0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Столичне «Благо» біля «Фестивального» відновило роботу!

Столичне «Благо» біля «Фестивального» відновило роботу!

05.07.2016

Відділення мережі ломбардів «Благо» біля ТЦ «Фестивальний» у київському мікрорайоні Троєщина відкрилося в оновленому форматі. Відтепер представництво розміщується у більш просторому і зручному приміщенні, завдяки чому клієнтам гарантовані збільшення швидкості обслуговування і ще більший комфорт при оформленні кредитів.

Як і раніше, офіс біля «Фестивального» пропонує киянам оформлення вигідних кредитів під заставу золота, срібла і техніки, безкоштовну оцінку виробів. Крім цього, клієнти також можуть скористатися послугою оформлення беззаставних позик до 7 000 гривень від партнера - мережі Cash Point. Також до уваги клієнтів - широкий вибір сучасних моделей техніки і ювелірних виробів.

З першого дня роботи оновленого відділення в ньому діє програма лояльності «Десерт».

«Благо» - провідна національна мережа ломбардів, лідер ринку заставного кредитування фізичних осіб, неодноразовий переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». Працює на ринку України 17 років, охоплює 99 міст країни, в яких функціонує понад 300 представництв.

Адреса та графік роботи оновленого відділення:

г.Киев, пр. Маяковського, 43/2 (праворуч від «Сільпо», ТЦ «Фестивальний»), пн-нд: 8:00-21:00