0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
До уваги клієнтів! Змінено графік роботи відділень в Донецьку та Луганську

До уваги клієнтів! Змінено графік роботи відділень в Донецьку та Луганську

10.07.2014

До уваги клієнтів! Змінено графік роботи відділень в Донецьку та Луганську 

Шановні клієнти! У зв'язку із загостреною військової ситуацією в Донецьку і Луганську мережа «Благо» тимчасово скорочує режим роботи своїх відділень. З 9 липня всі представництва в цих городахработаютпо єдиним графіком: з 10:00 до 15:00, субота та неділя - вихідні. 

«Це вимушений захід, спрямований на забезпечення безпеки. Тим не менш, ми намагаємося максимально враховувати інтереси наших клієнтів, тому «Благо» не закриває свої відділення в Донецьку і Луганську повністю, а лише обмежує період їх роботи до максимально спокійного часу доби », - пояснив рішення про зміну графіка роботи донецьких і луганських представництв Генеральний директор «Благо» Олександр Северинов. 

Також внесені коректування в графік роботи відділення «Благо» в Горлівці за адресою: вул.Пересипкіна 10А (ринок «Олександрія»). Воно відкрите щодня з 8:00 до 17:00. 

Відділення будуть повернуті до колишнього графіка роботи відразу після стабілізації ситуації на Сході, про що клієнти будуть проінформовані. 

Нагадуємо, що клієнтам мережі «Благо», які були змушені покинути Східний регіон, доступна пролонгація договорів та оплата відсотків по кредитах у режимі онлайн з будь-якого куточка світу за допомогою платіжних карт, емітованих українськими банками. 

Додатково звертаємо увагу клієнтів, що викуп заставного майна можливий тільки безпосередньо у відділенні, де був оформлений кредит. Для гарантії збереження заставного майна воно було вивезено в центральне сховище компанії «Благо». У зв'язку з цим, просимо клієнтів з питань викупу попередньо звертатися у відділення за телефоном, вказаним в договорі, для узгодження дати та інших деталей повернення заставного майна. 

За всіма питаннями Ви також можете звертатися до служби підтримки клієнтів «Благо» за телефоном 0 (800) 50 55 44 або на [email protected]

Розраховуємо на Ваше розуміння і приносимо вибачення за доставлені незручності!