0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Мережа ломбардів 'Благо ' охопила всю Україну

Мережа ломбардів "Благо " охопила всю Україну

17.10.2013

У першій половині жовтня мережа ломбардів «Благо» відкрила відразу 3 нових відділення, одночасно в західному, східному і північному регіонах України. Вперше « Благо» відкрив точку з видачі позик у столиці Західної України - Львові , а також 21 -е відділення в Донецьку і 26- е в Києві.

Відкриття нових філій обумовлено рядом факторів. Так, перше львівське відділення, розташоване на вул. Гетьмана Мазепи - це черговий етап реалізації стратегії присутності, покриття всієї території України . Відкриття нових відділень у Києві та Донецьку - прагнення бути присутніми в тих районах міст , де є попит на послуги надійної і відомої ломбардної мережі . Відзначимо також , що потенційні клієнти нового відділення у Львові - це жителі спальних районів , підприємці малого бізнесу , які потребують обігових коштів на розвиток своєї справи.

Олександр Северинов , генеральний директор мережі ломбардів «Благо »: « Ми давно вивчаємо Західний регіон і вважаємо його досить перспективним. Завжди існують складнощі з виходом на нові ринки , але у випадку зі Львовом ми були приємно здивовані " екологічним" підходом до бізнесу львівських підприємців. До кінця року в Західній столиці плануємо відкрити ще декілька відділень , які допомагатимуть місцевим жителями оперативно вирішувати фінансові питання. Також ми розширили нашу мережу , відкривши відділення в Києві та Донецьку. При відкритті нових точок , «Благо » завжди керується головною метою - задовольнити потреби клієнтів у фінансових коштах з максимальною гарантією збереження , при заставі цінного майна ».

Нові відділення в Львові , Донецьку і Києві пропонують традиційні для мережі послуги - кредит під заставу золота , срібла і дорогоцінних каменів. Ломбард відкритий 7 днів на тиждень.

Львівське відділення мережі ломбардів «Благо » знаходиться за адресою: вулиця Гетьмана Мазепи , 11, поруч із супермаркетом «Сільпо». Графік роботи 9.00 до 20.00

Донецьке відділення мережі ломбардів « Благо» приймає клієнтів на вул. Будьонівському Партизан , перехрестя з Б.Магістральной . Графік роботи з 8.00 до 20.00

Київська точка «Благо » доступна на вул. Кіото , 8 , на виході зі станції метро Лісова. Графік роботи з 8.00 до 20.00.

місто Львів

місто Донецьк

місто Київ