0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Вже 105 міст: новий офіс «Благо» в Подільську

Вже 105 міст: новий офіс «Благо» в Подільську

08.09.2017

Нам не хочеться відпускати літо, тому ми активно розвиваємося в південному напрямку. Жарти жартами, а факт – у наявності: не встигли ми повідомити про відкриття в Рені, як поспішаємо поділитися черговою новиною про розширення географії в Одеській області. Днями роботу розпочало перше представництво мережі в Подільську (колишній Котовськ) - місто стало 105-м на мапі «Благо».

Кредити під заставу дорогоцінних металів, побутової та електронної техніки, безкоштовна оцінка виробів, програма лояльності - все це чекає на клієнтів в подільському відділенні. Нагадуємо також, що тепер на постійній основі в усіх «Благо» діє тариф «Тест-Драйв», за умовами якого всі нові клієнти можуть оформити перший кредит під заставу золота зі ставкою всього 0,001% на день.

Вигідне рішення також передбачено для позичальників, котрі не мають можливості залишити заставу - кредити без застави від Cashpoint (партнер «Благо») на суму до 7000 гривень. А для тих, у кого наближається особлива подія і потрібно терміново обрати подарунок за прийнятною ціною, ми приготували широкий вибір техніки та ювелірних прикрас.

Мережа ломбардів «Благо» - лідер українського ринку заставного кредитування. За більш ніж 18 років роботи побудувала велику мережу представництв(понад 335)у всіх регіонах країни. В Одеській області відділення під брендом «Благо» на сьогодні працюють у 7 містах: Ізмаїлі, Білгороді-Дністровському, Рені, Чорноморську, Южному, Подільську і в самому обласному центрі.

Адреса та графік роботи нового відділення:

• Одеська обл., м.Подільск, вул.Соборна, 76/2 (орієнтир - залізничний вокзал), пн-нд: 8:00-18:00