0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
У Новограді-Волинському та Красноармійську - уже по три «Благо»

У Новограді-Волинському та Красноармійську - уже по три «Благо»

29.12.2014

Під завісу року родина «Благо» поповнилася ще двома новими представництвами - в Новограді-Волинському Житомирської області та Красноармійську Донецької. В обох містах з урахуванням нових офісів тепер налічується по три «Благо».

Генеральний директор «Благо» Олександр Северинов підкреслив: «Благо» продовжує нарощувати мережу відділень у різних регіонах країни. Нові відділення дозволять компанії зробити послуги якісного заставного кредитування ще більш доступними для гостей та мешканців Новограда-Волинського та Красноармійська, де вже не перший рік успішно працюють наші відділення, а також прилеглих населених пунктів ».

Вже сьогодні клієнтам нових офісів пропонується оцінити високі стандарти обслуговування мережі «Благо», широкий перелік послуг і взяти участь в різних акціях. Зокрема, клієнти можуть скористатися спеціальними умовами кредитування під заставу ноутбуків і поборотися за 25 тисяч гривень та інші призи у новорічній грі "П'ятнашки". А в Новоградського відділенні, крім традиційних кредитів під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, також можна оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень.

Компанія «Благо» є лідером ринку заставного кредитування фізосіб. Працює понад 15 років і на сьогоднішній день представлена розгалуженою мережею відділень у всіх регіонах країни. Переможець конкурсу торгових марок «Фаворити успіху-2013» у категорії «Ломбард» на думку експертів.

Графіки та адреси роботи нових відділень:

1. Житомирська область, м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 37/2, пн-нд .: 9: 00-21: 00

2. Донецька область, м.Красноармійськ, вул.Горького, 2, ПН-НД .: 9: 00-18: 00