0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо»: Спрощено процедуру викупу застав

«Благо»: Спрощено процедуру викупу застав

02.08.2018

Шановні клієнти! Інформуємо вас про спрощення процесу обслуговування кредитів у мережі ломбардів «Благо». Відтепер при погашені безпосередньо у відділенні немає необхідності пред’являти екземпляр договору – достатньо лише оригіналу документа, що засвідчує особу.

«Ми постійно прагнемо усувати будь-які бар’єри на всіх етапах взаємодії з клієнтом, а також дотримуємося філософії турботи про довкілля, - коментує рішення директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – Це нововведення не тільки зробить сервіс «Благо» більш комфортним, але й дозволить суттєво скоротити використання паперу, що сприятиме економії природніх ресурсів у довгостроковій перспективі, усуне необхідність організації транспортування (зниження викидів в атмосферу) і зберігання додаткових екземплярів документів (раціональне використання простору)».

Інформацію про усі умови погашення кредитів у «Благо» можна уточнити на гарячій лінії 0 800 505 544 (дзвінки по Україні безкоштовні).