0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Даруємо призи на честь дня народження «Благо»

Даруємо призи на честь дня народження «Благо»

16.07.2018

Цього літа мережа «Благо» відзначає своє 19-річчя, і дуже хотіла б розділити цю радісну подію зі своїми друзями. Саме з цією метою ми і запускаємо новий конкурс у Facebook «День народження навпаки»: день народження святкує «Благо», а подарунки отримують наші підписники!

Конкурс триватиме 4 тижні – з 16 липня до 12 серпня 2018 року. За цей час ми розіграємо чотири призи (по одному – щотижня) з різних категорій товарів: «електроніка», «дрібна побутова техніка», «електроінструмент», «спорт і туризм».

«Кожного понеділка (16, 23 і 30 липня, 6 серпня 2018 року) на сторінці «Благо» в Facebook розміщуватиметься фото з трьома предметами однієї категорії. Завдання – вгадати, що із зображених предметів є найбільш частою заставою в ломбарді. Цей предмет і буде призом», - розповідає про механіку конкурсу директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов.

Для участі необхідно:

  • бути підписником сторінки «Благо» у Facebook;
  • поділитися у себе на сторінці (вона повинна бути відкритою) постом із умовами етапу конкурсу, в якому берете участь;
  • вказати вашу відповідь в коментарях під публікацією в зазначений в умовах строк.

Переможці серед усіх учасників кожного етапу, котрі правильно відгадали, що з зображеного частіше приносять до ломбарду, будуть визначені за допомогою сервісу random.org.

Більше подробиць про умови проведення конкурсу – в офіційних правилах