0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Тарифи по кредитах знизилися в 2 рази!

Тарифи по кредитах знизилися в 2 рази!

29.01.2016

З 26 січня 2016 у всіх відділеннях мережі «Благо» діють нові, знижені, ставки по кредитах під заставу золота: за базовим умовам займ можна оформити всього під 0,66% в день і навіть дешевше (залежно від суми кредиту). Таким чином, при оформленні договору на суму, наприклад, 1000 грн, вартість користування складе всього 6,6 грн в день!

Прекрасна альтернатива також передбачена для клієнтів, для яких ключову роль відіграє максимальна оцінка застави: при незначному подорожчанні кредиту виріб буде оцінено мінімум на 10% дорожче.

«Максимальна оцінка завжди залишається пріоритетом« Благо ». У той же час, проведені нами опитування показують, що для клієнтів також вкрай важливі вартість обслуговування, простота і доступність тарифів. Наша нова тарифна лінійка максимально відповідає цим вимогам, - зазначив директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. - Відтепер діють всього два тарифних плани, які покликані задовольнити найширший діапазон клієнтських запитів. Можливість заощадити на обслуговуванні кредиту або отримати максимальну суму на руки - тепер клієнти самі вибирають, що для них відіграє визначальну роль. До речі, клієнти-учасники програми лояльності «Десерт» можуть заощаджувати ще більше: їм доступна ставка від 0,49% в день ».

За практично 17 років на ринку заставного кредитування компанія «Благо» вибудувала широку мережу представництв у всіх регіонах країни, що налічує в даний час 306 відділень. Видає кредити під заставу золота, срібла і техніки. Неодноразовий переможець престижного конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху».