0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Уже в трьох містах Вінницької області є «Благо»

Уже в трьох містах Вінницької області є «Благо»

05.11.2014

Чергове представництво ТМ «Благо» відкрилося в новому для мережі місті - Немирові Вінницької області. Це третє місто в регіоні і сто восьмий точка на українській мапі «Благо». 

Уже сьогодні клієнти немирівського відділення можуть оцінити цілий ряд переваг лідера ринку: БЕЗПРЕЦЕДЕНТНІ ставки оцінки золота, найвищий рівень сервісу, широкий перелік застав, а також акційні умови кредитування. 

Так, протягом двох місяців з моменту відкриття в представництві можна оформити кредит за програмою «Щедрий сусід», що передбачає ставку на рівні всього 0,001% в день. Крім цього, в офісі «Благо» також можна отримати до 3 тисяч гривень без надання застави. 

  «За останні два місяці компанія« Благо »запускає вже друге відділення у Вінницькій області: у вересні почав роботу офіс в Жмеринці, а тепер ми відкриваємося Немирові, - зазначив Віталій Соловйов, директор з маркетингу« Благо ». - Ми прагнемо бути ближче до наших клієнтів, відкриваючи представництва в невеликих населених пунктах. Для звернення до нас більше не потрібно їхати в обласний центр - весь широкий спектр послуг "Благо" доступний безпосередньо на місці ». 

Немирівське представництво розташоване за адресою: вул.Горького, 88 (в районі супермаркетів «Фора» і «АТБ») і працює без вихідних з 8:00 до 20:00. 

На сьогоднішній день «Благо» є найбільшою національною мережею заставного кредитування фізосіб, що нараховує 322 представництва в 108 містах в усіх регіонах України. У Вінницькій області тепер працює 7 офісів «Благо»: 5 - безпосередньо в обласному центрі, і по одному - в Жмеринці та Немирові.