0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
У Краматорську мережа «Благо» поповнилася новим відділенням

У Краматорську мережа «Благо» поповнилася новим відділенням

17.01.2019

Новий офіс «Благо» запрацював у Краматорську Донецької області. Традиційно, відвідувачам нового відділення пропонується можливість вирішити свої фінансові труднощі за допомогою швидких кредитів під заставу і без застави. Оформлення зручне і займає не більше 15 хвилин, не вимагає збору довідок про доходи, поручителів.

Кредит під заставу можна оформити, прийшовши до відділення з паспортом та ІПН, маючи при собі предмет застави. Це може бути виріб із золота, срібла, телефон, планшет, будь-який інший гаджет, побутова техніка, будівельні інструменти, спортивно-туристичне спорядження. Кредит без застави оформлюється при наявності оригіналів документів на суму до 20 тис. гривень.

З метою економії часу клієнтів, «Благо» пропонує можливість віддаленої оплати кредитів через сайт або в терміналах самообслуговування. Також можна прискорити час оформлення кредиту без застави, відправивши заявку на кредит віддалено з сайту.

Адреса та графік роботи нового відділення:

  • Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Хабаровська, 119 б (мікрорайон «Лазурний», навпроти магазину «АТБ»), пн-нд: 8:00-19:00.