0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Щедрість по-сусідськи: нове «Благо» в районі Південного вокзалу Києва

Щедрість по-сусідськи: нове «Благо» в районі Південного вокзалу Києва

03.08.2015

Мережа ломбардів «Благо» продовжує динамічно розвивати програму безвідсоткового кредитування населення. З кінця липня кредити під 0,001% на день доступні в новому відділенні компанії в районі столичного ТРЦ «Ультрамарин». Настільки привабливі умови пропонуються клієнтам протягом чотирьох місяців з моменту старту роботи представництва в рамках акції «Щедрий сусід».

Жителі Солом'янки можуть не тільки оформити звичний кредит під заставу золота, срібла, техніки або наручних годинників, але й скористатися пропозицією партнера «Благо» - компанії Cash Point (позики до 7 тисяч гривень без застави). Крім цього, клієнти також можуть придбати вишукані ювелірні прикраси і сучасну техніку по дуже привабливим цінам.

Національний оператор заставного кредитування - мережа ломбардів «Благо» - працює на ринку понад 16 років і на даному етапі представлена ​​275 відділеннями в 94 містах України. У Києві відтепер налічується 34 офісу. У всіх «Благо» клієнтам традиційно гарантовані безкоштовна оцінка виробів, уніфіковані стандарти обслуговування і широкий вибір програм кредитування.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Київ, ул.Мітрополіта Василя Липківського (Урицького), 8 (орієнтир - ТРЦ «Ультрамарин»), Пн-Нд .: 8: 00-20: 00