0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Старт безвідсоткового кредитування в Кіровограді

Старт безвідсоткового кредитування в Кіровограді

30.06.2015

Компанія «Благо» розширює карту безвідсоткових кредитів у Центральному регіоні - до роботи приступило третє відділення мережі в Кіровограді. Протягом чотирьох місяців з першого дня роботи клієнтам нового кіровоградського офісу пропонується взяти участь в акції «Щедрий сусід» і оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Традиційно, в «Благо» можна швидко вирішити свої фінансові питання, отримавши необхідну суму готівкою під гарантії золота, срібла або техніки. А ось для клієнтів, які не мають можливості залишити заставу, передбачена опція кредиту без застави на суму до 7000 гривень від компанії-партнера Cash Point.

Але і це ще не все! У «Благо» гарантовані привабливі умови придбання виробів із золота або срібла, а також сучасної техніки. Причому, асортимент моделей постійно поповнюється.

Провідний оператор заставного кредитування України - мережа «Благо» - працює на ринку 16 років. За цей час її клієнтами стали понад 2,8 мільйона чоловік. Професіоналізм і високі стандарти обслуговування були гідно оцінені як споживачами, так і експертами ринку, що дозволило «Благо» здобути перемогу в престижному конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху». В даний час під ТМ «Благо» працює 271 відділення в 93 містах в усіх регіонах України.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Кіровоград, вул.Велика Перспективна, 50 (орієнтир - готель «Київ»), ПН-Нд .: 8:00 - 20:00