0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Компанія Благо стала членом Всеукраїнської асоціації фінансових компаній

Компанія Благо стала членом Всеукраїнської асоціації фінансових компаній

09.07.2020

Компанія Благо готова надати колегам по Асоціації повний спектр свого досвіду за 21 рік успішної роботи у фінансовій галузі.

«Як компанія, яка входить у топ-5 беззаставного кредитування, ми відчуваємо величезну відповідальність перед українським і світовим співтовариством за слідування європейським цінностям. Благо багато років показує клієнтам і ринку в цілому, що сучасний фінансовий сервіс можливий в нашій країні. Ми впевнені, що наші знання, інноваційні рішення і досвід сприятимуть більш активному поширенню європейських цінностей і практики ведення бізнесу в Україні. Членство в ВАФК відкриває для нашої компанії нові горизонти, а також дає більш широкі можливості зробити внесок в подальший розвиток українського фінансового ринку в цілому», — коментує Віталій Соловйов, директор з маркетингу Благо.

У Всеукраїнській асоціації фінансових компаній зазначають, що раді вітати серед своїх учасників компанію Благо, яка поділяє європейських цінності і практику ведення бізнесу в Україні та сподіваються на довготривалу і плідну співпрацю.

Компанія Благо працює на ринку кредитування 21 рік, з яких 10 років на ринку кредитів без застави і за цей час допомогла мільйонам українців вийти зі скрутних ситуацій, демонструючи, що «завжди є план Б» у вирішенні будь-яких фінансових питань.

Всеукраїнська асоціація фінансових компаній – потужний та ефективний представник фінансового сектору, який працює з 2016 року та об'єднує понад 70 МФО. Серед завдань ВАФК - участь у законотворчому процесі з позицією відстоювання та захисту прав учасників, представлення й захист інтересів Учасників в органах державної влади та створення умов вільної конкуренції у галузі для забезпечення найбільш повної відповідності інтересам споживачів.