0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Увага! Hобота відділень Благо в Луганській і Донецькій областях.

Увага! Hобота відділень Благо в Луганській і Донецькій областях.

08.05.2014

У зв'язку з ситуацією на Південному Сході країни та з метою забезпечення безпеки клієнтів і співробітників мережі «Благо» , а також гарантії збереження заставного майна було прийнято рішення про тимчасове призупинення роботи ряду відділень ( Донецька область) , а також про повне переміщенні заставного майна відділень благо в Луганській і Донецькій областях в безпечне центральне сховище .

У даний час закриті всі відділення в Слов'янську , Краматорську.

Всі інші відділення Благо в Донецькій і Луганській областях працюють в обмеженому режимі і надають послуги пролонгації договорів , а також можливість повного погашення заборгованості.

Клієнти мережі будуть проінформовані про дату відновлення роботи ломбардних відділень у стандартному режимі , шляхом повідомлення на сайті , а також відправки смс -повідомлення.

Нагадуємо , що погашення відсотків по кредиту ( пролонгація договору ) , доступно з використанням банківської картки , в режимі онлайн на сайті blago.ua

Гарантуємо Вам , що все заставне майно перебуває в надійному центральному сховищі і компанія «Благо » несе повну відповідальність за його збереження. Хочемо підкреслити , що в період призупинення роботи відділень вироби інкасувати не будуть (навіть за простроченими договорами) , і клієнтові в обов'язковому порядку буде надана можливість їх викупу.

Приносимо вибачення за доставлені незручності. Всі обмеження по роботі відділень будуть зняті після стабілізації ситуації в регіоні.