0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Мережі ломбардів 'Благо' виповнилося 17!

Мережі ломбардів "Благо" виповнилося 17!

01.07.2016

30 червня мережа ломбардів «Благо» відзначила свій 17-й день народження! Історія компанії - це шлях розвитку від одного відділення до мережі з більш ніж 300 представництв у всіх регіонах України. За цей час кількість клієнтів мережі перевищила три мільйони.

«Благо» сьогодні - це провідна національна мережа ломбардів, лідер ринку заставного кредитування фізичних осіб, неодноразовий переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». «Благо» видає кредити під заставу золота, срібла, а також широкого асортименту побутової та електронної техніки. У відділеннях мережі можна придбати ювелірні вироби або техніку від партнерів компанії або оформити кредит без застави від Cash Point.

«Благо» не зупиняється на досягнутому і продовжує удосконалюватися, щоб запропонувати своїм клієнтам краще. Компанія працює над поліпшенням швидкості і якості обслуговування, розширенням сервісу, забезпеченням максимальної простоти оформлення кредитів і завжди гарантує клієнтам високу оцінку їх майна», - підкреслив Генеральний директор «Благо» Олександр Северінов.

 За минулі роки компанія стала надійним і стабільним партнером для клієнтів, вірним помічником у вирішенні термінових фінансових питань, а для своїх співробітників - прекрасним місцем для відточування професіоналізму і кар'єрного зростання.