0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
В «Благо» працює 80,4% жінок

В «Благо» працює 80,4% жінок

05.03.2021

В «Благо» працює 80,4% жінок.
Рівні можливості для чоловіків і жінок - це передумова успіху компанії.

Здавалося б, що питання гендерних не рівностей мало б бути неактуальним в сучасному світі, але жінки й сьогодні продовжують боротись за свої права та рівність в професійні реалізації: рівну можливість посідати керівні посади, отримувати рівну заробітну плату ...
Компанія «Благо» підтримує рівність прав жінок та чоловіків в суспільстві та в професійні діяльності, тому ми не ставимо гендерних обмежень для наших працівників, в нас працює 80,4 % жінок.
А для фінансової компанії це досить високий показник. Це говорить про те, що в сучасності образ жінки та її роль суттєво глобалізувалася. Вона з легкістю опановує будь-яку сферу діяльності, а її тендітна рука завжди на пульсі сучасності: усе контролює і всюди встигає.
Вона створює, керує, перемагає та досягає поставлених цілей при цьому залишається турботливою мамою, дружиною та надійною подругою.
Тому сьогодні ідеальна формула успішної жінки – універсальне поєднання міцності характеру, витримки, цілеспрямованості, гострого розуму, саморозвитку та водночас, жіночності, вишуканості, граційності, чарівності та мудрості