0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Чи дійсно інвестиції в золото є такими надійними та вигідними?

Чи дійсно інвестиції в золото є такими надійними та вигідними?

31.05.2021

Вкладання паперових грошей в золото з давніх-давен вважалось гарною ідеєю.
Сьогодні науковці в усіх куточках планети говорять про те, що запас дорогоцінних металів і мінералів не нескінченний. І зараз ми знаходимось на межі «золотого дна», бо за багато тисячоліть свого існування людство, не соромлячись і не економлячи, виснажувало ці запаси для своїх потреб. І очевидно, що дана ситуація несе за собою збільшення ціни на дорогоцінні метали та камені. У світовій практиці вважається надійним та досить практичним інвестування в золото з давніх-давен і до сьогодні.

Інвестиції в золото успішно пройшли випробовування часом, яке захищає свого власника від ударів інфляцій та є рентабельною інвестицію з точки зору довгострокових перспектив. Тому і вважається, що купівля золотих прикрас у подарунок собі чи близьким стане відмінним страхуванням у будь-якій нестабільній економічній ситуації.

Причини, за якими світові експерти радять вкладатися в ювелірні коштовності, досить багато. Але найголовнішй з них – це:
• інвестиція в дорогоцінні метали й мінерали — одна з найнадійніших;
• найчастіше початкові кошти, які від вас будуть потрібні, порівняно невеликі;
• вартість прикраси складається з ціни на золотий метал плюс робота ювеліра, а значить, таке вкладення набагато вигідніше звичайного золотого злитка;
• золота прикраса — це інвестиція, яка може не припадати пилом без діла в скриньці, а радувати вас, якщо ви вирішите носити коштовність щодня або з особливих приводів.

Та й нарешті, дуже важливий момент вашого особистого комфорту. Золоті прикраси легше придбати, ніж золоті злитки або монети. Вам не потрібно уточнювати всі умови покупки, ви позбавлені бюрократичної тяганини та сплати податків. А купуючи золоті прикраси в ломбарді ви заощаджуючи набагато більше. Ми підрахували, що одна золота прикраса вагою до 10 грамів здатна принести своєму власнику до 2000 тисяч гривень на рік завдяки зростанню вартості золота.
Щоб придбати вигідно ювелірні прикраси з дорогоцінних металів завітайте до магазинів відділень «Благо» або в інтернет-магазині https://blago.boo.ua/ 
Детальніше про умови інвестиції в брухт дорогоцінних металів на https://blago.ua/ua/gold  
Більше цікавих статей у нашому блозі на «Мінфін» https://minfin.com.ua/users/blagoofficial/blog