0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
У Чернівцях відкрили 274-е відділення 'Благо'

У Чернівцях відкрили 274-е відділення "Благо"

11.11.2013

У листопаді поточного року провідна мережа ломбардів « Благо» відкрила нове відділення на Буковині , у Чернівцях , яке стало 3 - м за рахунком в цьому регіоні України . Всього в мережі сьогодні налічується 274 відділення. Благо активними темпами нарощує покриття своєї мережі , що підтверджується щомісячним відкриттям точок у різних містах України .

Нове відділення в Чернівцях покликане задовольнити запити в невеликих засобах серед місцевого населення , а також серед підприємців та бізнесменів-початківців .

Перше відділення столиці Буковини відкрилося на початку 2013 року. Команда «Благо » щодня аналізує перші результати діяльності на Західній Україні , і відзначає наявність великого попиту на послуги мікрокредитування і бачить потенціал розвитку ринку в цьому напрямку. Нагадаємо , в поточному кварталі Благо відкрив також 3 відділення у Львові , який став 86- м містом мережі .

Рішення про відкриття нового відділення у Чернівцях було прийнято у зв'язку з активізацією звернень позичальників в інші відділення міста. Для зручності « Благо» відкрив нову точку в доступному для городян місці.

Олександр Северинов , генеральний директор мережі ломбардів « Благо» : Ми продовжуємо реалізовувати нашу стратегію по присутності в Західному регіоні. Для нас важливо надати можливість отримати швидкі кошти , які не вимагають додаткових довідок і тимчасових витрат . Жителі Чернівців можуть оформити кредит протягом 15 хв , що значно економить час , коли кошти потрібні оперативно. У найближчих планах у мережі ломбардів « Благо» відкриття філій у Тернополі.

Нове відділення пропонує традиційні для мережі послуги - кредит під заставу золота , срібла і дорогоцінних каменів. Також , з урахуванням численних побажань , ломбард відкритий 7 днів на тиждень з 9:00 до 20:00

Нове відділення мережі ломбардів «Благо » знаходиться за адресою : вул. Головна, 200 (магазин «Нива » )