0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» - краща компанія 2020 року

«Благо» - краща компанія 2020 року

26.08.2021

Відповідно до дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, мережа ломбардів «Благо» отримала відзнаку «Компанія року 2020». Почесну нагороду присудили за вагомий внесок в розвиток економіки, здобуття першості в галузі та сталий розвиток підприємства.

У Всеукраїнському галузево-аналітичному центрі зазначають, що вручення даної нагороди свідчить про високі стандарти надання послуг та неабияких досягненнях.

«Ця нагорода підтверджує, що мережа ломбардів «БЛАГО» є надійним партнером, демонструє сталий розвиток, пропонує найякісніші послуги та безумовним лідером у галузі заставного кредитування. Присвоюючи цю відзнаку ми аналізували  її надійність та інвестиційну привабливість підприємства», - зауважили організатори премії.

Досягнення такого результату стало можливим завдяки чотирьом стовпам, на яких стоїть наша компанія, а саме: фахова експертиза, доступність відділень, клієнтоорієнтована програма лояльності та зручна система погашення кредиту.

Та не лише завдяки корпоративній культурі мережі ломбардів «Благо» вдалося вибороти першість на ринку. Головним драйвером успіху – є працівники. Саме завдяки прекрасній команді та злагодженим діям всіх, без винятку, працівників на всіх ланках робота виконується швидко, якісно та вчасно.

Але, отримана нагорода не стане приводом для відпочинку, а навпаки – буде стимулом для того, щоб працювати ще більше та старанніше впроваджуючи нашу основну місію – допомогти якомога більшій кількості людей знайти оптимальне рішення для розв’язання тимчасових фінансових труднощів.