0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
ЗМІ рекомендують: звертатися краще в мережеві ломбарди!

ЗМІ рекомендують: звертатися краще в мережеві ломбарди!

23.02.2016

Ситуація, коли до зарплати ще тиждень, а фінанси - вже на нулі, сьогодні на жаль, добре знайома середньостатистичним українцям. Через економічну кризу банки висувають до позичальників більш жорсткі умови, в той час як ломбарди майже миттєво і без будь-яких довідок видають позики, причому незалежно від мети кредиту. Про це йдеться в сюжеті «24 каналу».

«За нашими оцінками, на сьогодні в Україні налічується приблизно мільйон клієнтів ломбардів», - зазначає в коментарі журналістам директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов.

Це статистика великих мережевих ломбардів, і звертатися за позикою краще саме до них. Мати ж справа з маловідомими установами - ризиковано, підкреслюється в сюжеті.

Найчастіше люди приносять в ломбарди вироби з дорогоцінних металів і електроніку, так як ці речі найбільш ліквідні. Віталій Соловйов також описує портрет середньостатистичного клієнта ломбарду: «Найчастіше це жінка, зараз молодше, ніж раніше - приблизно від 23 до 35 років, не має значення, з невисоким доходом, але не завжди. Звертаються і приватні підприємці ». При цьому, як відзначають журналісти, основна проблема більшості клієнтів ломбардів - неправильна оцінка власних фінансових можливостей.