0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» вдосконалює оцінку техніки

«Благо» вдосконалює оцінку техніки

21.05.2019

В мережі «Благо» відтепер діють нові чек-листи для прийому техніки під заставу, що дозволяють більш точно здійснювати оцінку пристроїв.

«Чек-листи – це один з тих механізмів, за допомогою якого ми забезпечуємо клієнту сучасний сервіс. За допомогою оновлених чек-листів, що є частиною автоматизованої системи, спеціаліст ломбарду може максимально швидко і точно оцінити техніку клієнта. До того ж, цей інструмент мінімізує ризик помилки при оцінці, забезпечує чесний і неупереджений підхід, - розповідає директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – Це ті якості, завдяки яким користувачі і обирають «Благо»: швидкість обслуговування, справедливість оцінки, простота і зручність оформлення позики».

Мережа «Благо» видає кредити під заставу широкого переліку техніки – від мобільних телефонів до електроінструментів. Перший кредит під будь-який вид застави нові клієнти можуть оформити зі ставкою всього 0,001% на день. Попередньо оцінити техніку можна на сайті «Благо» за допомогою онлайн-калькулятора.