0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

За словами листоноші Пєчкіна саме телевізор є прикрасою святкового столу. І це не дивно, адже кожного року по телебаченню транслюють улюблені фільми та концерти зірок. А у повсякденні за допомогою ТБ можна дізнатись новини з усього світу, відчути себе справжнім мандрівником чи просто відпочити за переглядом улюбленого фільму. У цьому матеріалі ми дамо кілька порад щодо того, як доглядати за телевізором, щоб він вірою та правдою служив вам якнайдовше.

Перше, про що піде мова – це пульт дистанційного керування. Протягом дня цим пристроєм можуть користуватись всі члени родини беручі його для застосування за прямим призначенням. Завдяки такій популярності на поверхні пульту збирається безліч мікробів та бактерій. Чистити його досить просто: потрібно вийняти елементи живлення та за допомогою спеціальних вологих серветок і звичайних ватних паличок  протерти поверхню між кнопками.

Розібравшись з пультом керування слід перейти до найголовнішого – чистки екрану. Цей процес починається з вимкнення телевізора. При чому не просто за допомогою кнопки, його потрібно витягти з розетки повністю перервавши подачу електроенергії. Оскільки екран телевізору чутливий – використовувати в процесі прибирання будь-яку тканину чи рушник не можна. Тому для очищення екрану телевізору варто використовувати тканину з мікрофібри. Саме цей тип тканини ідеально підходить для таких поверхонь, оскільки не залишає слідів волокон та не дряпає чутливу поверхню.

При очищенні екрану не варто занадто сильно притискати тканину до екрана, адже це може призвести до пошкодження екрану та знищення пікселів. Так само не варто і розпилювати миючі засоби напряму на екран. Найкращий метод – це змочити спершу тканину, а вже потім застосовувати її на екрані телевізора.

Наостанок зазначимо, що повторяти процедуру очищення варто кожного тижня. Це допоможе уникнути появі більш складних у видаленні плям. А для очищення вентиляційних отворів – використовуйте щітки для пилу та пилосос на найнижчому рівні тяги.

Завдяки цим порадам ви зможете вберегти свій телевізор від передчасної поломки. Але якщо вам раптово знадобиться телевізор на заміну поламаному – то у вас завжди план «Б».