0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Виграти або заощадити - що обирають клієнти БЛАГО ?

Виграти або заощадити - що обирають клієнти БЛАГО ?

05.12.2013

Всеукраїнська мережа ломбардів БЛАГО підводить підсумки безпрецедентної акції « Виграти або заощадити » , за умовами якої позичальник міг отримати 10 % знижку при оформленні наступного кредиту або шанс виграти 1 000 грн у лотереї.

Акція викликала широкий резонанс серед клієнтів , підтвердженням чому став 14 % -й ріст звернення в сегменті середніх і великих позик . Всього в акції взяли участь більше 6700 чоловік , яким видали кредитів на загальну суму понад 41 млн. грн.

Результати акції показали , що майже 75 % учасників вирішили випробувати удачу в лотереї і виграти 1000 грн. Для 38 клієнтів ця спроба виявилася успішною ! Вони не тільки витягли щасливий квиток , а й вчасно погасили кредит , а значить , згідно з умовами акції , отримають свій грошовий приз!

Віталій Соловйов , директор з маркетингу мережі ломбардів « Благо» : "Ми раді , що наші клієнти задоволені високою якістю обслуговування в наших філіях . Про це свідчать результати нашого недавнього дослідження. Але нам цього не достатньо. Адже ми хочемо , щоб візит в наші відділення був не тільки комфортним , а і пов'язаний з позитивними емоціями. Тому ми регулярно пропонуємо акції для наших клієнтів , які могли б залишити приємні спогади. Наближаються новорічні свята , а це означає , що наших клієнтів чекають нові сюрпризи "