломбардів «Благо». - Ми не зупиняємося на досягнутому, адже висловлена довіра - прекрасний додатковий стимул до подальшого вдосконалення і розвитку. Щиро дякуємо всім, хто проголосував, за підтримку».

Тим часом, на сайті конкурсу в самому розпалі голосування-2016! Якщо «Благо» допомогло Вам оперативно владнати свої фінансові питання, Вам подобаються сервіс і кредитні продукти мережі, підтримайте ТМ «Ломбард Благо» у конкурсі! Проголосувати можна за посиланням, пройшовши короткий етап реєстрації.

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» проводиться в Україні з 2003 року. Переможці в різних категоріях визначаються за підсумками масштабних опитувань за участю трьох респондентских груп шляхом голосування на порталі FAVOR.com.ua.