0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Всесвітній День Землі

Всесвітній День Землі

22.04.2021

«Благо» активно підтримує свідоме споживання товарів
та демонструє практичність та користь для планети та людини у повторному використанні техніки, прикрас з дорогоцінних металів.
Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві й водночас корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти та відповідальності.
І найкращим подарунком для Землі буде те, що ми будемо купувати товари, подарунки без зайвої обгортки та дамо друге життя речам.
До прикладу, вже кілька десятків ювелірних брендів виготовляють свої прикраси із вживаного золота.
Адже надмірне споживання продуктів – глобальна проблема, яка шкодить довкіллю. Часто ми купуємо речі, яких не потребуємо, а потім викидаємо на смітник разом з "неусвідомленим" пластиком, поліетиленом тощо. Адже кожен крок, яким маленьким він би не був, допомагає врятувати нашу планету.
На сайті https://blago.boo.ua  ви знайдете великий асортимент товарів з користю для довкілля та вигодою для власного гаманця .