0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Дізнатися вартість техніки стало простіше!

Дізнатися вартість техніки стало простіше!

29.05.2014

Мережа « Благо» продовжує розширювати перелік онлайн послуг. Тепер оціночну вартість заставної техніки можна дізнатися на сайті « Благо» , скориставшись спеціальним калькулятором. Для цього необхідно залишити заявку , вказавши інформацію про вид заставної техніки, її моделі та комплектації , а також оцінити її зовнішній вигляд за шкалою від 1 до 5 балів. Калькулятор оцінює найбільш популярні види застав , такі як : ноутбуки / нетбуки , планшети , фотоапарати , GPS- навігатори , мобільні телефони / смартфони , відеокамери та електронні книги.

Після заповнення заявки на сайті з клієнтом за вказаним номером телефону зв'яжеться менеджер компанії , який повідомить інформацію про вартість техніки.

« У реаліях сучасного світу складно переоцінити значення часу. Мережа « Благо» докладає всіх зусиль , щоб прискорити і спростити обслуговування для наших клієнтів. На додаток до вже доступним в режимі онлайн калькуляторам для оцінки виробів з дорогоцінних металів і розрахунку кредиту , ми вводимо подібний сервіс з оцінки техніки. Тепер клієнту не потрібно спеціально їхати у відділення - можливу суму кредиту в телефонному режимі йому назве наш менеджер » , - пояснив директор з маркетингу« Благо » Віталій Соловйов.

Нагадаємо , мережа « Благо» видає кредити під заставу техніки у всіх ломбардних відділеннях з кінця 2013 року. Кредити доступні на строк від 4 до 20 днів.