0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
В. Соловйов: Кредити під заставу техніки повертаються швидше

В. Соловйов: Кредити під заставу техніки повертаються швидше

25.07.2018

В середньому кредити під заставу дорогоцінних металів беруться на строк від двох до трьох тижнів, під заставу техніки – трохи менше двох тижнів. Про це в коментарі виданню «Большой Киев» розповів директор із маркетингу мережі ломбардів «Благо» Віталій Соловйов. Також, з його слів, від виду застави безпосередньо залежать відсоткова ставка за кредитом і середня сума видачі.

«Відсотки і строки, як і середній чек, варіюються в залежності від виду застави. Наприклад, кредит під заставу золота в київських ломбардах видається під 0,7% на день. Кияни беруть близько 2200 грн на два-три тижні, - відзначив Віталій Соловйов. – Техніку приймають зі ставкою біля 1,2% на день. При цьому кредити під заставу техніки повертаються трохи швидше – приблизно за 12 днів».

При оцінці виробів із дорогоцінних металів використовується поточна ціна граму металу на конкретний день. Вона вказана на сайті або інформаційному стенді в ломбардному відділенні, йдеться в матеріалі «Що і за скільки можна здати до ломбарду». Є навіть спеціальні онлайн-калькулятори для розрахунку приблизної суми, котру можна отримати за виріб з певними характеристиками (проба, вага, наявність каміння).