0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
В. Соловйов: Дорогоцінні метали - хороша альтернатива валюті

В. Соловйов: Дорогоцінні метали - хороша альтернатива валюті

10.12.2014

 Представники різних галузей економіки розповіли «Вести. Бізнес»про вплив знецінення гривні на свою діяльність, рецептах виживання в епоху девальвації і способах мінімізації валютних ризиків.

Зокрема, Віталій Соловйов, директор з маркетингу «Благо» в коментарі виданню зазначив, що сформована ситуація в кінцевому підсумку може зіграти на руку ринку. У кризу виживають найсильніші, отже - з ринку підуть ненадійні і нестабільні гравці. «Нинішні економіко-політичні реалії України - це виклик для всіх сфер бізнесу», - підкреслив експерт.

У той же час, за його словами, для великих компаній з багаторічним досвідом роботи і солідним запасом міцності економічна криза може стати додатковою можливістю перебудуватися і збільшити обсяги діяльності - все залежить від грамотної оптимізації процесів і своєчасних антикризових заходів. «Від оперативності та виваженості прийнятих рішень залежить майбутнє компаній», - резюмує Віталій Соловйов.

В умовах нестабільності курсу гривні і її практично дворазової девальвації, гостро стоїть питання збереження платоспроможності засобів. Гарну альтернативу валюті експерт бачить у зберіганні грошей в дорогоцінних металах. «До того ж, при критичною нестачі готівки метал легко перетворити в гроші, звернувшись до послуг заставного кредитування», - підсумовує Віталій Соловйов.