0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Золото дешевшає більш ніж на 1,7 % чекаючи мирного рішення щодо Сирії

Золото дешевшає більш ніж на 1,7 % чекаючи мирного рішення щодо Сирії

12.09.2013

Грудневий ф'ючерс на золото на нью - йоркській біржі Comex подешевшав на 24,3 долара, або на 1,75 % - до 1362,4 долара за тройську унцію.

Після пропозиції РФ передати сирійське хімзброю під міжнародний контроль , лідер демократичної більшості в сенаті США Гарі Рід повідомив про перенесення голосування з питання про американської військової операції в Сирії. Передбачалося , що воно відбудеться пізніше на тижні.

Франція почне у вівторок обговорення на двосторонньому рівні свого проекту резолюції Ради Безпеки ООН із засудженням передбачуваної хімічної атаки в Сирії під Дамаском , процес може зайняти кілька днів. Разом з тим в місії Франції при ООН поки не знають , коли проект резолюції щодо Сирії буде представлений на голосування.

" Вартість золота перебуває під тиском у зв'язку з останніми новинами , що свідчать про деескалації кризи в Сирії" , - вважають аналітики Commerzbank AG , слова яких наводить агентство Bloomberg.

Аналітики Commerzbank також відзначають , що очікування інвесторів щодо початку скорочення програми з викупу активів ФРС США після засідання регулятора наступного тижня також чинять негативний вплив на вартість золота.

За матеріалами - rosinvest.com