0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Обережно, шахраї!

Обережно, шахраї!

20.04.2020

Шановні користувачі!

Множаться випадки, коли в мережі інтернет з'являються сайти, що видають себе за компанію «Благо». Сайти-підробки позиціонують себе як «комісійний магазин техніки». Вони копіюють дизайн офіційного сайту «Благо», але насправді не надають послуг з продажу б/в техніки. Необережні користувачі відправляють гроші як передоплату, але не отримують товар і стають жертвами шахраїв.
Компанія «Благо» постійно моніторить інтернет простір та передає знайдені адреси сайтів до Департаменту кіберполіції та Службу безпеки України для блокування. Ми наполегливо рекомендуємо всім постраждалим від цих та подібних схем також звернутися в кіберполіцію.

Нагадуємо, щоб не стати жертвою шахраїв, потрібно бути дуже уважним. Мета шахраїв - переконати користувача, що він надійний, перевірений часом ресурс. Обов’язково ретельно перевіряйте адресу сайту «Благо».

Правильні адреси сайту blago.ua та сторінка у фейсбуці https://www.facebook.com/blago.ua

Шахрайські ресурси постійно змінюють адреси сайтів, тому будемо вам дуже вдячні, якщо ви надішлете нам адреси підробних сайтів, які вам стали відомі.