0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
В українських ломбардах стало вигідніше кредитуватися

В українських ломбардах стало вигідніше кредитуватися

22.09.2016

Українці, котрі влітку витратитися на відпустки, з настанням осені стали частіше позичати кошти, щоб дотягнути до зарплати. Наприклад, до ломбардів почали звертатися більше клієнтів, які цікавляться кредитуванням під заставу мобільних телефонів, побутової техніки й електроніки. Про це пише портал UBR.ua.

«За нашими прогнозами, найближчим часом збережеться тенденція зростання питомої ваги кредитів під заставу різної техніки і досягне 20-25% від загального обсягу кредитування», - розповів у коментарі виданню директор із маркетингу мережі ломбардів «Благо» Віталій Соловйов.

Найбільший попит на позики зафіксовано в Києві, Харкові, Кривому Розі, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві. І він все активніше зміщується до менших міст, де відкривається все більше відділень.

При цьому, як пише UBR.ua, щоб привернути увагу людей, до осені ломбарди знизили відсоткові ставки на кредити: в середньому на 0,1% в добовому вимірі і на 36% - в річному.

«Ломбарди сьогодні видають заставні позики в середньому під 0,5-0,8% в день. Але найчастіше мережеві гравці пропонують клієнтам спеціальні акційні умови. Можуть запропонувати, наприклад, перший кредит під заставу золота, срібла або техніки всього під 0,11% на день», - сказав Соловйов.

Обмеження за сумою кредиту в ломбардах зараз не зустрічаються. Все залежить від оцінки предмета застави, що здійснюється працівником ломбарду на місці (попередню суму можна дізнатися за телефоном).