0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Пост гендиректора «Благо» зайняв Дмитро Косирєв

Пост гендиректора «Благо» зайняв Дмитро Косирєв

04.03.2019

З 4 березня 2019 року генеральним директором «Благо» призначено Дмитра Косирєва. Він змінив на цій посаді Олександра Северінова, який керував компанією з 2013 року. На даному етапі Олександр Михайлович прийняв рішення сконцентруватися на власних проектах.

«За час керівництва Олександра Северінова мережа «Благо» стабільно утримувала лідерські позиції на ринку заставного кредитування України. Всі завдання з розвитку, підвищення ефективності та оптимізації бізнес-процесів, поставлені в цей період, були повністю реалізовані, - зазначив Дмитро Косирєв. - Ми дякуємо Олександру Михайловичу за неоціненний внесок у розвиток «Благо», бажаємо успіхів у подальших починаннях, амбітних проектів і реалізації всіх професійних планів».

Дмитро Косирєв у «Благо» вже більше п'яти років: раніше він обіймав посаду комерційного директора компанії. На цій посаді Дмитро Сергійович зі своєю командою побудували ефективну мережу відділень по всій країні, запустили безліч кредитних продуктів, що максимально відповідають потребам клієнтів, впровадили єдині стандарти обслуговування, значно наростили клієнтську базу. Тому управлінський і професійний досвід нового гендиректора дозволить успішно продовжити стратегічний вектор розвитку компанії.

Біографічна довідка

Дмитро Косирєв народився в Харкові в 1984 році. Закінчив Київський економічний інститут менеджменту.

Професійну діяльність розпочинав у 2001 році у великій дистриб'юторській фірмі, після чого зробив вибір на користь банківської сфери (Приватбанк, Універсальний банк розвитку та партнерства, (пізніше - БГ Банк), Кредитпромбанк).

Побудував успішну кар'єру у фінансовій галузі: очолював управління продакт-менеджменту, виконував обов'язки директора департаменту роздрібного бізнесу Кредитпромбанку. За безпосередньої участі Дмитра Сергійовича були впроваджені популярні програми споживчого кредитування спільно з Дельта-Банком і Platinum Bank, а також іпотечне кредитування за програмою співпраці з Державною іпотечною установою.

До команди «Благо» приєднався в 2013 році на посаді комерційного директора. З березня 2019 року обіймає посаду генерального директора компанії.