0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Дистанційні оплати тепер доступні через термінали «ФК «Система»

Дистанційні оплати тепер доступні через термінали «ФК «Система»

16.03.2018

Мережа ломбардів «Благо» почала співпрацю з іще одним оператором платіжних терміналів – мережею «ФК «Система». Тепер наші клієнти можуть здійснювати платежі за кредитами у будь-якому із практично 3000 терміналів мережі по всій Україні. Оплати приймаються цілодобово і без комісій.

«Ми надзвичайно цінуємо час наших клієнтів, тому постійно працюємо над розширенням можливостей для дистанційних оплат за кредитами. Старт співпраці з мережею «ФК «Система» зробить цю опцію доступною ще більшому числу клієнтів за рахунок широкої географії терміналів, - підкреслює директор із маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. – До того ж, це ще й економія коштів та додатковий комфорт для клієнтів, адже для здійснення платежів немає потреби спеціально їхати до відділення».

Таким чином, на сьогодні сплатити відсотки за кредитами клієнти «Благо» можуть у терміналах мереж IBox, EasyPay, City24, Tyme, 2Click і «ФК «Система».