0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
В центральній частині Мелітополя працює новий ломбард «Благо»

В центральній частині Мелітополя працює новий ломбард «Благо»

11.01.2018

Запорізька область поповнилася ще одним відділенням мережі ломбардів «Благо» - нове представництво відкрилося в Мелітополі поряд із ТЦ «Пасаж».

У відділенні можна оформити кредит під заставу як золота, так і побутової техніки, гаджетів, будівельних інструментів, спортивного інвентарю. Це відкриває перед жителями міста ще більше можливостей отримати необхідну суму готівкою, адже у кожного знайдеться предмет, що може бути заставою.

У мережі ломбардів «Благо» діє програма лояльності для постійних клієнтів «Десерт», приєднання до якої гарантує ще більш вигідні умови кредитування. Так, наприклад, за допомогою накопичених бонусів можна погасити відсотки за кредитом.

У новому відділенні також можна оформити кредит без застави до 7000 гривень. Цю опцію надає мережа Cashpoint – партнер «Благо».

Відвідати нове відділення можна і з метою підібрати ювелірні прикраси або щось із техніки. У мережі «Благо» на клієнтів чекає великий вибір необхідних речей, які можна подарувати близьким, або ж зробити подарунок собі.

Національна мережа ломбардів «Благо» працює на ринку більш ніж 18 років і нараховує понад 340 відділень. У Мелітополі відтепер функціонує 4 представництва мережі.

Адреса нового відділення: Запорізька обл., м.Мелітополь, просп. Богдана Хмельницького, 24А. Відчинено: пн-нд з 8:00 до 20:00.