0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Переможниці розіграшу в «Фейсбуці» вручено смартфон

Переможниці розіграшу в «Фейсбуці» вручено смартфон

26.11.2018

Днями переможниця спеціального розіграшу смартфона серед підписників сторінки «Благо» в «Фейсбуці» Валентина Кидюк вже отримала свій заслужений приз: новенький Xiaomi Redmi Note 5 був вручений щасливиці в одному з представництв «Благо» в Рівному.

«Я не дуже часто беру участь у різноманітних акціях і розіграшах, і вже тим більше про виграші мови не йшло. До цього найбільший мій виграш - це 5 грн на рахунок. А тут смартфон, - поділилася своїми емоціями Валентина. - Чесно кажучи, відразу не повірила: кілька разів перепитала співробітників «Благо», чи це правда».

Коли обіцяний гаджет вже був в руках, задоволена переможниця зазначила: «Тепер я знаю, що якщо повірити в удачу, то все можливо». «Варто спробувати, тому що тепер я на своєму прикладі можу сказати, що це правда і виграти може кожен, - додала Валентина. - Дякую ломбарду «Благо» за можливість чесного виграшу».

Нагадаємо, що в розіграші смартфона брали участь всі, хто підписався на сторінку «Благо» в «Фейсбуці» в період дії акції «Грошовий дощ» - з 27 серпня по 29 жовтня 2018 року. Переможець був визначений за допомогою сервісу random.org.