0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
На благо маленьких сердець

На благо маленьких сердець

30.05.2018

3 червня 2018 року в Києві пройде щорічний благодійний «Пробіг під каштанами». Традиційно серед учасників - команда «Благо». «Пробіг під каштанами» став однією з усталених традицій компанії: ось уже п'ятий рік поспіль «Благо» бере участь у цій найбільш масовій спортивно-благодійній акції в Україні, і з кожним роком все більше співробітників компанії бажає стати частиною цієї події. Так, в майбутньому 26-ому благодійному «Пробігу під каштанами» візьме участь вже 60 наших колег. Команда «Благо» увійшла в число найбільших у цьогорічному забігові.

«Дуже тішить, що з кожним роком чисельність команди «Благо» зростає, що все більше співробітників об'єднує спільна ідея та мета - допомогти тим, хто найбільше цього потребує», - каже директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов.

Всі зібрані кошти від «Пробігу під каштанами» йдуть на закупівлю необхідного обладнання для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.