0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Яку техніку можна здати в ломбард

Яку техніку можна здати в ломбард

11.05.2019

Про те, що можна здати на деякий час телефон в ломбард, якщо потрібні гроші, знають практично усі. Але про те, що тут також приймають і блендери, і перфоратори, і навіть газонокосарки, знають не всі. І тим самим обмежують себе у виборі способу отримання грошей.

Яку техніку можна здати у ломбард, де і як це зробити

Перелік техніки, яку приймає «Благо», величезний. Сюди входить звична електроніка (смартфони, комп’ютери, портативна техніка, телевізори, монітори, побутова техніка), а також будівельні інструменти (дрилі, перфоратори, будівельні фени, зварювальні апарати), техніка для дому і саду, спортивний і туристичний інвентар. Відповідь на питання «яку із наявної техніку можна здати в ломбард?» напрошується сама: практично будь-яку, яка є вдома.

Приймаються технічні пристрої у всіх представництвах «Благо», а їх більше 400 по всій країні. Щоб оформити позику, здати без викупу чи придбати б/у пристрій тут, знадобляться документи – паспорт та ІПН.

Оцінка здійснюється на місці спеціалістом компанії. Якщо ви бажаєте закласти ноутбук в ломбард, оцінювати його будуть за такими критеріями:

  • Комплектація;
  • Зовнішній вигляд і відсутність дефектів;
  • Системні характеристики пристрою;
  • Рік випуску;
  • Ринкова вартість моделі на момент оцінки.

При оцінці співробітник використовує спеціальні бази даних, що оновлюються. Розрахунок суми здійснюється програмою, в яку спеціаліст вносить усі характеристики принесеного пристрою.

Як здати телефон в ломбард

Під час прийому смартфону також здійснюється процедура оцінки, як і для усіх інших пристроїв. Відмінність лише в тому, що також співробітник зобов’язаний перевірити IMEI апарату за базою МВС.

Робиться це для того, щоб ніхто не зміг здати крадений телефон у ломбард. Так організація прагне убезпечити не тільки себе, але і своїх покупців. Адже у ломбардному відділені можна не тільки залишати речі під заставу, але і придбати техніку. Купити можна все, асортимент такий же великий, як і перелік позицій, що приймає ломбард.

Здати телевізор у ломбард і там-таки купити смартфон – реально

Так, ви не тільки можете здати телевізор чи чайник в ломбард, але і придбати тут хорошу річ за приємною ціною.

Давно хотіли оновити міксер, купити новішу праску, але шкода грошей? Альтернативою стане покупка речей в ломбарді. Ціна точно нижча, ніж у магазині, при цьому річ може бути майже новою або й навіть новою, з актуальним гарантійним талоном!

Пропозиція для раціональних людей: закласти непотрібний ноутбук (чи ще щось) в ломбард без подальшого викупу, отримати гроші і в тому ж таки представництві придбати потрібну вам річ. Ви економите, позбавляючись при цьому того, що давно лежить на полиці і чим ви не користуєтесь.

Гроші ніколи не зайві, а «Благо» пропонує відмінний спосіб отримати потрібну суму або ж конвертувати непотрібні речі у гроші.