0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Ставати учасником програми лояльності Десерт стало ще вигідніше !

Ставати учасником програми лояльності Десерт стало ще вигідніше !

05.12.2013

З початку грудня 2013 всеукраїнська мережа ломбардів БЛАГО пропонує ще більш привабливі умови за програмою лояльності ДЕСЕРТ ! Клієнти , які оформлять картку Учасника , вже з наступного кредиту зможуть отримати постійну знижку на обслуговування , яка буде тільки збільшуватися при подальших зверненнях.

Нагадаємо , програма ДЕСЕРТ дозволяє отримати додаткові вигоди постійним і активним клієнтам компанії БЛАГО : підвищена оцінка виробів , а також більш економні умови кредитування.

Стати учасником програми лояльності може будь-який клієнт БЛАГО абсолютно безкоштовно , для цього потрібно пройти просту реєстрацію в будь-якому відділенні або на сайті і отримати карту. За умови регулярних виконань зобов'язань за кредитними договорами , вже через 3 місяця обслуговування умови кредитування значно поліпшуються за рахунок отримання подальших , більш високих статусів - Standard , Classic , Premium. Детальніше ...