0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Вартість золота на світовому ринку за підсумками минулого тижня , як відзначають аналітики , знизилася на 1,92 %.

Вартість золота на світовому ринку за підсумками минулого тижня , як відзначають аналітики , знизилася на 1,92 %.

08.10.2013

Золото на світовому ринку на поточному тижні , за прогнозами аналітиків FOREX CLUB в Україні , може торгуватися в неширокому діапазоні 1270,0 - 1350,0 доларів за тройську унцію.

Зростання котирувань золота буде обмеженим , так як останні позитивні зміни в американській економіці можуть прискорити старт скорочення програми кількісного стимулювання . Крім того , продовжуються політичні баталії на тему підвищення верхньої планки державного боргу США також обмежують активність інвесторів. Вплинути на динаміку дорогоцінного металу на поточному тижні також може і запланована макроекономічна статистика .

З американських новин важливими для ринку стануть дані з роздрібної торгівлі і ринку праці за вересень , а також протоколи останнього засідання ФРС. З європейських новин потрібно виділити цифри щодо споживчої інфляції Німеччині за вересень , а також публікацію щомісячного звіту ЄЦБ. Помірно- позитивна статистика з-за океану , а також слабкі дані з єврозони можуть чинити тиск на котирування золота. Однак , якщо статистика зі США продемонструє нестабільність поліпшень в економіці , а європейські та китайські новини внушат оптимізм , вартість золота може підвищитися.

Вартість золота на світовому ринку за підсумками минулого тижня , як відзначають аналітики , знизилася на 1,92 % до 1310,73 доларів за тройську унцію.

За матеріалами - telegraf.com.ua