0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Мережа «Благо» - «Абсолютний Фаворит» в категорії «Ломбард»

Мережа «Благо» - «Абсолютний Фаворит» в категорії «Ломбард»

14.05.2019

За результатами конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» мережа «Благо» посіла перше місце в рейтингу 2018 року в категорії «Ломбард» і здобула переможний статус «Абсолютний Фаворит».

«Шостий рік поспіль «Благо» отримує високе звання у щорічному рейтингу громадських уподобань «Фаворити Успіху». І щороку для компанії це стає важливою подією, оскільки даний статус засвідчує лідерство мережі «Благо» в ломбардному сегменті ринку, а також наочно демонструє довіру громадськості до нашого бренду», - розповідає Генеральний директор мережі «Благо» Дмитро Косирєв.

За звання «Абсолютного Фаворита 2018» в категорії «Ломбард» змагалися 19 номінантів. В інтернет-голосуванні споживачів взяло участь 48 556 респондентів з усіх регіонів України.

«Фаворити Успіху» - це конкурс торгових марок, який проводиться в Україні щорічно, починаючи з 2003 року. Рейтинг складається за результатами масштабного опитування трьох груп респондентів: експерти галузі, знаменитості, безпосередньо споживачі послуг. Його результати посвідчуються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).