0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» дарує 20 тис. Грн та інші цінні призи в «Морському бою 2»!

«Благо» дарує 20 тис. Грн та інші цінні призи в «Морському бою 2»!

29.12.2015

Напередодні Нового року компанія «Благо» приготувала нову захоплюючу онлайн-акцію - продовження улюбленого клієнтам «Морського бою». Тепер зіграти і поборотися за призи ще простіше: взяти участь «Морському бою 2. Льодовиковий період» може кожен клієнт, який оформив кредит в будь-якому з 300 відділень «Благо» з 15 грудня 2015 року по 31 січня 2016 року.

На кону в новій акції - грошові призи на загальну суму 20 000 гривень та інші цінні подарунки (кавоварки, набори інструментів, мультиварка).

«Наша мета - бути не тільки надійним фінансовим помічником для клієнтів, але і запропонувати їм додаткові переваги. Ми вперше спробували впровадити елементи інтерактиву в наших сервісах приблизно рік тому, запустивши онлайн-акцію «П'ятнашки». Її успіх підказав, що потрібно продовжувати розвивати цей напрямок, і в травні ми запропонували клієнтам «Морський бій». У загальній складності в онлайн-акціях «Благо» взяли участь близько 25 000 клієнтів, і до Нового року ми вирішили порадувати клієнтів продовженням «Морського бою», - зазначив Віталій Соловйов, директор па маркетингу «Благо».

Для участі в «Морському бою 2. Льодовиковий період» необхідно ввести номер картки, отриманої при оформленні договору, логін і пароль, вказані на ній, а також номер телефону в спеціальні поля на сторінці games.blago.ua.

Правила гри знайомі всім з дитинства: необхідно вгадати місцерозташування 10 разнопалубних кораблів на полі. Головне завдання - зробити це, використавши якомога менше спроб. Залежно від кількості останніх (від 1 до 14 і від 15 до 16), у клієнта є можливість виграти призи першої та другої категорії відповідно.

Призовий фонд у першої категорії становить 20000 гривень і буде поділений між усіма переможцями в рівних частинах. Переможці другої категорії мають можливість вибрати приз на свій розсуд - кавоварку або набір інструментів.

Крім цього, всі клієнти, які взяли участь в грі, але витратив понад 17 спроб, автоматично стають учасниками розіграшу додаткового призу - мультиварки, який відбудеться в лютому 2016 року.

З офіційними правилами акції можна ознайомитися тут .