0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru

Абоненти передплаченого зв’язку оператора «Київстар» тепер можуть cплатити відсотки за договорами мережі ломбардів «Благо» за допомогою сервісу «Мобільні гроші». Кошти для здійснення платежів використовуються з основного мобільного рахунку, комісія оператора – 0,5%. Мінімальна сума платежу – 3 гривні, максимальна сума одноразового платежу – 3000 гривень.

«Завжди зручно оплатити кредит зі свого мобільного – це можна зробити в будь-який час, в будь-якому місці, не приїжджаючи до відділення, - коментує директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – Саме таку мету і має компанія: ми прагнемо забезпечити максимально комфортний сервіс для наших клієнтів».

Здійснити оплату можна, заповнивши форму на сайті «Київстар», або ж через додаток для телефону «Мобільні гроші». Перед внесенням платежу слід уточнити суму оплати у контакт центрі «Благо» за телефоном 0 800 505 544 (дзвінки безкоштовні на території України) або ж у відділенні, в якому було оформлено договір.

Нагадуємо також, що віддалено здійснити оплату відсотків за договором «Благо» можна за допомогою банківської картки на сайті через сервіси EasyPay, Coin, у платіжних терміналах Tyme, 2Click, IBox, EasyPay і ФК «Система».