0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Мережі «Благо» вручено диплом конкурсу «Фаворити Успіху»!

Мережі «Благо» вручено диплом конкурсу «Фаворити Успіху»!

26.05.2016

Минулого тижня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». Мережа ломбардів «Благо» отримала заслужений диплом «Абсолютного Фаворита Успіху» в своїй категорії за підсумками голосування 2015 року!

«Благо» стає володарем переможних статусів у цьому конкурсі з моменту впровадження профільної номінації, а вже другий рік поспіль ми - «Абсолютний Фаворит Успіху», - підкреслила Інеса Мар'янська, начальник відділу корпоративних комунікацій мережі ломбардів «Благо». - Ми не зупиняємося на досягнутому, адже висловлена довіра - прекрасний додатковий стимул до подальшого вдосконалення і розвитку. Щиро дякуємо всім, хто проголосував, за підтримку».

Тим часом, на сайті конкурсу в самому розпалі голосування-2016! Якщо «Благо» допомогло Вам оперативно владнати свої фінансові питання, Вам подобаються сервіс і кредитні продукти мережі, підтримайте ТМ «Ломбард Благо» у конкурсі! Проголосувати можна за посиланням, пройшовши короткий етап реєстрації.

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» проводиться в Україні з 2003 року. Переможці в різних категоріях визначаються за підсумками масштабних опитувань за участю трьох респондентских груп шляхом голосування на порталі FAVOR.com.ua.